Kekler - Pastalar toz pembe...(resimli)

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
45
harika..

creme ole 2 bardak sütle hazırlanır..

2 yumurta
1 bardak süt
1/2 bardak sıvı yağ
1 bardak şeker
2 bardak un
bir çimdik pembe
gıda boyası
kabartma tozu
vanilya

süsü için
1 adet çilekli creme ole
2 bardak süt
arjantin şekeri
şekerlemeler

yumurta ve şeker iyice çırpılır.süt ve yağ ilave edilir.sonra un,vanilya ve pembe boya eklenip yeniden çırpılır.son olarak kabartma tozu eklenir ve muffin kalıplarına 2 şer yemek kaşığı dökülür.benim muffin kalıplarım az gelince kalanı kek kalıbıma doldurdum..önceden ısıtılmış 125 derece fırında 20 dakika kadar pişirilir.fırından çıkartınca hazırladığımız creme ole üzerlerine sürülür ve şekerlerle süslenir..afiyet olsun:)))

üzerindeki süsleri kendimizde yapabiliyormuşuz..bir arkadaşımız lokum ve pudra şekerinden gayet basit şekilde şeker hamuru tarifi vermiş..artık herşey evde mümkün..kaydirigubbakcemile5

tuanam görmesin
pembe en sevdigi renktir
harika görünüyo pinarim
mutlaka ilk firsatta denicem
paylasirim insallah
süpersin emegine saglik

tuanam görmesin
pembe en sevdigi renktir
harika görünüyo pinarim
mutlaka ilk firsatta denicem
paylasirim insallah
süpersin emegine saglik

beklerim datlum..tuanacıkta inşallah annesi yaptığında görür..kıyamam ben kuzucuğuma..teşekkürler güzel yorumun için balım..allaha emanet..opuyorumnanaktan

harika olmuş, emeğine sağlık....

vallaha süper duruyor afiyet olsun bende deniyeceğim inş en kısa zamanda ellerine sağlık canım

offfffffffff nefis gorunuyoooooooooooooooo

çok teşekkür ederim canlarımmm..

:kedi: :kedi: :kedi:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.​

Yine harika bir tarif
ELıNE EMEĞıNE SAĞLIK
Tam benim prensesimin ağzına layıkcokacimcoook

gerçekten de çok güzel gözüküyorlar eline emeğine sağlık. cahilliğimi bağışla ama creme ole nedir? :uhm:

gerçekten de çok güzel gözüküyorlar eline emeğine sağlık. cahilliğimi bağışla ama creme ole nedir? :uhm:

estafirullah cnm bnm..creme ole pişirilmeden hazırlanan bir tür hafif puding..muzlu,çilekli ve cappucino lu sunu denedim ben hepside harika tavsiye ederim..güzel yorumun içinde teşekkürler bitnm..:asigim:

4/4 cevap diye ben buna derim. opuyorumnanaktan tşk ederim. yarın alıp tarifini denicem becerebilirsem resimde eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…