Touch me please... Göğüs büyütücü...

merhaba kızlar.. iyi kandiller... benimde bu gün 1 hafta oldu kreme başlayalı şuan bir değişiklik yok gibi ama göğüs uçlarım ağrıo dokununca felan bu büyümeye başladığına işarettir umarım:) ramazan bitsin adaçayıda içmeyi düşünüyorum bakalım artık hayırlısı... nezcim sana hani göğüs altından ucuna ölç demiştim ya öle ölçüm yaptın mı o zaman bir fark varmı cm olarak?

7cm canım orası fark bılmıyorumkı o zaman kac dı kısırnaşık şey

nez12 senin kremi sürerken neler düsündügü tahmin edebiliyorum:)))))..büyüyün hadi büyüyün arkadaslarıma sölücem bak cabuk büyüyün diye :)))canım insallah hem sana hem de kullanan herkese etkisi olur da kurtuluruz artıkalkisalkisalkis

nez12 senin kremi sürerken neler düsündügü tahmin edebiliyorum:)))))..büyüyün hadi büyüyün arkadaslarıma sölücem bak cabuk büyüyün diye :)))canım insallah hem sana hem de kullanan herkese etkisi olur da kurtuluruz artıkalkisalkisalkis

evet canım yaa aynen oyle bıran once ıkıncı kutuda bıtsın ıstıyorum ve buyusunler artıkkkdelikafadulden

Kızlar, müjdeler olsun, sertliklerim azaldı, şu anda göğüslerimin koltukaltına doğru olan kısmı sızım sızım sızlıyor, yani işe yaramaya başladı :))))

kızlar bende sanki bir dolgunluk olmaya başladığı ya:) bide göğüs uçlarım çok acımaya başladı.. umarım kocaman olurlar hehe :P

benim de sadece birinde ağrı var ya ne saçma korktum sanki biraz:( bir de kızlar ben her banyodan snra bir de kakao yağıylamasaj yapıorum şimdi büyürlerse sonra bi de aman çatladı napcam diye uğraşmıym..

benim de sadece birinde ağrı var ya ne saçma korktum sanki biraz:( bir de kızlar ben her banyodan snra bir de kakao yağıylamasaj yapıorum şimdi büyürlerse sonra bi de aman çatladı napcam diye uğraşmıym..

canım hangı gogusun agrıyo eger sol ıse agrıyan normal cunku ılk olarak etkısını sol gogusde gosterıyo zaten ıkısı aynı anda agrımaz benım oyle oldu yanı zaman zaman degısıyo normal korkma:1shok:

canım hangı gogusun agrıyo eger sol ıse agrıyan normal cunku ılk olarak etkısını sol gogusde gosterıyo zaten ıkısı aynı anda agrımaz benım oyle oldu yanı zaman zaman degısıyo normal korkma:1shok:

Evet canım sol göğsüm rahatladım şimdi teşekkürler..kaydirigubbakcemile2

sag gogsune bı kac dk daha fazla masaj yap gunluk canım ben oyle yaptım suan esıt gıbılerkaydirigubbakcemile2

slm kızlar ya benmde göğüslrm çok küçük hatta yok bu kremi kullanıp faydasnı gören war mı eğer warsa kaç cm büyüme oldu lütfn cwp bekliormmm

Ben ne ters insanım böyle, benim ilk sağ göğüs başladı ağrımaya, o zaman sol göğüse daha fazla masaj yapayım yazıktır :))) Bu arada iyi bayramlar kızlar :)

bir haftadır kullanıyorum malesef bende hiçbir değişiklik yok :(

Canım, 1 hafta henüz çok erken, sen bakma satıcıların 1 haftada etki etmeye başlar dediğine, neticede 2 ay geçmesi lazım gerçekten işe yarayıp yaramadığını anlamak için...Kullanmaya devam...

slm kızlar ya benmde göğüslrm çok küçük hatta yok bu kremi kullanıp faydasnı gören war mı eğer warsa kaç cm büyüme oldu lütfn cwp bekliormmm

Öncelikle daha düzgün bir Türkçe kullanmanı rica ediyorum, Nez bizden uzun süredir kullanıyor onda şu ana kadkadar epey etki sağladı, önceki mesajları okursan gelişmesini haftalık olarak takip edebilirsin...

Öncelikle daha düzgün bir Türkçe kullanmanı rica ediyorum, Nez bizden uzun süredir kullanıyor onda şu ana kadkadar epey etki sağladı, önceki mesajları okursan gelişmesini haftalık olarak takip edebilirsin...

pardn cnm ama sende anlatım bozukluğu yapmşsn... ben böle yazıorm böle kullanıorm sanrm kimsei de ilglndrmz nese yinede tşk edrm..

pardn cnm ama sende anlatım bozukluğu yapmşsn... ben böle yazıorm böle kullanıorm sanrm kimsei de ilglndrmz nese yinede tşk edrm..

Bu forumda böle yazıp böle kullanamazsın, forum kurallarını oku istersen, biz Kadınlar Klübü ailesi olarak Temiz bir Türkçe kullanılmasından yanayız, bu şekilde Türkçe'den bihaber yeni yetme arkadaşları uyarıyoruz ve uyarmayada devam edeceğiz, itirazın varsa admine ilet lütfen :)

Son düzenleme:
Back