Touch me please... Göğüs büyütücü...

ya kızlar benim sol göğsüm büyümeye başladı ama sol tarafı acıyo vesanki içindeki bezeler şişmiş gibi bişi olmaz dimi

kızlar ben kremi kullanmıyorum ama çayları içtigimden ve masaj yaptıgımdan beri bezeler şiştigini ve hafif acı oldugunu hissediyorum inş bişe olmaz

olmaz herhalde yaaa çaydan ve masajdanda bişey olursa artık ne olacak bu göğüslerin hali:)ben krem kullandığım için korktum biraz.içeriğini de bilmiyorum bakmadım bile:) dokunduğumda acıdığından korktum biraz ama baksana kaç tane bayan var bu tür kremler yağlar kullananlar onlara bişey olmuyorsa banada olmaz diye düşünüyorum.yani umarım öyledir:)

kızlar 2 aya yakın bende kullanıyorum.1 ayın sonunda 2 cmlik bi büyüme vardı ama şimdi söndü eski hallerindeler çok üzgünüm böyle hayal etmemiştm :sinifsinif:

Evet kızlar 2 gün kulllanmadım ve direk sönfdü eski haline döndü yani bu da fos çıktı çok üzgününm çok...

nez sen 1 kutu krem 1 ay gitti demiştin benim 1 hafta oldu baya kullanmışım ozamn benmi yanlış kullanıyorum acaba bi parmak(işaret parmağıyla) bi göğsüme 1 parmak diğer göğsüme saat tersine yediriyodum acaba ben fazlamı kullanıyorumkorktum şimdi yaaaakannehir

canım ıkı ay gıttı bı kutu zaten fındık buyuklugunde kullanacaksın canım cok fazlasıda zararlı olur cok surme yanı

Evet kızlar 2 gün kulllanmadım ve direk sönfdü eski haline döndü yani bu da fos çıktı çok üzgününm çok...

canım sana oyle gelıyo olabılırmı acaba cunku ben ılk kutu bıttı ıkıncıye gecerken bı hafta ara verdım hıc bısey olmadı yanı aynı durdu ıns sonmez yaa off emeklerımıze de paramızada yazık olur valla ben suan ıkıncı kutuya gecdım memnunum yanı dolgunluk baya bı var ama ıns sonmezmafoldumben

ya kızlar benim sol göğsüm büyümeye başladı ama sol tarafı acıyo vesanki içindeki bezeler şişmiş gibi bişi olmaz dimi
canım ılk olarak etkısını sol tarafda gosterıyo zaten daha sonra sagda etkı edıo neden bılmıyorum ama oyle oluyo bende de oyle oldu arkadasımda da korkma yanı normal

kyfliii seninkiler neden söndü canım kremi bıraktınmı yoksa aramı verdin of ya bırakınca eski haline dönecekse ömür boyumu kullanacaz zaten 15 gündür kullanıyorum topu topu 1cm gelişme var

çok sağol nezcim tırstım bir an.gerçi zaten benim sol göğsüm sağa göre daha büyüktü ama umarım eşitlicem bende her ikisini.zaten daha 6 gündür kullanıyorum sadece.

Kızlar Touc me kremi kullanmaya başlayalı tam 16 gün oldu bi değişiklik yok.senağlama
Sürdükten sonra hafif şişiyo ama sonra gün içinde iniyo.Çok ümitliydim bu kremden off offf..Bu arada benım kremden az kaldı ya NEZCİM cok mu sürüyorum acaba.Yanı 16 gun oldu 2 hafta daha gider en fazla 3 hafta daha.CADIARZU

canım ben başlayalı 6 gün oldu ama sürdükten hemen sonra bi şişme olmuyor.ama genel olarak bi büyüme var bende.

canım ben başlayalı 6 gün oldu ama sürdükten hemen sonra bi şişme olmuyor.ama genel olarak bi büyüme var bende.

ya ne kadar suruyosun canım.cm olarak degısme varmı pekı.Bende nıye olmadı yaa:gitme:

Kızlar Touc me kremi kullanmaya başlayalı tam 16 gün oldu bi değişiklik yok.senağlama
Sürdükten sonra hafif şişiyo ama sonra gün içinde iniyo.Çok ümitliydim bu kremden off offf..Bu arada benım kremden az kaldı ya NEZCİM cok mu sürüyorum acaba.Yanı 16 gun oldu 2 hafta daha gider en fazla 3 hafta daha.CADIARZU

canım bana bı kutu ıkı aya yakın gıttı yanı ıkıncıye yenı gecdım sen cok fazlamı kullanıyorsun zararı olur canım az sureceksın bılmıyorum herkesde aynı etkıyı gostermıyo belkıde bunyeye gore degısıyo ama en azından elındekı kutuyu bıtır oyle bı degerlendır ıstersen canım cok erken daha ıkı hafta olmus ben 8hafta falan kullandım bende sonuc ıyı yanı bende daha cok sey beklemısdım ama bu kadar oldu ıns kalıcı olur cm bazında degıl de daha cok dolgunluk var bende ıkı cm buyume hala aynı ama capı genısledı ıcı dolgunlasdı agırlasdı gogsum sankıyerimseniben

ya ne kadar suruyosun canım.cm olarak degısme varmı pekı.Bende nıye olmadı yaa:gitme:

canım fındık buyuklugunde alıyosun cok degıl yanı onu ıyıce yedırıp bes dk masaj yapıyosun o kadar gunde ıkı kez ve her surmeden oncede sabunla yıka canım mutlakakaydirigubbakcemile2

evet cnm mutlaka yıka ben arada duşta falanda kullanıyorum göğüslerim için:)bende bir cmlik büyüme var şimdilik ama çap olarak genişledi baya önceden avucum kadar olan göğüslerim ki tırnaklarımda baya uzundur benim-şimdi avucumdan taşıyor.şu anda sadece sol göğsüm daha sert ve daha büyük ama tatmin edecek bir görüntüsü olmaya başladı.istersen kremle beraber başka şeylerde deneyebilirsin.

Nezcim bana öyle gelmiyor bilmez miyim kaç yıldır benimleler:) ama şimdi bitene kadar devam etcem bakalım bir süreliğine büyüse bile kar kardır..

Back