• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tost makinesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi truf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

truf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
3.236
8
116
40
Diğer
evet kızlar bu ay tost makinesi almak istiyorum

tefal tost makinesi en iyisi diye biliyorum. ya da sizin bir öneriniz varmı

tefal evidence tost makinesi

tefal ultracompact tost makinesi

tefal versalitis tost makinesi

bunlardan birini kullanan ya da kullandığını tavsiye edebilecek birisi varmı

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden tefal en iyisi olsun ki ? Tefalin adı çıkmış 9a inmez 8e.Ben marka olarak değil , özellikler açısından bakıyorum. Çıkabilen plaklar en önemli kriterim.Bi de o plakaları aşırı oyuk oyuk olanlar var, onlardan almıcam.

bende lider diye bir markanın var hem ızgara hem tost 4 yıldır kullanıyorum cok iyi tefalin nerdeyse 4 te 1 fiyatıdır

ay bende bu aralar tost makinesine takmış durumdayım.Döküm mü alsam tefal mi alsam çok kararsız kaldım.Biri yazsın lütfen

Neden tefal en iyisi olsun ki ? Tefalin adı çıkmış 9a inmez 8e.Ben marka olarak değil , özellikler açısından bakıyorum. Çıkabilen plaklar en önemli kriterim.Bi de o plakaları aşırı oyuk oyuk olanlar var, onlardan almıcam.

çevremdeki herkes tefal kullanıyor eski modellerinden ama
o yüzden tefal dedim. yoksa başka önerilere de açığım
arzum prego ve tostino da güzel gibi
ya da kenwood hg 400 çok bahsediliyor.
bunların hiç birini gidip görmüş değilim sadece netten baktım.
ben de o aşırı oyuk olanları sevmiyorum. temizlemesi işkece oluyor.
çıkıp makinede yıkanabilen bişey olsun istiyorum. :hulya:

bende lider diye bir markanın var hem ızgara hem tost 4 yıldır kullanıyorum cok iyi tefalin nerdeyse 4 te 1 fiyatıdır

onu da araştırırım canım
kızın nasıl bu arada
hatırladınmı benim guguz ben mart annesi

ay bende bu aralar tost makinesine takmış durumdayım.Döküm mü alsam tefal mi alsam çok kararsız kaldım.Biri yazsın lütfen

ben aslında döküm almak istiyorum ama çünkü teflonlar 1-2 seneye kalkıyomuş boshayallersmile

dökümlerin plakaları çıkmıyor malesef bende çok kararsız kaldım.dökümde tost daha güzel oluyor diyorlar.

ben ikinci resimdeki tefali aldım 150 tl ye kampanyadan.ama çeyiz olduğu için henüz kullanmadın bilmiyorum.ama bizim evde ihlas var yılardır kullanırız.neredeyse 12-13 senedir çok iyi çalışıyor harika ızgara yapıyor.ama artık ihlas yok heralde.

ben ikinci resimdeki tefali aldım 150 tl ye kampanyadan.ama çeyiz olduğu için henüz kullanmadın bilmiyorum.ama bizim evde ihlas var yılardır kullanırız.neredeyse 12-13 senedir çok iyi çalışıyor harika ızgara yapıyor.ama artık ihlas yok heralde.

ihlas mağazalarında aura adı altındahala satılıyor canım.
keşke deneseydin. sonuçta elektronik eşya. ve şans işi bi arızası varsa garanti süresi geçmeden değiştirirsin yenisiyle. :hulya:

hatırladım tatlım kızım bir hasat bir iyi idare ediyoruz havalardan sanırım
senin bebiş nasıl
öptüm sizi

hatırladım tatlım kızım bir hasat bir iyi idare ediyoruz havalardan sanırım
senin bebiş nasıl
öptüm sizi

aynen benim de öyle canım ya
bi 5. hastalık geçirdi
ardından grip oldu
iyileşti tekrar grip oldu
şu anda öksürüyor

3 gün kaldı işte doğum gününe
pek birşey yemiyordu hatırlarsın tost yaparım da yer diye tost makinesi alıcam işte.

ben de öptüm canım melindayı ve seni

canım benimki de aynı yemekten nefret eder durumda idare edeceğiz artık ,ştahsız cocuk zor
allah sana da kolaylık versin canım

Ben de tost makinemi tefal almak istiyorum. Tefalde döküm yok sananlar yanılıyor. Yeni bir modeli çıktı. Yüzeyleri teflon değil döküm ve hem tost makinesi hem de ızgara olarak kullanılabiliyor. Plaklar da çıkarılıp bulaşık makinesinde yıkanabliyormuş. Ancak 340 lira civarı bir fiyatı var. Takipteyim biraz indirime girsin alacam.

Ben de tost makinemi tefal almak istiyorum. Tefalde döküm yok sananlar yanılıyor. Yeni bir modeli çıktı. Yüzeyleri teflon değil döküm ve hem tost makinesi hem de ızgara olarak kullanılabiliyor. Plaklar da çıkarılıp bulaşık makinesinde yıkanabliyormuş. Ancak 340 lira civarı bir fiyatı var. Takipteyim biraz indirime girsin alacam.

canım kodunu numarasını veya fotoğrafını eklermisin

Şimdi sitesinden baktım senin eklediklerinin arasında "evidence" isimli olan tost makinesi.

aaa gerçekten mi? onun döküm olmasına çok sevindim
buzdolabım, ocağım ve fırınım siyah tempere camdan
onun çok yakışacağını düşünüyordum
yarın gidiyim bi bayiye bakıyım bakalım
sağol canım teşekkür ederim.

aaa gerçekten mi? onun döküm olmasına çok sevindim
buzdolabım, ocağım ve fırınım siyah tempere camdan
onun çok yakışacağını düşünüyordum
yarın gidiyim bi bayiye bakıyım bakalım
sağol canım teşekkür ederim.

Evet canım yeni çıkan bir modelmiş. Tefalde tek döküm model o. Rica ederim. Kolay gelsin.

merhaba canım tost makinesi olarak ben arçelik ve king markasını beğeniyorm..plakalı çıkıyo yıkanması kolay çok küçük değil iki- üç kişilik tostu rahatlıkla yapabilirsin ..arçelik in son çıkan modeline bayıldım siyah renkli aynı büfe tostu gibi yapıyo çok kullanışlı ızgara olarak da kullanılıyo fiyatı da 150tl idi tavsiye ederimopuyorumnanaktan

Back