Topuz yapmadan şal bağlamak,

firuze89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
1.899
3.059
158
35
Merhaba kızlar, saçlarımı kısa kestirmek istiyorum ama topuz yapmadan nasil şal bağlarım olur mu bilmiyorum, aranızda var mi topuz yapmayan?

Merhaba kızlar, saçlarımı kısa kestirmek istiyorum ama topuz yapmadan nasil şal bağlarım olur mu bilmiyorum, aranızda var mi topuz yapmayan?
Eger su topuz bonelerden kullanirsaniz Topuz yapmaniza gerek kalmaz :)

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-13-12-43-05-1.webp
    Screenshot_2018-04-13-12-43-05-1.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 276
Eger su topuz bonelerden kullanirsaniz Topuz yapmaniza gerek kalmaz :)
Uzun saçlarda da oluyor mu benim saçlarım çok uzun uzununda uzunu :) topuz yapıyorum mecbur .

Benim saclarim kisa ve kapandigim gunden beri hic topuz kullanmadim. Cok rahat oluyor. Gorenler cok guzel durdugunu soyluyor.

Uzun saçlarda da oluyor mu benim saçlarım çok uzun uzununda uzunu :) topuz yapıyorum mecbur .
Uzun saclarda kafayi büyütüyor. Annem gecen gun takmis misafirleri gelince. Saci kisa olmasina ragmen kafasi kocaman olmustu. Belki o biraz yukardan baglamisti boneyi, belki daha asagidan baglansa o kadar kötü gozukmeyecekti.

Uzun saclarda kafayi büyütüyor. Annem gecen gun takmis misafirleri gelince. Saci kisa olmasina ragmen kafasi kocaman olmustu. Belki o biraz yukardan baglamisti boneyi, belki daha asagidan baglansa o kadar kötü gozukmeyecekti.
Teşekkür ederim topuza devam gibi :)

Bunun icin boneler cikti. Kendinden topuzlu. Veya topuz tokalari var. Onlardan kullanabilirsiniz. Kocaman yapiyor topuzunuzu.

Saçlarımı bende kısa kestırırm kısa oldugu zamanlar topuzlu boneler var onları kullanıyorum

Benim saçlarım omuzlarımda ucu ucuna toplanıyor ama ensemi 1 e vurduruyorum inanki çok rahat hem sac ağırlığı olmuyor hemde çabuk kuruyor. Tavsiye ederim. Gerçekten çok rahat. Boneyi çok sıkınca baş ağrısı yapıyor bende O yüzden topuz yaptığım halde yanlardan çok çıkıyor gün içinde işyerinde çok hareketli olduğum için. Kısa olduğunda daha çok cıkabılır.

Zaten aslı topuzsuz bağlanması değil mıdır esarbın ?
Saçın olur , saklayamazsın , süs yapmadan arkadan belli olur ama saç yokken saç varmış gibi kocaman toka takmakta ki amaç nedir anlayamadım.

Back
X