Touch me please... Göğüs büyütücü...

nezcim ne kadAR bir büyüklük oldu sende benimde aşırı derecede küçük eczanelerde de varmıdır acaba alsam :S

adama mail attım dediki bu sabunun amacı cildi temizlemek yani kremi temiz cilde sürmek sabunlu olanlarda vardı onlar bitti size göndereceğim bana en son gelen ürünler eğer amaç gerçekten cildi temizlemekse her şekilde temizlenir googleden salyangoz özlü kremi araştırdım cildi temziler yumuşatır sizilcelere lekelere iyi gelir yazıyor yani büyütmede etkisi olduğunu sanmıyorum sizce;?

ben de almayı düşünüyodum o sıra araştırmıştım. dediğin gibi, sabun yalnızca promosyon ürünü olarak veriliyo, göğüsle bi alakası yok. temiz cilde uygulandığında daha etkili olduğu için, satıcının bir diğer ürününü teşhir etmesi için.. evdeki herhangi bi sabunla yıka yeter. hatta adaçaylı ısırganotlu sabunlar var yanlış hatırlamıyosan istersen onlardan alabilirsin.

ürün geldi kızlar üzerinde açık saçık değil kolsuz bir bluz giymiş kız var salyangoz resmi değil meyva resimleri var gg.dan 19,90 a aldım ama bilmiyorum bakalım kullanıp görücez

Selam kızlar bende sonunda alabıldım touch me kremı.Dun basladım bakalım nasıl olcak.Surdugumde yanma sıcaklılk yada agrı fılan olmadı benım ama tabı daha yenı.Serbetcı otu karısımını tavsıye edıyorum bu kremden once 2 hafat onu kullandım ve gozle gorulur bı dolgunluk oldu.kaydirigubbakcemile2sımdı bıraktım Ama baslamayı dusunuyorum.Gelişmelerı yazarım.. opuyorumnanaktan

bende almak istiyorum bu kremi yaaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook

ürün geldi kızlar üzerinde açık saçık değil kolsuz bir bluz giymiş kız var salyangoz resmi değil meyva resimleri var gg.dan 19,90 a aldım ama bilmiyorum bakalım kullanıp görücez

gittigidiyordan benim de kremi aldığım satıcıdan almışsın canım galiba baktım şimdi satış aynı ama krem farklı bizim kremimiz o şekilde dikdörtgen kutuda değil küp şeklinde trunucu kapaklı eğer o resimdeki kremse farklı sanırım..

kızlar ben üç şeyi bir arada kullanıorum deowell bant göğüs büyütücü kemer ve touch me şu an bi hafta oldu aynı anda başladım diyebilirim hepsine. biraz dolgunlaştı. yaniii şu iki ayda bi etki görmessem herşeyden vazgeçiyorum daha da bişey yapmam

işe yarar merak etme.ben iki yağ kullanıyorum kremi alıncaya kadar.şimdiden hafif dolgunlaştı.birde adaçayı ve rezene iç.nar suyuda iyi yada narın kendisi:))))

kızlar yaa bende yarın başlıyorum kullanmayada kullananlara bi sorum olucak meme ucunada sürücekmiyiz heryerinemi sürcez yani sormadan kullanmıyım dedim

teşekkür ederim arkadaşım allah yardımcımız olsun inşallah hepimizinki istediğimiz kıvamda olur

kızlar tam olarak fayda gören oldu mu bende almayı düşünüyorum, nezz nerdesin:)

kızlar tam olarak fayda gören oldu mu bende almayı düşünüyorum, nezz nerdesin:)

burdayım canım ılk kutu bıttı sımdılık guzel yanı baya dolgunlasdı ıkı cm onden buyume oldu gogus seklını aldı baya bı ıkıncı kutuya baslayacam bakalım ne olacak nerdeyse bı kutu ıkı ay gıttı bana sabunla bırlıkde

bende ufak ufak sonuçlar almaya başladım dolgunluk var ama bu kremi ne kadar süre kullanmak gerekiyor acaba birde kalıcılığını sağlamak için ilerde arasıra kullanmak gerekirmi bileniniz varmı yoksa ömür boyuı kullanacak değiliz dimi kızlar

kızlar ya regl dönemine yakın göğüslerde şişlik olur ya benim tam tarsine küçülme oldu bu sefer kreme başladığımdan beri ilk reglim acaba kremden mi ne dersiniz çok garip ya geç buldum tez yitirdim resmen ağliyciimm...

hadi ya işe yaramadı diyen arkadaşlar ne kadar süre kullandınız ve bıraktınızmı ki sönme oldu anlamadım nolur cevap bende de dolgunluk var ama sönerse moralim cidden bozulur (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…