Toz

Sanmiyorum cunku tek oda boyle degil ben guneşe bagladim acikcasi biraZ
Güneşle ne ilgisi var güneş aksine daha aydınlık daha ferah gösterir evi

Halılar olabilir,çocuk varsa koşturuyorlarsa yerdeki tüyler havalana bilir.
Kılik kıyafetlerden bile toz minicik uçuşan şeyler toz yapılabilir

Yol üstü yada açık alansa ev pencereyi açınca girebilir tozlar içeriye

Bizim evin karşısın da inşaat var ne tozu bitti ne gürültüsü ama güneş çok masum ondan zarar gelmez

Camasir kurutma makinesi aldiktan sonra toz olayi azaldi bende. Camasiri evde kurutuyorsaniz onlardan da cok tuy gibi seyler cikiyor.
Bir de halilar yeni ise halolardan da ilk baslarda cok tuy cikiyor.

Son düzenleme:
Benim evimde buyuksehirde cok merkezi yerde cadde ustunde saat kac olursa olsun trafik ve araba yogunlugu var.

Camı acmazsam hava girmiyor cami acarsam toz oldugunu dusunuyorum cunku benim de her gun tozlaniyor her gun sil supur yapmam lazim hatta gun icinde 2 kez yapmam lazim ki icim rahat etsin.

Baş edemedigimde gormemeye calisiyorum sinirlerim ziplamasin diye :)

Kizlar evim aşırı toz oluyor. Surekli supuruyorum ama mesela evde olmadigimiz supuremedigimiz zamanlar oluyor en kotu 3 gun gecse odami supureyim diyorum bazalarin arkasini cekiyorum aşiri toz kaplanmis oluyor. Soguk bi memleketteyim cam acar havalandirir sonra kapatirim yani surekli acik degil ve aşiri gunes goruyor.gunesle alakali olabilir mi .veya bunun bi cozumu var midir.
Ev tozuna alerjisi olan biri olarak söylüyorum: Robot süpürge. Çalışıyoruz malum bi de evde bebek var her gün süpüremiyorum. Robot süpürge aldığımdan beri burun akıntılarım yok oldu. Günde 2 defa çalıştırıyorum ikisinde de tüm haznesi tepeleme doluyor sanki evde inşaat varmış gibi :KK57: :KK57: :KK57: . Haftada 1 defa da normal süpürgeyle süpürüyorum nerdeyse hiç toz çıkmıyor. Yerde toz olmayınca eşyalar masa hiçbiyer de toz olmuyor. Benimki sadece evdeyken çalıştırılabiliyor ama sanırım evde değilken de çalıştırılabilen modelleri de var diye biliyorum bi bakın bence.

Allah allah neden güç istiyor anlamadımki kendi kendine süpürüyor aslında :KK57: :KK57:
Robot şu yuvarlak olanları mi dediniz

Ben büyük hem süpürüyor hem hali yıkıyor
Hem hali dilme özelliği olan büyük süpürgeler var onlarada robot deniyor onu anladım evin tozunu kıvılcımları aliyor büyükler onu dediniz diye düşündüm

Robot şu yuvarlak olanları mi dediniz​

Hem hali dilme özelliği olan büyük süpürgeler var onlarada robot deniyor onu anladım evin tozunu kıvılcımları aliyor büyükler onu dediniz diye düşündüm
Yusyuvarlak minnoş kendi süpürenleri kastettik. Dediğiniz nasıl birşey sanırım ben de ona aşina değilim.

Robot şu yuvarlak olanları mi dediniz

aynen küçük olanlar varya kendisi gezenler :) ay öbürüne güç mü yeter günde 2 kere çalıştırmaya :)

Yusyuvarlak minnoş kendi süpürenleri kastettik. Dediğiniz nasıl birşey sanırım ben de ona aşina değilim.
Sizin dediginiz var şuan mutfakta dolaşıyor :KK70:
Benim dediğim hali yıkama makinesi olan ama bir sürü özelliğide var en bilinen marka ihlâstı

Büyük halin yikma silme koltuk kanape yıkama leke çıkarma özelliği havada tozu ucucan şeyleri vakumlama vb...olan netten bakın ben onu dedim

Evet bende.onu dedim robot denince güç istiyor evet temiz oluyor ama insanı bitiriyor
Valla onlar zor hiç işim olmaz açıkçası :D Küçük robotları günde 2 defa tüm evi sil-süpür modunda çalıştırıyorum gram tüy uçmuyor evde ayrıca evde kedi de var kedi kılı namına bişey kalmıyor. Haftada 1 defa da normal süpürgemi açıyorum oh mis. Alerjim geçti yani çok işimi gördü benim o açıkçası ;)

Valla onlar zor hiç işim olmaz açıkçası :KK70: Küçük robotları günde 2 defa tüm evi sil-süpür modunda çalıştırıyorum gram tüy uçmuyor evde ayrıca evde kedi de var kedi kılı namına bişey kalmıyor. Haftada 1 defa da normal süpürgemi açıyorum oh mis. Alerjim geçti yani çok işimi gördü benim o açıkçası :KK66:
Onlar iyi rahat ama.onlarda kanepe sehpa arasına sıkışıp kalıyor orda kalıyorlar bazen markete giderken calistiriyorum eve geliyorum sıkışıp kalmış
Komiğime gidiyor :KK70:

Onlar iyi rahat ama.onlarda kanepe sehpa arasına sıkışıp kalıyor orda kalıyorlar bazen markete giderken calistiriyorum eve geliyorum sıkışıp kalmış
Komiğime gidiyor :KK70:
Doğru evin de ona uygun olması lazım annemin evinde de çok aktif kullanamıyorlar sürekli biyerlere takılıyor :( Bizde hiç öyle bişey olmuyor açıkçası, sadece bazı yerlere giremiyor tabi ona da yapıcak bişey yok :)

Back
X