topuklu ayakkabıları 8 yaptım elbiseler 6 kazaklar 4 ceketler 8 sort 3 cantalar 5

• Konu Sahibi Konu Sahibi gimy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben olsam ayakkabılarımı satmazdım günün birinde tekrar moda olabilir o ayakkabılar, hem o ayakkabılarla kim bilir ne anılarınzı oldu nerelere gittiniz.. hepsi hatıra yüklü hem siz giymeseniz bile çocukalrınıza kalırdı. benim 82 çiftim var hiç birine kıyamıyorum
aa çok değişik düşünceniz var güzelde bi düşünce ama burda çoğumuz yeni ihtiyaçlar için satıyoruz yada takas yapıyoruz maalesef :(

merak ettim sakıncası yoksa ayakkabılarınızın resmini çekebilirmisiniz ayakkabıcılar hariç hiç 82 çift ayakkabı bi arada görmedim doğrusu :KK57::KK57:
akıllı telefonum şuan tamirde ama daha önce instagramaı bi kısmını çekip atmıştım telefon tamirden gelince diğer kısmınıda atarım olur mu işte bunlar =>

Eklentiler

• ayakkabı.jpg
    ayakkabı.jpg
    257,5 KB · Görüntüleme: 85
maşallah ya ben hiç sevmem evde fazlalığı ama tebrik ederim değişik geldi ama güzelmiş yaa
ben bekarım ayakkabılıkta öyle fazla büyük değil 3 rafı işgal etitim üç rafa üç sıra halinde dizdim ayakkabıları sıkış tepiş sığdılar üst üste. fazlalık görünmüyor yani. diğer ev halkınınki tek rafta. annem sinirleniyo bazen bunları alana kada çeyiz yapsandın ne vardı yarın evlendiğin adama ayakkabını mı götürücen çeyiz diye söyleiyo

ben bekarım ayakkabılıkta öyle fazla büyük değil 3 rafı işgal etitim üç rafa üç sıra halinde dizdim ayakkabıları sıkış tepiş sığdılar üst üste. fazlalık görünmüyor yani. diğer ev halkınınki tek rafta. annem sinirleniyo bazen bunları alana kada çeyiz yapsandın ne vardı yarın evlendiğin adama ayakkabını mı götürücen çeyiz diye söyleiyo
hahaaha oda iyiymiş ama evli olsan bırakmazdın heralde evlendikten sonra herkes elinin altı bi rhatlasın istiyo heleki ev küçük oldu mu benim fazladan bi kaşığa bile tahammülüm yok evim çok küçük :(

hahaaha oda iyiymiş ama evli olsan bırakmazdın heralde evlendikten sonra herkes elinin altı bi rhatlasın istiyo heleki ev küçük oldu mu benim fazladan bi kaşığa bile tahammülüm yok evim çok küçük :KK43:
evet haklısın bazen hiç bişey sığdıramıyo insan ev büyük olsa bile.

CANM HER BANA AYIR DİYENE BU KADAR UZUN SÜRE AYIRIRSAN ELİNDE KALIR BÜTÜN ÜRÜNLER BANA HEP ÖYLE OLDU DİĞER KONUMU OKU ANLARSIN :KK43:
Hamusum ben görüştüpümüzün ertesi günü ödeme yapmaya çıktım atm bozuktu yatıramadım
Telden arayıp haber veriyim dedim iyi ki ystırmamışım çünkü eşi satma ayakkabıları demiş arkadaşa.Neyse anlayışlı karsıladım sonuçta ben markalarını bilmiyorum yoksa ben çoğu çizmelerimi satışa koymuşumdur hiç paraya.
Bana olmuyo.dolapda boşa kalabalık.Alan arkadaşlarım güle güle giysinler inşallahBen de böyle düşünüyorum yani:)

Hamusum ben görüştüpümüzün ertesi günü ödeme yapmaya çıktım atm bozuktu yatıramadım
Telden arayıp haber veriyim dedim iyi ki ystırmamışım çünkü eşi satma ayakkabıları demiş arkadaşa.Neyse anlayışlı karsıladım sonuçta ben markalarını bilmiyorum yoksa ben çoğu çizmelerimi satışa koymuşumdur hiç paraya.
Bana olmuyo.dolapda boşa kalabalık.Alan arkadaşlarım güle güle giysinler inşallahBen de böyle düşünüyorum yani:)
anlamadım o_O

tamam canm şimdi anladım ya bben sen olduğunu bile bilmiyodum :)

................................
tamam canm şimdi anladım ya bben sen olduğunu bile bilmiyodum :)
Olsun cnm ama ben dediğim gibi ayırtmadım atm bozuktu ve ayakkabı satıştan kalkmıştı bana da en çok ayakkabı lazımdı o yüzden vazgeçtim
diye açıklamaya çalıştım cnm.Hersey kısmet.:)Hayırlı alışverişlerimiz olsun inşallah.Gimy arkadaşım belki daha sonra
yaparız alışveriş seninle.sayfama dabeklerim.:)

Back