Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nez sen 1 kutu krem 1 ay gitti demiştin benim 1 hafta oldu baya kullanmışım ozamn benmi yanlış kullanıyorum acaba bi parmak(işaret parmağıyla) bi göğsüme 1 parmak diğer göğsüme saat tersine yediriyodum acaba ben fazlamı kullanıyorumkorktum şimdi yaaaakannehir
Evet kızlar 2 gün kulllanmadım ve direk sönfdü eski haline döndü yani bu da fos çıktı çok üzgününm çok...
canım ılk olarak etkısını sol tarafda gosterıyo zaten daha sonra sagda etkı edıo neden bılmıyorum ama oyle oluyo bende de oyle oldu arkadasımda da korkma yanı normalya kızlar benim sol göğsüm büyümeye başladı ama sol tarafı acıyo vesanki içindeki bezeler şişmiş gibi bişi olmaz dimi
canım ben başlayalı 6 gün oldu ama sürdükten hemen sonra bi şişme olmuyor.ama genel olarak bi büyüme var bende.
Kızlar Touc me kremi kullanmaya başlayalı tam 16 gün oldu bi değişiklik yok.senağlama
Sürdükten sonra hafif şişiyo ama sonra gün içinde iniyo.Çok ümitliydim bu kremden off offf..Bu arada benım kremden az kaldı ya NEZCİM cok mu sürüyorum acaba.Yanı 16 gun oldu 2 hafta daha gider en fazla 3 hafta daha.CADIARZU
ya ne kadar suruyosun canım.cm olarak degısme varmı pekı.Bende nıye olmadı yaa:gitme:
Nezcim bana öyle gelmiyor bilmez miyim kaç yıldır benimleler:) ama şimdi bitene kadar devam etcem bakalım bir süreliğine büyüse bile kar kardır..