• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tost makinesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi truf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arçelik modelinin fiyatıda iyimiş ama acaba döküm mü plakaları yoksa teflon mu?çok merak ettim.

ben de tefal versatilis aldım canım en iyi modellerden biriymiş çünkü teflon değil dökümmüş, daha sağlammış, palakaları da çift taraflı kullanılıyor ve ızgara da olabiliyor ve gayet uygun bir fiyata 150 liraya aldım istersen özelden aldığım yeri yazabilirim

BEN çeyiz için arzum aldım...İkiside aynı görevi görüyor ki tefal pahalı. gerek yok yani kaç kere tost yapacaksın ki hem...

Eklentiler

• $arzum-prego-300x300.jpg
    $arzum-prego-300x300.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 116
ben de tefal versatilis aldım canım en iyi modellerden biriymiş çünkü teflon değil dökümmüş, daha sağlammış, palakaları da çift taraflı kullanılıyor ve ızgara da olabiliyor ve gayet uygun bir fiyata 150 liraya aldım istersen özelden aldığım yeri yazabilirim

canım bana yazarmısın özelden aldığın yeri.

BEN çeyiz için arzum aldım...İkiside aynı görevi görüyor ki tefal pahalı. gerek yok yani kaç kere tost yapacaksın ki hem...

tabiki ikisi de tost makinesi
ama wolkswogene binmek var murat 124 e binmek var
ikisi de ayağını yerden kesiyor ama bi farkı var demekki

Ben de tefal snack'n clean tost makinesi almak istiyordum ama buradaki yorumu görünce vazgeçtim.

Siz ne diyorsunuz kullananlar?

Son düzenleme:
Bende almak istiyorum ama kararsızım.:44:

boschun var şöyle ama bılmıyoum nasıl? kullanan varsa yorum almak isterım arkadaşlar.:34:[/B
] $tost.png

canım bu makıne dökummu? bırde ızgara tepsisi var değilmı?
nasıl kullanımı?:26:

döküm olup olmadığını bilmiyorum ızgara tepsisi var kullanımı çok rahat. ben sadece tost ypıyorum. başka özellik arıyorsan orasını bilemem :31:

ben korkmaz aldım cok cok memnunum ama Tostkolik A328 modelını aldım..şiddetle tavsıye edıyorum 140 falandı bı sıtetde netten almıstm magzalarda 200 cıvarı

Bu konu çok önce açılmış ama yenilere yardımcı olmak açısından yazayım. Annemin evinde Tefal Versatilis tost makinesi kullandık. Plakalarının çıkması yönünden güzel ama biraz fazla yer kaplıyor ve ağır bir makine. Aynı anda 6 kişilik tost yapılabiliyor. 3 seviyesi var ama 3. seviyede tost yaparsanız ekmekler çabuk kuruyor. Bir de ne yazık ki tost yaparken ekmek kırıkları veya yağlar plakaların arasından makinenin içine kaçabiliyor ve temizlemek zor oluyor. Yandaki bölgelerin aralarına ekmek kırığı ve yağ kaçtı mı temizle bakalım temizleyebilirsen. Kapağın sap kısmında küçücük boşluklara ister istemez ekmek kırığı girerdi ve orayı kulak pamuğuyla zar zor temizlerdim. Temizlik açısından sadece plakaların çıkması o makinenin temizliğini kolaylaştırmıyor yani. Makineyi alırken ekmek kırığı kaçabilecek çukurluklara da dikkat edin derim.

korkmazın tostella nasıl acaba bende onu almayı düşünüyorum pembe rnegi süper

korkmazın tostella nasıl acaba bende onu almayı düşünüyorum pembe rnegi süper

Back