Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüm tahlillerimi devlette yaptırdım ücretsiz olarak.. özelde gereksiz pahalı bence..arkadaslar bu testleri nerde ne kadara yaptirdiniz yardimci olur musunuz? hastaneler telefonda fiyat bilgisi vermiyor. yarin dr a gitmeden önce yaptirmam gerekiyor.
cnm devlette ücretsiz yapılıyor aile hemikliği polik. sakin olur ona giriş yaptır dr dan istet sabah aç tok farketmez kan veriyosun öğleden sonra da alırsın zaten
tüm tahlillerimi devlette yaptırdım ücretsiz olarak.. özelde gereksiz pahalı bence..
canım dahiliye'den randevu al.. özelde kontrol oluyorum ama tahlilleri burda yaptıracağım de.. hangi tahlili değeri istiyorsan ona baktırabiliyorsun.. ben kan ve idrarların hepsini bu şekilde yaptırdım.. doktorum istediği kan değerlerini işaretledi, devletteki dahiliye doktorum da her seferinde ne istiyosak ona baktı..kan testlerimi sağlıkocağında yaptırdım ama bu dediğim testler yapılmadı. emin misiniz devlette yaptırdığınıdan. devlette yapılmıyor diye biliyorum.
canım dahiliye'den randevu al.. özelde kontrol oluyorum ama tahlilleri burda yaptıracağım de.. hangi tahlili değeri istiyorsan ona baktırabiliyorsun.. ben kan ve idrarların hepsini bu şekilde yaptırdım.. doktorum istediği kan değerlerini işaretledi, devletteki dahiliye doktorum da her seferinde ne istiyosak ona baktı..
kendim sağlıkçıyım cnm bende hamişim yaptırdım devlette aile hekim polk git sakin olur onlar isterler ücretsiz yapılıyor bak ben ayrıntılı mı da diğer 2 li, 3 lü testlerimi de devlette yaptırıyorum gidip para verme özellerekan testlerimi sağlıkocağında yaptırdım ama bu dediğim testler yapılmadı. emin misiniz devlette yaptırdığınıdan. devlette yapılmıyor diye biliyorum.
evet canım eminim.. başlıktaki isimleri dahiliye doktoruna söylemen yeterli..ben özellikle bu iki testi soruyorum ama. bunları yaptırdınız mı? diğerleri yapılıyor ok onu biliyorum.
Merhaba baya da zaman gecmis ama bu testleri sabah ac karnina mi yaptirmak gerekiyor yani ogleden sonra tokken falan olmuyor muarkadaslar bu testleri nerde ne kadara yaptirdiniz yardimci olur musunuz? hastaneler telefonda fiyat bilgisi vermiyor. yarin dr a gitmeden önce yaptirmam gerekiyor.
gercekten cok zaman oldu hic hatirlamiyorim. bebek 1.5 yasinda artik :)Merhaba baya da zaman gecmis ama bu testleri sabah ac karnina mi yaptirmak gerekiyor yani ogleden sonra tokken falan olmuyor mu
Allah bagislasin ben olsam unutamazdim hafiza meselesi tabi herkeste farkli tesekkurler:)gercekten cok zaman oldu hic hatirlamiyorim. bebek 1.5 yasinda artik :)
tamam 1,5 yil sonra da ben size sorarim uykusuz da hafızanız bu kadar iyi isliyor mu diye. rica ederim.Allah bagislasin ben olsam unutamazdim hafiza meselesi tabi herkeste farkli tesekkurler:)
Anlastiktamam 1,5 yil sonra da ben size sorarim uykusuz da hafızanız bu kadar iyi isliyor mu diye. rica ederim.