- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Libnie...Türkçe harflerimizi güzel ve doğru kullanınız lütfen... Teşekkürler
Teşekkür ederim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Libnie...Türkçe harflerimizi güzel ve doğru kullanınız lütfen... Teşekkürler
pazartesi günü 3 hafta dolucak 2 cmlik bi büyüme var =) krem cidden işe yarıyor.bide ben hergün bi kez uyguluyorum o da yatmadan önce yani yinede etkisi yeterli düzeyde =)
canımm süperr:dance:izmirde nerden aldın touch me yi?
kızlar şu karışımı eklediğiniz kremin adını verse etki eden arkadaşlar ben çok mutlu olucam belki onun etken bir maddesi daha vardır fayda eden söylerseniz çok sevinirim
Kızlar, benimki bir kaç haftadır cm bazında büyümüyor ama dolgunlaşmaya devam ediyor, zaten istediğim buydu, cm olarak aynı kalsın ama dolgunlaşsın hihihi
evet canım benım anlatmak ıstedıgımde buydu ıste cm olarak suan sadece ıkı cm buyume oldu bı 7 hafta olacak ama dolgunluk bı haylı var yanıhihoyyyt
evet canım benım anlatmak ıstedıgımde buydu ıste cm olarak suan sadece ıkı cm buyume oldu bı 7 hafta olacak ama dolgunluk bı haylı var yanıhihoyyyt
moralinizi bozmak gibi olmasın ama bırakınca eski haline dönmesinden korkuyorum![]()
Kızlar benim de iki haftayı geçti birkaç gün 1 cm büyüme var ama birkaç kere aksattım ne yalan söyleyim öyle her gün 2 kere yapmak zor oluyor tabi sabah acil çıkmak gerekiyor falan.. Bir süre sonra cm bazında büyüme duruyor demişsiniz üzüldüm ona çünkü benim cm olarak da büyümesi lazım![]()
Kızlar, benimki bir kaç haftadır cm bazında büyümüyor ama dolgunlaşmaya devam ediyor, zaten istediğim buydu, cm olarak aynı kalsın ama dolgunlaşsın hihihi
ya kızlar ben gg den bu kremi sipariş ettim ama adam sabunlu olanından kalmadı diyor bu sabunu kullanmak şartmı burda sabunsuz büyüten varmı yoksa aktardanmı alsam salyangoz özlü sabunu yardımcı olurmusunuz?