• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tost Makinesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi joey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

joey

just breathe
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
2.530
3
116
İstanbul
kızlar tost makinesi almak istiyorum. şöyle ki aslında hem tost hem ızgara bir makine beğendim. nişanlıma gösterdim. "saçmalama ona o kadar para verilir mi? ben zaten tost yemem, al küçük birşey yeter, ben onda yapılan ızgarayı yemem, kendi yağıyla pişen yemek sağlıksız olur" bıdı bıdı bıdı söylenip duruyor.

öf kafam karıştı acaba küçük mü alsam onu dinleyip yoksa tost+ızgaralardan mı bilmiyorumkismile

ben korkmazdan tost makinası + ızgara olanlardan aldım..gerçi kullanmak daha nasip olmadı ama kullananlar memnun..

kızlar tost makinesi almak istiyorum. şöyle ki aslında hem tost hem ızgara bir makine beğendim. nişanlıma gösterdim. "saçmalama ona o kadar para verilir mi? ben zaten tost yemem, al küçük birşey yeter, ben onda yapılan ızgarayı yemem, kendi yağıyla pişen yemek sağlıksız olur" bıdı bıdı bıdı söylenip duruyor.

öf kafam karıştı acaba küçük mü alsam onu dinleyip yoksa tost+ızgaralardan mı bilmiyorumkismile

neden sağlıksız olsun ki mangal dada kendi yağıyla pişmiyo mu, üstelik kömür olmadığından mangaldan sağlıklı
hem sadece et ızgara değil sebze ızgara, krep vs.. tarzı şeylerde olur
bende araştırıyorum topiğini takip etcem
boshayallersmile

benim tost makinem sinbo. evde de kullanıyoruz ve gayet memnunuz. arçelik kullandık ama berbattı.yaptığı şeye tost demeye bin şahit isterdi

Izgara yaptıktan sonra, ne kadar silsen temizlesen de sanki o ızgaranın (tavukğun, balığın, vs) kokusu gitmiyo gibi geliyo bana. Nedense sonradan aynı makinada tost yapınca kokuyor gibi geliyor. Ya bizim evdeki dandik temizlenmiyor, ya benim koku duyum çok gelişmiş ya da bu tamamen psikolojik kaydirigubbakcemile3
Ben ızgara alacağım, ama onda tost yapmam, tost için ayrıca ufak tost makinalarından alacağım ucuz olanlardan. Ya da belki hem tost hem waffle yapanlar var, tabanı değişen onlardan da alabilirim opuyorumnanaktan

aman valla bilmiyorum. hem tost dediğin illede minik tost ekmeğiyle yapılmaz ki normal ekmekle de yapılır. o zaman da o miniklere sığmaz diyorum. hala "ben tost yemeeeeem" diyo..

dediğin gibi ızgaradan sonra yağı bir yerlere sızıyorsa koku salıyordur tost yaparken.

Fiyat aralığı çok değişik tost makinelerinde..

Philps 200
arçelik 155
tefal 150
arzum 100
king sinbo ve türevleri 60-70

bunların hepsne iki yarım ekmek yanyana sığıyor,tercih size kalmış..

tost yaparken iki defada yapmak istemiyorsan ve normla ekmekle yapacaksan büyük bir makine gerekli.
onlara uçlarından kesilmiş iki ekmek bile sığıyor.
ayrıca yağı temizledikten sonra koku falan niye olsun ki.
işin bittikten sonra sil güzelce hatta çıkabilen plaka ise yıka.
ayrıca kendi yağıyla pişen yemek sağlıksız olur lafını da ilk kez duyuyorum nişanlınız tamaen bahane yaratmış
eğer sen alacaksan karıştırma nişalını al.
benim cebimden çıktı parası dersin olur biter
benim aldığım makine de hem tost hem de ızgara yapanlardan.
dökme demir plakalardan buyüzden de teflon gibi çizilme durumu da sağlık sağlıksız olacak bi durum da yok en son darty de 99 lira idi

