Neden tefal en iyisi olsun ki ? Tefalin adı çıkmış 9a inmez 8e.Ben marka olarak değil , özellikler açısından bakıyorum. Çıkabilen plaklar en önemli kriterim.Bi de o plakaları aşırı oyuk oyuk olanlar var, onlardan almıcam.
bende lider diye bir markanın var hem ızgara hem tost 4 yıldır kullanıyorum cok iyi tefalin nerdeyse 4 te 1 fiyatıdır
ay bende bu aralar tost makinesine takmış durumdayım.Döküm mü alsam tefal mi alsam çok kararsız kaldım.Biri yazsın lütfen
ben ikinci resimdeki tefali aldım 150 tl ye kampanyadan.ama çeyiz olduğu için henüz kullanmadın bilmiyorum.ama bizim evde ihlas var yılardır kullanırız.neredeyse 12-13 senedir çok iyi çalışıyor harika ızgara yapıyor.ama artık ihlas yok heralde.
hatırladım tatlım kızım bir hasat bir iyi idare ediyoruz havalardan sanırım
senin bebiş nasıl
öptüm sizi
Ben de tost makinemi tefal almak istiyorum. Tefalde döküm yok sananlar yanılıyor. Yeni bir modeli çıktı. Yüzeyleri teflon değil döküm ve hem tost makinesi hem de ızgara olarak kullanılabiliyor. Plaklar da çıkarılıp bulaşık makinesinde yıkanabliyormuş. Ancak 340 lira civarı bir fiyatı var. Takipteyim biraz indirime girsin alacam.
canım kodunu numarasını veya fotoğrafını eklermisin
Şimdi sitesinden baktım senin eklediklerinin arasında "evidence" isimli olan tost makinesi.
aaa gerçekten mi? onun döküm olmasına çok sevindim
buzdolabım, ocağım ve fırınım siyah tempere camdan
onun çok yakışacağını düşünüyordum
yarın gidiyim bi bayiye bakıyım bakalım
sağol canım teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?