- 11 Aralık 2018
- 41.223
- 256.182
- 598
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
İhtimal vermiyorum. Güneş vurunca tozlar daha görünür oluyor sadece bence.Tozlar sıcak havaya doğru yoğunlaşıyor olabilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İhtimal vermiyorum. Güneş vurunca tozlar daha görünür oluyor sadece bence.Tozlar sıcak havaya doğru yoğunlaşıyor olabilir![]()
Güneşle ne ilgisi var güneş aksine daha aydınlık daha ferah gösterir eviSanmiyorum cunku tek oda boyle degil ben guneşe bagladim acikcasi biraZ
Hayir bireysel kombi doğalgazkomurlemi isiniyorsunuz?
Ev tozuna alerjisi olan biri olarak söylüyorum: Robot süpürge. Çalışıyoruz malum bi de evde bebek var her gün süpüremiyorum. Robot süpürge aldığımdan beri burun akıntılarım yok oldu. Günde 2 defa çalıştırıyorum ikisinde de tüm haznesi tepeleme doluyor sanki evde inşaat varmış gibiKizlar evim aşırı toz oluyor. Surekli supuruyorum ama mesela evde olmadigimiz supuremedigimiz zamanlar oluyor en kotu 3 gun gecse odami supureyim diyorum bazalarin arkasini cekiyorum aşiri toz kaplanmis oluyor. Soguk bi memleketteyim cam acar havalandirir sonra kapatirim yani surekli acik degil ve aşiri gunes goruyor.gunesle alakali olabilir mi .veya bunun bi cozumu var midir.
Robat süpürge evet güzel pahalıda bir şey ama her zaman maalesef açılmıyor güç istiyor ne zaman kullansam o gün belim kolum iflas ediyorRobot süpürge demeye geldim ama denmiş zaten. Robot süpürge+1
Allah allah neden güç istiyor anlamadımki kendi kendine süpürüyor aslındaRobat süpürge evet güzel pahalıda bir şey ama her zaman maalesef açılmıyor güç istiyor ne zaman kullansam o gün belim kolum iflas ediyor
Robot şu yuvarlak olanları mi dedinizAllah allah neden güç istiyor anlamadımki kendi kendine süpürüyor aslında![]()
![]()
Robot şu yuvarlak olanları mi dediniz
Ben büyük hem süpürüyor hem hali yıkıyor
Hem hali dilme özelliği olan büyük süpürgeler var onlarada robot deniyor onu anladım evin tozunu kıvılcımları aliyor büyükler onu dediniz diye düşündüm
aynen küçük olanlar varya kendisi gezenler :) ay öbürüne güç mü yeter günde 2 kere çalıştırmaya :)Robot şu yuvarlak olanları mi dediniz
Ben büyük hem süpürüyor hem hali yıkıyor
Hem hali dilme özelliği olan büyük süpürgeler var onlarada robot deniyor onu anladım evin tozunu kıvılcımları aliyor büyükler onu dediniz diye düşündüm
Sizin dediginiz var şuan mutfakta dolaşıyorYusyuvarlak minnoş kendi süpürenleri kastettik. Dediğiniz nasıl birşey sanırım ben de ona aşina değilim.
Evet bende.onu dedim robot denince güç istiyor evet temiz oluyor ama insanı bitiriyoraynen küçük olanlar varya kendisi gezenler :) ay öbürüne güç mü yeter günde 2 kere çalıştırmaya :)
Valla onlar zor hiç işim olmaz açıkçasıEvet bende.onu dedim robot denince güç istiyor evet temiz oluyor ama insanı bitiriyor
Onlar iyi rahat ama.onlarda kanepe sehpa arasına sıkışıp kalıyor orda kalıyorlar bazen markete giderken calistiriyorum eve geliyorum sıkışıp kalmışValla onlar zor hiç işim olmaz açıkçasıKüçük robotları günde 2 defa tüm evi sil-süpür modunda çalıştırıyorum gram tüy uçmuyor evde ayrıca evde kedi de var kedi kılı namına bişey kalmıyor. Haftada 1 defa da normal süpürgemi açıyorum oh mis. Alerjim geçti yani çok işimi gördü benim o açıkçası
![]()
Konu "toz" değildir heralde.Aaa konu sahibi burdaydi bir anda gitti
Neden banlandi acaba
![]()
Toz,duKonu "toz" değildir heralde.![]()
Doğru evin de ona uygun olması lazım annemin evinde de çok aktif kullanamıyorlar sürekli biyerlere takılıyorOnlar iyi rahat ama.onlarda kanepe sehpa arasına sıkışıp kalıyor orda kalıyorlar bazen markete giderken calistiriyorum eve geliyorum sıkışıp kalmış
Komiğime gidiyor![]()