Bisküvi - Kurabiye Tarifi Toz pudingli kurabiye

royall

yaşamak herşeye rağmen
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.209
18
ben bu tarifte muzlu toz puding kullandım isteyen kakaolu yada çilekli pudingte kullanabilir

1paket oda sıcaklığında yumuşak margarin
1pk muzlu toz puding
15 yemek kaşığı un(kıvama göre ayarlanabilir)
1pk kabartma tozu
yarım su bardagı ceviz içi

bütün malzeme kıvama gelincege kadar yoğurulur ceviz büğüklüğünde parçalar kopartılarak kurabiye şekli verilir ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirilir. arzu edilirse ılıkken pudra şekerine batırılabilir
24 adet çıkıyor.
afiyet olsun...

çok süper bir kurabiye ben bunu genelde çilekli pudingle yapıyorum onun aroması daha kuvvetli mis gibi çilek kokuyo kurabiyeler çok da güzel ve hafif bir tadı oluyo afiyet olsun yapıp yiyenlere

çok süper bir kurabiye ben bunu genelde çilekli pudingle yapıyorum onun aroması daha kuvvetli mis gibi çilek kokuyo kurabiyeler çok da güzel ve hafif bir tadı oluyo afiyet olsun yapıp yiyenlere

ilk denemem de muzlu pudingle denedim bi dahaki sefere çilekli pudingle deneyecem:))

un kurabiyesi daha farklı oluyor normal bi kurabiye oldu bu:)

bende şimdi yağı dolaptan çıkarttım bekletiyorum. bu tarifi kesin deneyeceğim birazdan. Görümcemin kızının doğum günü var bugun öğleden sonra oraya gideceğim. Güzel yapabilirsem oraya götüreceğim... tşk ederim. sonucu yazarım kızlarrrrrrrr

bana tarif çok ilginç geldi.muzlu puding in ne gibi etkisi var .nasıl bişey oluyor

bende önce bitter çikolatalı pudingle yaptım.çok beğendik,az önce de çilekli pudingle yaptım.çok pratik,vaktini almıyor.tavsiye ederimhihoyyyt

bende çilekli pudingle yapıyorum güzel oluyo ya ellerine sağlık cnm

bitane daha var bunun gibi toz pudinkli tarif onu yaptim birdahakinede bunu denerim insallah
ama sorum su bi paket puding diyosunuz ya kac gr.lik oluyo canim bizim burda deyisiyoda gr lari

kakaolu pudııngle daha guzel oluyor denemenızı tavsıye edrım pudunglı kurabıye dıye ekelmiştim ben bunu resımlı bakmk isteyenlere arkadaşlr.cıleklı pudınlglede yaptımama kakaolu daha guzel oluyor tavsıye edrım kakao tutuyor galıba daha farklıoluyor cızır cızır oluyor

ismini görmedn okudm msjını hangı tarıften yaptı acaba dedım bıde baktım senmıssın benım tarıftenmı bahsedıyosun :)
ay bende sankı tarıfı ben bulmusum gibi konuştum

bitane daha var bunun gibi toz pudinkli tarif onu yaptim birdahakinede bunu denerim insallah
ama sorum su bi paket puding diyosunuz ya kac gr.lik oluyo canim bizim burda deyisiyoda gr lari

buradaki pudingler 125 gr-150 gr civarı değişiyor kolaygelsin...kaydirigubbakcemile5

allahım allahımmm
şimdi cevizin büyüklüü önemli
gümüşhane cevizi mii
urfa cevizimi
g.hane ceviziyse töbe 20 den fazla çıkmaz aplaa
denicem en kısa zamandaa

allahım allahımmm
şimdi cevizin büyüklüü önemli
gümüşhane cevizi mii
urfa cevizimi
g.hane ceviziyse töbe 20 den fazla çıkmaz aplaa
denicem en kısa zamandaa
deneyince benide çağır ,yanınada çayıda demleriz oh:)))))))

Arkadaşlar bişey sorucam şimdi ben bu tarifi yapıcam ama parçaları ceviz büyüklüğünde koparmasam da hamuru merdane ile biraz açıp kalpli kalıp yardımıyla şekiller çıkarıp öyle pişirsem olurmu? yoksa çok mu sert felan olurlar acaba bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…