- 8 Haziran 2019
- 246
- 76
- 98
Bende e nabızda çıktı fakat sonucu görüntülenmiyordu o yüzden doktora gidip aldım sonuçlarıMerhaba Genetik ve pıhtılaşma sonuçları e nabıza düşüyor mu peki nereden öğrendiniz siz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende e nabızda çıktı fakat sonucu görüntülenmiyordu o yüzden doktora gidip aldım sonuçlarıMerhaba Genetik ve pıhtılaşma sonuçları e nabıza düşüyor mu peki nereden öğrendiniz siz
Merhaba sonuçlandığı bu şekilde e nabızda yazıyor ama değerler yazmıyor sonuçlanınca sms de gelmişti hastaneye gidip sonuçları alıyorsunuz tıbbi genetik doktoruna gösterip değerleri yorumlatıyorsunuzMerhaba Genetik ve pıhtılaşma sonuçları e nabıza düşüyor mu peki nereden öğrendiniz siz
Çok teşekkür ederim bilgi içinMerhaba sonuçlandığı bu şekilde e nabızda yazıyor ama değerler yazmıyor sonuçlanınca sms de gelmişti hastaneye gidip sonuçları alıyorsunuz tıbbi genetik doktoruna gösterip değerleri yorumlatıyorsunuz![]()
Teşekkür ederimBende e nabızda çıktı fakat sonucu görüntülenmiyordu o yüzden doktora gidip aldım sonuçları
Benim de bu testler yapıldı aynı sonuçlarımız ama bana ANA (antinükleer antikor) testi de yapıldı o pozitif çıktı. Doktorunuz böyle bir şeyden bahsetmiş miydi ya da bir sorun varsa tedavisi var mı acaba
Hic bilmiyorum canim malesef bana bahsetmedi o testtenBenim de bu testler yapıldı aynı sonuçlarımız ama bana ANA (antinükleer antikor) testi de yapıldı o pozitif çıktı. Doktorunuz böyle bir şeyden bahsetmiş miydi ya da bir sorun varsa tedavisi var mı acaba
Bana doktorum kalan hepsini yapalım dedi ama ANA yapmamış neden eksik bıraktı acaba keşke yapsaydı onu daBenim de bu testler yapıldı aynı sonuçlarımız ama bana ANA (antinükleer antikor) testi de yapıldı o pozitif çıktı. Doktorunuz böyle bir şeyden bahsetmiş miydi ya da bir sorun varsa tedavisi var mı acaba
Şu an böyle görünüyor bi tek lupusun değerleri kaldı galiba o da çıkınca yorumlatmaya gidecem evet, teşekkürlerEnabıza düşüyor sonuclar.
Bende lupus img igg dışında farklı destan gibi farklı şeylerede bakılmıştı.
Doktorun sonuçların çıkınca gel demiştir mutlaka.
Siz neden baktırmıştınız ANA yaKızlar yorumlayabilir misiniz
Uzun süredir saç dökülmesi eklem ağrıları yaşıyordum o yüzden doktorum bu testi. Ne anlama geldiğini bilmiyorumSiz neden baktırmıştınız ANA ya
Bağışıklıkla ilgili bir test zaten pozitif çıkmış ağrılarınızın sebebi olabilirUzun süredir saç dökülmesi eklem ağrıları yaşıyordum o yüzden doktorum bu testi. Ne anlama geldiğini bilmiyorum