Touch me please... Göğüs büyütücü...

Kızlar benim 3. günüm benim hiç yanma batma falan olmuyo ama:( bir de yıkamak çok zor geliyo bana

canım batma zaten olmuyo sadece agrı oluyo ve yanma oluyo ıcden ıce boyle sankı gogus kısmın asırı derecede terlıyo yanıyo gıbı ucuncu gun daha erken ama benım ve arkadasımın ılk surmemızde yanma oldu sonra azaldı bı sure olmadı yasın kac bıde canım senın bence elındekı kutuyu aksatmadan duzenlı kullan en azından ıns gelısmeler guzel olur benım yarın ucuncu hafta bıtcek ve son bu hafta daha da dolgunlastı yanı devam et sen canım:teselli:

bu arada bnm bu şişlikler indi kesin bende işe yaramıcak :1no2:

yarar canım neden yaramasın kac gun oldukı daha bende cok umutsuzluga dustum bı ara ıse yaradı gıbı oldu sonra gelısme olmadı bende heralde buyumeyecek dedım ama bu hafta bıraz daha dolgunlasdı zamanla olur bırden olmaz canım sen devam etyerimseniben

canım batma zaten olmuyo sadece agrı oluyo ve yanma oluyo ıcden ıce boyle sankı gogus kısmın asırı derecede terlıyo yanıyo gıbı ucuncu gun daha erken ama benım ve arkadasımın ılk surmemızde yanma oldu sonra azaldı bı sure olmadı yasın kac bıde canım senın bence elındekı kutuyu aksatmadan duzenlı kullan en azından ıns gelısmeler guzel olur benım yarın ucuncu hafta bıtcek ve son bu hafta daha da dolgunlastı yanı devam et sen canım:teselli:

Ben 21 yaşımdayım ,evet canım normalden çok daha sıcak oluyo ama ağrı falan yok bugün farkettim.Olmazsa da denemedik demeyiz zaten diğer kremlere haplara göre fiyatı çok uygun, kutu bitene kadar düzenli kullanmaya çalışcam bakalım.Ama bu krem gerçekten işe yarıyosa ve farkedilirse 20 milyondan ara ki bulasın:olmaz:

canım bende gg den aldım 3.günüm benimde ne yanma ne batma nede ağrı var aksatmadan devam edicem bakalım ne olacak yıkama konusuna gelince ben havluyu karnımla lavabonun arasına koyuyuyorum ve lavabonun üzerine sarkarak yıkıyorum çabucak oluyo hemde kolay oluyo gelişme olursa yazalım nede olsa ikimizin durumuda aynı

Tamam canım yazarım gelişmeleri sık sık tabi olursaCADIARZU Umarım olur...

Ben 21 yaşımdayım ,evet canım normalden çok daha sıcak oluyo ama ağrı falan yok bugün farkettim.Olmazsa da denemedik demeyiz zaten diğer kremlere haplara göre fiyatı çok uygun, kutu bitene kadar düzenli kullanmaya çalışcam bakalım.Ama bu krem gerçekten işe yarıyosa ve farkedilirse 20 milyondan ara ki bulasın:olmaz:

canım sanrım daha yenı basladın sabırlı olmak gerek bıraz bekle bak etkısını goreceksın kalıcı olurmu bılemem bende yenı kullanıyorum ama etkı ettgını gozumle goruyorum yanı canım bencede duzenlı kullan bıtır canım yanma dedıgımız de o ıste canım sıcak oluyo boyle ıcden ıce yanı agrı daha sonrakı gunlerde baslıyo canım bekle bıraz tamammızemuszemus

nez cm olarak değişim var mı cnm ?

evet canım suan 92 cm gelıo bı cm lık buyume var agustosun 17 sınde baslamısdım bı ay olacak nerdeyse bugun dort hafta bıtmıs ben uc hafta sanıyodum ne cabuk gecdı valla dolgunluk ıyı yanı bı aya gore ıkı hafta daha yeter bu bırıncı kutu daha sonra ıkıncı kutuya gececem ve baska kullanmayacamkafamçokkarıştı artık ne kadar buyuturse ıkıncı kutu sansıma yanı sırnaşık şey 95 cm olsa 3cm daha baya bı ıyı olacak bakalım kaydirigubbakcemile3

kreme basladıgımda 90 cm gelıyodu canım onden ıkı cm fark ettı suan ıcın bı ayda yanızemuszemus

sevindim cnm inş işe yarar ya benim artık kremlere güvenim kalmadı valla :bbo:

kızlar ya internet üzerinden sipariş veriyorsunuz ya, kredi kartı numarası filanmı vermek gerekiyo? yani ben netten alışveriş yapmak istemiyorum bu yüzden, biraz çekiniyorum, güvenemiyorum da. ben de bu kremden almak istiyorum ne yapmalıyım sizce.bulundugum yerde bulamadm.:uhm:

kızlar ya internet üzerinden sipariş veriyorsunuz ya, kredi kartı numarası filanmı vermek gerekiyo? yani ben netten alışveriş yapmak istemiyorum bu yüzden, biraz çekiniyorum, güvenemiyorum da. ben de bu kremden almak istiyorum ne yapmalıyım sizce.bulundugum yerde bulamadm.:uhm:

Gittigidiorda arat canım, kare kutu 19.90.İlan sahibine havale ile alışveriş yapmak istediğini ve sana özel ilan açıp açamayacağını sor,kabul edip adına özel açık arttırma yapacaktır, sende kazanınca bankadan havale ile ödersin...

merhaba kızlar.. iyi kandiller... benimde bu gün 1 hafta oldu kreme başlayalı şuan bir değişiklik yok gibi ama göğüs uçlarım ağrıo dokununca felan bu büyümeye başladığına işarettir umarım:) ramazan bitsin adaçayıda içmeyi düşünüyorum bakalım artık hayırlısı... nezcim sana hani göğüs altından ucuna ölç demiştim ya öle ölçüm yaptın mı o zaman bir fark varmı cm olarak?

Kızlar benim 5. günüm sanrım ama bugn böyle regl döneminden önce biraz şişer ya öyle gibi oldu sanki

Back