bencede aklındakini yap.. güzel oluyor tost ızgrada pişen.. balık fln denemiştim güzeldi..
nişanlına bakma onlara kalsa onuda alma bunuda alma o zaman sen al dicen de neyse
eşimle ben de bu aralar araştırıyoruz ızgara + tost özellikli yani büyük olanlardan ama karar veremedik.evkur da sorduk fakir in vardı ama bakalım burda arkadaşların önerilerini bekleyecem
ben tost makinesi almaktan vazgeçtim :tomato: annemlerle de kullanmıyorum, nişanlımda ben yemem tost diyor, ne diye masraf yapayım. çok eksikliğini hissedersem evlenince o zaman alırım diye düşündüm :hulya:
tost yaparken iki defada yapmak istemiyorsan ve normla ekmekle yapacaksan büyük bir makine gerekli.
onlara uçlarından kesilmiş iki ekmek bile sığıyor.
ayrıca yağı temizledikten sonra koku falan niye olsun ki.
işin bittikten sonra sil güzelce hatta çıkabilen plaka ise yıka.
ayrıca kendi yağıyla pişen yemek sağlıksız olur lafını da ilk kez duyuyorum nişanlınız tamaen bahane yaratmış
eğer sen alacaksan karıştırma nişalını al.
benim cebimden çıktı parası dersin olur biter
benim aldığım makine de hem tost hem de ızgara yapanlardan.
dökme demir plakalardan buyüzden de teflon gibi çizilme durumu da sağlık sağlıksız olacak bi durum da yok en son darty de 99 lira idi
plakalarının cıkıyor olması yetmıyor bızım suanda kullandıgımızın da plakaları cıkıyor ama teflon gıbı yuzeyı oldugu ıcın cızılıyor :S alırken buna da dıkkat edecegım. dokum olanlar cızılmez sanırım ??
Tefal Versatilis Izgara ve Tost Makinesi ürünü aldım 2 yılı 1 ay geçti ve bu ürün 3.kez servise gidiyor...Bu ürünle ilgili müşteri hizmetlerinin söylediği ise bir daha bozulursa o zaman elimizden geleni yaparız komedi gibi!!Kimseye tavsiye etmiyorum bu ürünü asla almayın paranız boşa gider...Tefal bozulursa ürünün arkasında asla durmuyor..Ürün aynı sebeple üç kere servise gitti düşünün gerisini siz....
ben şu an ailemden ayrı yaşıyorum kendime minnacık bir tane almıştım 2 tane tost ancak yapıyor ama annemin evindeki ağır tost-ızgara makinesi harika bir şeydi. buralarda satılıyor mu bilmiyorum ama ananem getirmişti almanyadan evlenirken alcam annemden onu yani şöyle söyliyim eğer mutfakta vakit geçiriyorsan ne bilim bizim gibi evde hamburger, balık, ızgara vs yapıyorsan çok kullanışlı bişi seçmen gerek yoksa pişman olabilirsin. bu arada dökme demirdi makine şimdi hatırladım ona göre bakabilirsin bulursan