Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger su topuz bonelerden kullanirsaniz Topuz yapmaniza gerek kalmaz :)Merhaba kızlar, saçlarımı kısa kestirmek istiyorum ama topuz yapmadan nasil şal bağlarım olur mu bilmiyorum, aranızda var mi topuz yapmayan?
Uzun saçlarda da oluyor mu benim saçlarım çok uzun uzununda uzunu :) topuz yapıyorum mecbur .Eger su topuz bonelerden kullanirsaniz Topuz yapmaniza gerek kalmaz :)
Uzun saclarda kullanimi zor olabilir :)Uzun saçlarda da oluyor mu benim saçlarım çok uzun uzununda uzunu :) topuz yapıyorum mecbur .
Saçınız ne kadar uzunlukta ben saçımı normal bonenin içine tepiyorum dümdüz duruyo
Hayy masallahhPopomda saçlarım benim eğer bana sorduysanız![]()
Oh maşallah dediğim yöntem size de uygun aklınızda olsunPopomda saçlarım benim eğer bana sorduysanız![]()
Hayy masallahh![]()
Oh maşallah dediğim yöntem size de uygun aklınızda olsun
Uzun saclarda kafayi büyütüyor. Annem gecen gun takmis misafirleri gelince. Saci kisa olmasina ragmen kafasi kocaman olmustu. Belki o biraz yukardan baglamisti boneyi, belki daha asagidan baglansa o kadar kötü gozukmeyecekti.Uzun saçlarda da oluyor mu benim saçlarım çok uzun uzununda uzunu :) topuz yapıyorum mecbur .
Teşekkür ederim topuza devam gibi :)Uzun saclarda kafayi büyütüyor. Annem gecen gun takmis misafirleri gelince. Saci kisa olmasina ragmen kafasi kocaman olmustu. Belki o biraz yukardan baglamisti boneyi, belki daha asagidan baglansa o kadar kötü gozukmeyecekti.
Merhaba kızlar, saçlarımı kısa kestirmek istiyorum ama topuz yapmadan nasil şal bağlarım olur mu bilmiyorum, aranızda var mi topuz yapmayan?