KENWOOD_HG400_hg-400-tost-makinesi.jpg

ben de 150 ye philips buldum. tost+ızgara. tüm bu dediklerinizden sonra sanırım böyle büyük almak daha mantıklı bilmiyorumkismile

KENWOOD_HG400_hg-400-tost-makinesi.jpg
[/B][/QUOTE]

bende yaklasık 1 ay once aldım gercektende cok guzel bı urun her yerde 130 tl cıvarı.ben aldıgımda koctas da 99 lıraydı.kesınlıkle tavsıye ederım.

evet yüzey parlak çelik.
içi dökme demir.
oyüzden biraz da ağır
ha uarada biraz servisinden bahsedeyim yiğidi öldür hakkını yeme demişler:)
tamamen benim hatam aldığım an kontrol etmeden eve getirdim makineyi ve defolu olduğunu gördüm pazartesi hemen aradım.
ve benim biryere gitmeme gerek kalmadan evimden kargo aldı
ve aynı hafta evime yenisini kargo getirdi bıraktı.
bozulsa da aynı şekilde tamir için kapınızdan alıyorlar ve kapınıza bırakıyorlar kargo ücreti ödeiyorsunuz.
kenwood ların bu yönü gerçekten çok güzel

kenwood çok iddalı tost makinesinde
annem de kullanıyo çok memnunuz
arçelikten hiç memnun kalmamıştık ama

ben tefalde beğenmiştim ama..

tost makinası ekmek ısıtmak, kızartmak için de çok kullanışlı bence..
erkeklere gereksiz gelir ama yapılınca da indirirler mideye sen dinleme sevgilini canım :)

sinbonunkilerde ucuz kullanışlı ama maksimum 2 yıl ömürleri oluyor

aslında erketen erkeğe fark var benimki bu tip şeylere çok özeniyor.
ev aletten geçilmeyecek ona kalsa:)
ekmek yapma makinesi mısır patlatma makinesi waffle makinesi bile istiyor adam boğazına düşkün:)

kenwood da baya güzeldi bakmıştım ona da. servisi de iyi diyorsun. arada kaldım bilmiyorumkismile

Ben bugün bi tane Fantom marka gördüm.
2 güzel özelliği var :
1- 180 derece açılabiliyor, ızgara alanı çok geniş olmuş oluyor böylece.
2- pişirme yüzeyleri çıkabiliyor ve bulaşık makinasında yıkanabiliyor. Böylece ızgaradan sonra tost yapmak çok daha güzel olur herhalde koku açısından bu benim hoşuma gitti. Çünkü silmekle ızgaradan kalan yağları vs. tamamen ortadan yok etmek çok zooorrr

Ayrıca fiyatı da 70 TL gibi birşeydi.

ÇIFT KASARLI TS 9200 IZGARA VE TOST MAKINESI

tost-makinesi-250x250_20090910_114520.jpg

Genel Özellikler
  • 1800 WATT
  • 180° AÇILABILEN ÜST GÖVDE SAYESINDE GENIS IZGARA IMKANI
  • 90° AÇILABILEN ÜST GÖVDE SAYESINDE DAR ALANDA IZGARA IMKANI
  • 6 ADET TOSTU AYNI ANDA PISIREBILME IMKANI
  • ÇIKARILABILIR VE BULASIK MAKINESINDE YIKANABILIR YAPISMAZ ISITICI PLAKALAR
  • 3 KADEMELI ISI AYAR DÜGMESI
  • TERMOSTAT UYARI ISIGI
  • DIK KONUMDA MUHAFAZA IMKANI
  • KABLO SARMA ÜNITESI
  • ISIYA DAYANIKLI ERGONOMIK TUTMA SAPI
  • ISITICI PLAKALARDA YAG BIRIKIM YUVASI
  • 2 YIL GARANTI

Bir ne internette şöyle bir kampanya gördüm, ilgilenenlere belki faydası olur.
Bu siteden hiç alışveriş yapmadım, nasıldır bilmiyorum.

krkset92.jpg

fantom u ilk defa duydum ben
fakir için de fena değil dedilerdi (f harfinden çağrışım yaptı)

Back