Touch me please... Göğüs büyütücü...

arkadaşlar ya ben bu kremi gitti gidiyordan sipariş verdim. ama sanırım yanlış verdim ve bugün elime ulaşıcak. aynı nez arkadasımızınkinden ama benmkinin farkı üstünde breast değil yüz yazıyo yani göğüs büyütücü diiL anti aging sivilce karşıtı olarak geçiyo. yeşil kapaklı yuvarlak krem. salyangoz özlü işte sizin gösterdiğinizin aynısı resim var. Acaba açıklamada mı yazmıyo kullansam olurmu ya:(

canım benim gelen kutu uzun bir kutu üzerinde meyve resimleri var salyangoz falan yok bu krem kaç çeşiy ya anlamadım gitti her sitede üzerindeki resim farklı yazılar farklı isim değiştirmiş falan da diyorlar bir krem tek çeşit olmalı ya insanların aklını karıştırıyorlar!!!

nezzz yardım ett sen nerden aldın bu kremi ya ben de gidiym ordan alıymm bulamıyorum:((((

açıklama türkçe değil canım bilmiyorum ama kullanma şeklini zaten internet sitelerinden öğreniyoruz umarız zarar vermez vücudumuza

arkadaşlar ya ben bu kremi gitti gidiyordan sipariş verdim. ama sanırım yanlış verdim ve bugün elime ulaşıcak. aynı nez arkadasımızınkinden ama benmkinin farkı üstünde breast değil yüz yazıyo yani göğüs büyütücü diiL anti aging sivilce karşıtı olarak geçiyo. yeşil kapaklı yuvarlak krem. salyangoz özlü işte sizin gösterdiğinizin aynısı resim var. Acaba açıklamada mı yazmıyo kullansam olurmu ya:(

canım bu kremın bı cılt ıcın olanı var yesıl kapaklı olan yanı senın aldıgın bıde gogus buyutucusu var turuncu benım kullandıgım sanırım yanlıs almıssın sakın gogus ıcın kullanma cılt sorunun varsa yuzun ıcın kullan :(

cilt sorunum çok yok ama cildime de iyi gelceni söledi adam aman ya napım dedim kullaniym almısken))) gittigidiyordan benm aldığım adama msj attm h.sonu o ürün gelcek dedi sipariş verirsniz ddi... artık öle yparıss:)

hayır canm benmkisi göğüs büyütücü diiL tamamen yüz için ssivilceler için... benimkisi 34 lira. Ankaradan geLdi.

kızlar herkese tekrar merhaba cok özur dilerim bayagı yogundum hiç giremedim nete ben yokken neler yaptınız?ben kremı dedıgım gıbı duzenlı bı sekılde kullanıodum ama bayadır kullanmadım sankı sondu gıbı ya:(

kızlar bende bu gün aldım.ikinci defa sürüyorum.bi sıcaklık var ısındım sanki:)umarım işe yarar.

Nezcim Merhaba =)
Bu kremden ümitlendim almayı dşünüyorum aslında ama emin olamıyorum önce dolgunluk verip sonra eskisi gibi olmasından.. benimkiler naparsam yapm aynı kaldı. reglde bile azcık şişiyorlar.
Gerçkten gözle görülür bir değişiklik var mı şuan sende ? Bugün kremi kullandığının kaçıncı günü ?
Kısacık bi bilgi verirsen çok mutlu olucam canım =)

Nezcim Merhaba =)
Bu kremden ümitlendim almayı dşünüyorum aslında ama emin olamıyorum önce dolgunluk verip sonra eskisi gibi olmasından.. benimkiler naparsam yapm aynı kaldı. reglde bile azcık şişiyorlar.
Gerçkten gözle görülür bir değişiklik var mı şuan sende ? Bugün kremi kullandığının kaçıncı günü ?
Kısacık bi bilgi verirsen çok mutlu olucam canım =)

canım ıkıncı kutuya gecdım suan ehh ıste denecek kadar deyım ama eskıye nazaran daha ıyı bekledıgım gıbı olmadı acıkcası ama bakalım ıkıncı kutuyuda kullanıyım ne olacak gorecez

bende de dolgunluk var ama aman aman bir büyüme yok malesef 10 gün oldu gerçi ama devamda etsem büyümiycek gibi gelmeye başladı bu yalnızca bir his sonra bırakınca eski haline dönermi o da ayrı konu yoksa arada bir sürmek gerekecek mi?

ya ben kullanmaya başlayalı dört gün oldu 1 cm büyümüş ama ben yağda kullanıyorum.ne zaman acı oluyordu nezcim sende ne zaman belirtileri başladı?

bana bir iki beden büyüse bile yeter yaa bol bol rezene ve ada çayıda içmeye çalışıyorum ve bulursam nar suyuda birde mersin ve keten tohumu yağı işte bir haftadır bunları yapıyorum ve 4 gündürde touch me kullanıyorum.ve bir belki iki cm büyüdü ilk ölçtüğümde 83 tü şimdi 85 ama yanlış ölçmüş olabilirim ilkini belkide 84 tü:)

ya ben kullanmaya başlayalı dört gün oldu 1 cm büyümüş ama ben yağda kullanıyorum.ne zaman acı oluyordu nezcim sende ne zaman belirtileri başladı?

tam hatırlamıyorum canım ama agrı cok uzun olmadı daha cok yanma olmusdu bende suan ıkıncı kutudayım ben memnunum ıns bu sekılde devam ederse bırakınca da sonmezse daha ne ısterımkı bıde krem bıttı sabun bıtmedı yaa kucuk ama baya uzun sure gıttı bana yanı gunde ıkı kez kullanmama ragmen oda bı kutu bana ıkı ay kadar gıttı kızlar ıkıncı kutunun sonunda ne olacak merak edıyorumakannehir

nez12 sende kaç cm. büyüme oldu canım ve kaç kutu kullanmak gerekiyormuş birde bırakınca sönermi acaba yoksa arada bir sürmek gerekirmi bırakıpta sönme yaşayan varmı kızlar?

çok saol nezcim.bencede sabun küçük ama idare ediyo baya:)inş benimkilerde büyücek dolgunlaşmaya başladı sanki:)

nez sen 1 kutu krem 1 ay gitti demiştin benim 1 hafta oldu baya kullanmışım ozamn benmi yanlış kullanıyorum acaba bi parmak(işaret parmağıyla) bi göğsüme 1 parmak diğer göğsüme saat tersine yediriyodum acaba ben fazlamı kullanıyorumkorktum şimdi yaaaakannehir

Back