Touch me please... Göğüs büyütücü...

pazartesi günü 3 hafta dolucak 2 cmlik bi büyüme var =) krem cidden işe yarıyor.bide ben hergün bi kez uyguluyorum o da yatmadan önce yani yinede etkisi yeterli düzeyde =)

ya maşallahhh yaaaa allahtan bi hafta gelemedikkk memişleri büyüten büyütene haaaa delikafadulden

kızlar şu karışımı eklediğiniz kremin adını verse etki eden arkadaşlar ben çok mutlu olucam belki onun etken bir maddesi daha vardır fayda eden söylerseniz çok sevinirim

kızlar şu karışımı eklediğiniz kremin adını verse etki eden arkadaşlar ben çok mutlu olucam belki onun etken bir maddesi daha vardır fayda eden söylerseniz çok sevinirim

pardon kızlar yukardaki mesajı dikkate almayın yanlış yazdımda

Kızlar, benimki bir kaç haftadır cm bazında büyümüyor ama dolgunlaşmaya devam ediyor, zaten istediğim buydu, cm olarak aynı kalsın ama dolgunlaşsın hihihi

Kızlar, benimki bir kaç haftadır cm bazında büyümüyor ama dolgunlaşmaya devam ediyor, zaten istediğim buydu, cm olarak aynı kalsın ama dolgunlaşsın hihihi

evet canım benım anlatmak ıstedıgımde buydu ıste cm olarak suan sadece ıkı cm buyume oldu bı 7 hafta olacak ama dolgunluk bı haylı var yanıhihoyyyt

evet canım benım anlatmak ıstedıgımde buydu ıste cm olarak suan sadece ıkı cm buyume oldu bı 7 hafta olacak ama dolgunluk bı haylı var yanıhihoyyyt

Ben haplarla cm bazında büyütebileceğim kadar büyüttüm, şimdi kremde dolgunlaştırıyor değmeyin keyfime :) Bu arada ben kreme ne zaman başladığımı hatırlamıyorum bir bakayım :)

moralinizi bozmak gibi olmasın ama bırakınca eski haline dönmesinden korkuyorum :(

Yok canım, moralimiz neden bozulsun, bu ihtimali göze alarak başladık zaten, en kötü hayat boyu devam ederiz...

Kızlar benim de iki haftayı geçti birkaç gün 1 cm büyüme var ama birkaç kere aksattım ne yalan söyleyim öyle her gün 2 kere yapmak zor oluyor tabi sabah acil çıkmak gerekiyor falan.. Bir süre sonra cm bazında büyüme duruyor demişsiniz üzüldüm ona çünkü benim cm olarak da büyümesi lazım:(

Kızlar benim de iki haftayı geçti birkaç gün 1 cm büyüme var ama birkaç kere aksattım ne yalan söyleyim öyle her gün 2 kere yapmak zor oluyor tabi sabah acil çıkmak gerekiyor falan.. Bir süre sonra cm bazında büyüme duruyor demişsiniz üzüldüm ona çünkü benim cm olarak da büyümesi lazım:(

Canım bunu ben söyledim, diğer arkadaşlarda nasıl olacak bilemiyorum ama benim şu anda tam 90 cm oldu, haliyle cm bazında büyümemesi işime gelir ...

sanırım ben de bir tuhaflık var :( ben de hiçbir değişiklik yok malesef... ne ağrı, ne dolgunluk ne de büyüme :(

üfffffff ben bu kremi sadece bir yerde bulabildim 37 mi 45 tl mi neydi yaaa.biraz pahalı geldi.hiç antalyada bulabilen var mı başka yerden?

Tatlım dolgunlaşıncada cm bazında büyüme olmaz mı ama kafamçokkarıştı

ya kızlar ben gg den bu kremi sipariş ettim ama adam sabunlu olanından kalmadı diyor bu sabunu kullanmak şartmı burda sabunsuz büyüten varmı yoksa aktardanmı alsam salyangoz özlü sabunu yardımcı olurmusunuz?

ya kızlar ben gg den bu kremi sipariş ettim ama adam sabunlu olanından kalmadı diyor bu sabunu kullanmak şartmı burda sabunsuz büyüten varmı yoksa aktardanmı alsam salyangoz özlü sabunu yardımcı olurmusunuz?

canım bu kremin içinden çıkıyor sabunu yani ayrıca yanında falan verilmiyor ki nasıl kalmamış çok ilginç içinden çıkarıp sabunu da ayrı satmayı düşünmüyordur umarım.. bir de bu salyangoz özlü bi sabun ama kremin sabunu yani üstündeki resme kadar aynı aynı etkiyi sağlar mı bilmiyorum..

Back