aa çok değişik düşünceniz var güzelde bi düşünce ama burda çoğumuz yeni ihtiyaçlar için satıyoruz yada takas yapıyoruz maalesefben olsam ayakkabılarımı satmazdım günün birinde tekrar moda olabilir o ayakkabılar, hem o ayakkabılarla kim bilir ne anılarınzı oldu nerelere gittiniz.. hepsi hatıra yüklü hem siz giymeseniz bile çocukalrınıza kalırdı. benim 82 çiftim var hiç birine kıyamıyorum
hımm evet o açıdan düşünmemiştim haklısınızaa çok değişik düşünceniz var güzelde bi düşünce ama burda çoğumuz yeni ihtiyaçlar için satıyoruz yada takas yapıyoruz maalesef
merak ettim sakıncası yoksa ayakkabılarınızın resmini çekebilirmisiniz ayakkabıcılar hariç hiç 82 çift ayakkabı bi arada görmedim doğrusuhımm evet o açıdan düşünmemiştim haklısınız
cnm ayrıldı ama dönüş olmadı geriye henüzcanm siyah elbise satıldı mı
CANM HER BANA AYIR DİYENE BU KADAR UZUN SÜRE AYIRIRSAN ELİNDE KALIR BÜTÜN ÜRÜNLER BANA HEP ÖYLE OLDU DİĞER KONUMU OKU ANLARSINcnm ayrıldı ama dönüş olmadı geriye henüz
akıllı telefonum şuan tamirde ama daha önce instagramaı bi kısmını çekip atmıştım telefon tamirden gelince diğer kısmınıda atarım olur mu işte bunlar =>merak ettim sakıncası yoksa ayakkabılarınızın resmini çekebilirmisiniz ayakkabıcılar hariç hiç 82 çift ayakkabı bi arada görmedim doğrusu
maşallah ya ben hiç sevmem evde fazlalığı ama tebrik ederim değişik geldi ama güzelmiş yaaakıllı telefonum şuan tamirde ama daha önce instagramaı bi kısmını çekip atmıştım telefon tamirden gelince diğer kısmınıda atarım olur mu işte bunlar =>
ben bekarım ayakkabılıkta öyle fazla büyük değil 3 rafı işgal etitim üç rafa üç sıra halinde dizdim ayakkabıları sıkış tepiş sığdılar üst üste. fazlalık görünmüyor yani. diğer ev halkınınki tek rafta. annem sinirleniyo bazen bunları alana kada çeyiz yapsandın ne vardı yarın evlendiğin adama ayakkabını mı götürücen çeyiz diye söyleiyomaşallah ya ben hiç sevmem evde fazlalığı ama tebrik ederim değişik geldi ama güzelmiş yaa
hahaaha oda iyiymiş ama evli olsan bırakmazdın heralde evlendikten sonra herkes elinin altı bi rhatlasın istiyo heleki ev küçük oldu mu benim fazladan bi kaşığa bile tahammülüm yok evim çok küçükben bekarım ayakkabılıkta öyle fazla büyük değil 3 rafı işgal etitim üç rafa üç sıra halinde dizdim ayakkabıları sıkış tepiş sığdılar üst üste. fazlalık görünmüyor yani. diğer ev halkınınki tek rafta. annem sinirleniyo bazen bunları alana kada çeyiz yapsandın ne vardı yarın evlendiğin adama ayakkabını mı götürücen çeyiz diye söyleiyo
evet haklısın bazen hiç bişey sığdıramıyo insan ev büyük olsa bile.hahaaha oda iyiymiş ama evli olsan bırakmazdın heralde evlendikten sonra herkes elinin altı bi rhatlasın istiyo heleki ev küçük oldu mu benim fazladan bi kaşığa bile tahammülüm yok evim çok küçük
raz pony marka M ve L ile uyumlu deri pardesü bi iki kere anca kullandım kendim 400 tl ye almıştım fakat ihtiyaçtan dolayı 160 a bıraktım anlasırsak bi güzellik yaparım :)
Hamusum ben görüştüpümüzün ertesi günü ödeme yapmaya çıktım atm bozuktu yatıramadımCANM HER BANA AYIR DİYENE BU KADAR UZUN SÜRE AYIRIRSAN ELİNDE KALIR BÜTÜN ÜRÜNLER BANA HEP ÖYLE OLDU DİĞER KONUMU OKU ANLARSIN
anlamadımHamusum ben görüştüpümüzün ertesi günü ödeme yapmaya çıktım atm bozuktu yatıramadım
Telden arayıp haber veriyim dedim iyi ki ystırmamışım çünkü eşi satma ayakkabıları demiş arkadaşa.Neyse anlayışlı karsıladım sonuçta ben markalarını bilmiyorum yoksa ben çoğu çizmelerimi satışa koymuşumdur hiç paraya.
Bana olmuyo.dolapda boşa kalabalık.Alan arkadaşlarım güle güle giysinler inşallahBen de böyle düşünüyorum yani:)
Ayırtıp almayan ben değilim onu anlatmak istedim.:)anlamadım
canm senle alışverişimiz olmadı henüz ben ne demeye çalıştığını anlamadım halaAyırtıp almayan ben değilim onu anlatmak istedim.:)
cnm müsait değilim şimdi seninle benim de slışverişim olmadı.yslnış anlamışın.canm senle alışverişimiz olmadı henüz ben ne demeye çalıştığını anlamadım hala
Gimy atkadaştan bahsediyordumcnm müsait değilim şimdi seninle benim de slışverişim olmadı.yslnış anlamışın.
Olsun cnm ama ben dediğim gibi ayırtmadım atm bozuktu ve ayakkabı satıştan kalkmıştı bana da en çok ayakkabı lazımdı o yüzden vazgeçtimtamam canm şimdi anladım ya bben sen olduğunu bile bilmiyodum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?