izin vermeyeceğini biliyorum o dönem çok karmaşıktı benim için borçlarım vardı, para da isteyemiyordum, izin verdiği online bir iş bulmuştum ordan kovulunca bu dönem başladıYargılamıyorum ve kınamıyorum yanlış anlamayın ancak bir mantık katası var çalışmanıza izin vermiyor diye çalışmıyorsunuz ancak bunları yapmışsınız bunlara izin verecek miydi? Hayır.
orası öyle de babam o kadar zor durumda olduğumu bilmiyordu o dönem, bilse öderdi zaten ama ben kolay kolay para isteyebilen biri değilim o yüzden tüm suçu babama yıkmak istemiyorumbaban hem para vermemiş hem çalışmana izin vermemiş paraya da ihtiyacın varsa eee o zaman sence ailenin ya da babanın bu konu üstünde söz hakkı var mı?
Bırakın birilerine bahsetmeyi kendi aklınıza bile getirmeyin.Pisman olmuşsunuz bu artık inancınızla alakalı,neye kime inanıyorsanız onunla sizin aranızda.Dillendirmek suya atılan taş gibidir dalga dalga yayılır.Pismanlik , aynı hataya düşmemek ve yoluna devam etmek.......üniversitede zamanları babam çalışmama izin vermediği ve iş görüşmelerim de sonuç vermediği için boşlukta olduğum bir dönem vardı. ben bu dönemde bir iki kez ayak fotoğrafı ve cinsel içerikli ses kaydı sattım. ondan sonra ne yapıyorum diye düşündüm çok pişman oldum, kendimden iğrendim ve tövbe ettim. uzun zamandır da öyle bir şeye kalkışmadım. ama şu sıralar çok kafama taktığım için kendimi suçluyorum neden öyle bir şey yaptım diye içimi rahatlatamıyorum. birkaç arkadaşıma söyledim sorun olmadığını söylediler ama bu sefer de ya ortaya çıkarsa ve rezil olursam diye korkmaya başladım. ailemle birlikteyken ben onlara layık bir evlat olamadım diye üzülüyorum. bunun içinden nasıl çıkarım ne yapmam gerek bilmiyorum
yorumunuz için teşekkür ederim sadece birkaç kişi biliyor bundan sonra da kimseye söylemeyi düşünmüyorum zatenBırakın birilerine bahsetmeyi kendi aklınıza bile getirmeyin.Pisman olmuşsunuz bu artık inancınızla alakalı,neye kime inanıyorsanız onunla sizin aranızda.Dillendirmek suya atılan taş gibidir dalga dalga yayılır.Pismanlik , aynı hataya düşmemek ve yoluna devam etmek.......
twitterdan vsNasıl sattınız bunları nereden merak ettim
orası öyle de babam o kadar zor durumda olduğumu bilmiyordu o dönem, bilse öderdi zaten ama ben kolay kolay para isteyebilen biri değilim o yüzden tüm suçu babama yıkmak istemiyorum
Kalpten duyulan pişmanlık ve tevbe kabul edilir. Ama siz hala birilerine anlatarak onları da şahit tutuyorsunuz. Günahınızı afdileyerek unutun. Anlattıkça günahlarınız hafiflemeyecek.üniversitede zamanları babam çalışmama izin vermediği ve iş görüşmelerim de sonuç vermediği için boşlukta olduğum bir dönem vardı. ben bu dönemde bir iki kez ayak fotoğrafı ve cinsel içerikli ses kaydı sattım. ondan sonra ne yapıyorum diye düşündüm çok pişman oldum, kendimden iğrendim ve tövbe ettim. uzun zamandır da öyle bir şeye kalkışmadım. ama şu sıralar çok kafama taktığım için kendimi suçluyorum neden öyle bir şey yaptım diye içimi rahatlatamıyorum. birkaç arkadaşıma söyledim sorun olmadığını söylediler ama bu sefer de ya ortaya çıkarsa ve rezil olursam diye korkmaya başladım. ailemle birlikteyken ben onlara layık bir evlat olamadım diye üzülüyorum. bunun içinden nasıl çıkarım ne yapmam gerek bilmiyorum
üniversitede zamanları babam çalışmama izin vermediği ve iş görüşmelerim de sonuç vermediği için boşlukta olduğum bir dönem vardı. ben bu dönemde bir iki kez ayak fotoğrafı ve cinsel içerikli ses kaydı sattım. ondan sonra ne yapıyorum diye düşündüm çok pişman oldum, kendimden iğrendim ve tövbe ettim. uzun zamandır da öyle bir şeye kalkışmadım. ama şu sıralar çok kafama taktığım için kendimi suçluyorum neden öyle bir şey yaptım diye içimi rahatlatamıyorum. birkaç arkadaşıma söyledim sorun olmadığını söylediler ama bu sefer de ya ortaya çıkarsa ve rezil olursam diye korkmaya başladım. ailemle birlikteyken ben onlara layık bir evlat olamadım diye üzülüyorum. bunun içinden nasıl çıkarım ne yapmam gerek bilmiyorum
orası öyle de babam o kadar zor durumda olduğumu bilmiyordu o dönem, bilse öderdi zaten ama ben kolay kolay para isteyebilen biri değilim o yüzden tüm suçu babama yıkmak istemiyorum
babamın borçlarından vs zamanında zor dönemler geçirdik o dönemden beri alışkanlık oldu para isteyemiyorum hiçbir türlü kendi verirse verir ama fazlasını isteyememAnlayamadım, yabancılarla müstehcen şekide konuşmak babandan para istemekten daha mı zor yaniAdam gibi söyeyip isteseydin, yok derse de bir işe girseydin. Düzgün ücreti bir iş buup çaışmak da şu işten daha kötü değidir diye düşünüyorum.
teşekkür ederimBir şey olmaz, önünüze çıkacağını sanmam. Herkesin pişmanlıkları vardır, cinsel konularda benim de var. O dönem onu doğru bulmuşsunuz ve yapmışsınız, şimdi daha olgun ve büyüksünüz hata olduğunun farkındasınız. Önünüze bakın, kimsenin yargılamasına izin vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?