Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam caney ben yıne geldım bak yakalaıdm da senı burdasın

inşallah izin alabilirsin suprensesi. hem kafan dağılır, hem trabzonu görmüş olursun, hemde yeni arkadaşlar edinmiş olursun sende bizde:))

inşallah izin alabilirsin suprensesi. hem kafan dağılır, hem trabzonu görmüş olursun, hemde yeni arkadaşlar edinmiş olursun sende bizde:))

ay canım benim nasıl sevinirim
deliboncukcum ben bu ara bayağı bir yoruldum üzüldüm felan işallah yarın güzelce dinlecenecem bir sorun kalmayacak

selam tmyy ıyıyım sen nasılsın neler yapıyorsun trabzonda oturuyorsun sanırım

nerdesiniz kızlar kimsecikler girmez oldu

iyidir canım senden denk gelemiyoruz ne zamandır,neler yapıyorsun ehliyet olayı ne oldu

ay ne olsun canım ya dıreksıyon gayet ıyıde sınavları gecemedım alıba emın değilim ama bakıcaz 1 mayısta acıklanacak olmazsa hazıranda sınava gırıcem tekrar.öyle işte sen nerelerdesın canın sıkkındı bu ararlar hayırdır

işle ilgli sanırım izne ihtiyacım var çok bunaldım iyice,bi verseler verdikleri gibi gelicem 1 günde olsa

cok mu ağır işin ya ne yapıyorsun ne zamandır ızın almadın

canım hazır sular varya onun fabrikasındayım işte muhasebesinde güya ama farklı işlerde yapıyorum,2 yıl oldu doğru düzgün izin kullanmadım,hani 15-20 felna izin almadım ancak işim olunca istiyorum izin,fındığa felanda gelemedim zaten,ben hepsinden vazgeçtim 1 günde olsa gitmek istiyorum bu şehirden artık tahammulum kalmadı hiç bişeye

canım senın hakkın değil mi izin tek bu sıkayette yasal haklarla alırsın ıznını patrondan ızın ısterken bıde böyle söyle.durumunu söyle canım benım moralım bozuk ızne ıhtıyacım var ne zamandır vermedınız hakkım olanı de kedını yıpratma canım

haklısında canım ben hastane doktor işleri için çok izin alıyorum hmen hemen her hafta ya öğleye kadar ya öğleden sonra,hani çekiniyorum ama işallah verirler ,ya bide bütün günler sana uyarmı buluşma için şimdiden plan yapmamız lazım

canım ben çalışmıyorum kı yanı uydururum ınsallah bı sorun cıkmaz heralde.ınsallah olmaz yanı ben sızlerle tanısmayı cok ıstıyorum

sonunda izin aldım en kısa sürede geliyorum kızlar:))

çok sevındım senın adına canımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…