• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TouBei'nin zayıflama günlüğü...

TouBei

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
9
0
36
Sivas
marhaba arkadaşlar ben 2 ay sürecek bi programa başlıyorum.
58 kiloyum 162 boyundayım. şunları yapmayı planlıyorum:
okula gitmeden önce 20dk step akşam 20dk step uyumadan önce 20 dk step
kahvaltıda 1 dilim ekmek 2-3 zeytin 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
ara öğünlerde ve öğle yemeğinde meyve(ne olursa)
akşam yemeğinde az tuzlu az yağlı yemekler
zaten fazla acıkan birisi değilimdir şeker-tatlı sevmem sizce bu programla 2 ayda kaç kilo veririm

sabah kahbaltına bolca domates salatalık yeşillik ekleyerek ve öğlen kesinlikle meyve ile geçişmeden mutkala etli yada sebzeli bir yemekle salata tüketmen lazım.aksi takdirde diyet bittiğinde kilolar hızla geri gelir.sabah ettin azıcık kahvaltıyla akşama kadar meyve ile durulmaz sağlık açısından da sakıncalı.öğleni normal yiyip akşamları hafifletin eğer mümkünse menünüzü..sporla desteklerseniz kilo vermemeniz için bir sebep yok...yürüyerek gidip gelin heryere yürüyüşte eklenmiş olur sporunuza...

sabah kahbaltına bolca domates salatalık yeşillik ekleyerek ve öğlen kesinlikle meyve ile geçişmeden mutkala etli yada sebzeli bir yemekle salata tüketmen lazım.aksi takdirde diyet bittiğinde kilolar hızla geri gelir.sabah ettin azıcık kahvaltıyla akşama kadar meyve ile durulmaz sağlık açısından da sakıncalı.öğleni normal yiyip akşamları hafifletin eğer mümkünse menünüzü..sporla desteklerseniz kilo vermemeniz için bir sebep yok...yürüyerek gidip gelin heryere yürüyüşte eklenmiş olur sporunuza...

arkadaşa katılıyorum. uygulamak istediği program çok yetersiz yani yemek olarak. 20 dk lık stepler 2-3 gün sonra yapılmaz hale gelecek emin ol. bıkacaksın.işin çıkacak erteleyeceksin. sana en güzel spor yürümek olur. yürüyünce hem bütün vücudun çalışır hemde moralin düzelir zihnindeki düşüncelerdende arınırsın.tak kulağına kulaklığı aç güzel bir parça unut herşeyi hızlı tempolu yürü. yemeklerini de sakın meyvayla geçiştirme. ara öğünlerde muz hariç bir meyva ve 1 kase yoğurt ye. akşam yemeğini çok hafif ye. yani çorba salata yoğurt ve 4-5 kaşık susuz sebze yemeği.makarna pilavı çıkar hayatından. ayrıca ana öğünlerde 1-2 dilim kepek ekmeğin muhakkak olsun.bol su iç.yemeğe başlamadan önce 2 bardak su iç iştahını keser.hadi kolay gelsin. hemen başla kilo vermek için daha ne bekliyorsun herkes diyette.sen geç bilem kaldın. akşamları yatmadan vede gün içinde mekik çek. haftada 1 tartıl ve buraya ne kadar verdin yaz... iyi kilo vermeler...

ya peki bişey sorucam ben öğle yemeği yiyemiyorum zamanım olmuyor okuldan dolayı onun yerine 1 saat aralıklarla 1 parça bisküvi yesem kurabiye değil çizi bisküvisi nasıl olur

ya peki bişey sorucam ben öğle yemeği yiyemiyorum zamanım olmuyor okuldan dolayı onun yerine 1 saat aralıklarla 1 parça bisküvi yesem kurabiye değil çizi bisküvisi nasıl olur

gereksiz yere karbonidrat yüklenmiş olucaksın
bisküviler hiçte masum değildir...
okulda tost yiyebilirsen yağsız tost yanınada ayran içersin daha sağlıklı olur
aburcura göre..

Back
X