Topuklu Ayakkabı

Kiloluda olsan rahata alıştığın içn giyemiyorsun. Az az giymeye basla elbet alışacaksın.

Topukluyla rahat edemeyenler ayaklarınızı iyi tanıyın. Mesela spor ayakkabıda 37 giyiyorum topukluda 38 çünkü ayağım içeride hareket edebilmesi lazım topuk kısmı değil parmaklar ön taraf. Bayramda ve bugün iş yerinde stilettoyla geziyorum kaç gündür tabi saatlerce ayakta kalınacaksa olmaz bu ayakkabı. 5-10 dk ayaktaysan yarım saat 40 dk oturulan bir ortam gerek.

Benden bu kadar bşr de evet heryere her elbisenin altına aynı ayakkabı çok kötü. Sorunu çözmek için gerekşrse zayıflamalısın

Biraz eziyetli olsa da bazen giyiyorum o da ince kısa topuklu stiletto. Sesi çok rahatsız ediyor beni de. Ne yazık ki kalıcı bir çözüm bulamadık ona. Ama stiletto dışında giydiğim ayakkabılar da var topuklu olarak o da hafif kalın yumurta topuktan çok az uzun topuklu ayakkabı. Kalın topuklular acıtmıyor ayağı. Belki kilonun da etkisi vardır. Mesela geçen yıl şu anki kilomdan 5 kilo daha hafiftim. Kısa ince topuklu stilettomu spor ayakkabı gibi giyiyordum resmen. Ama bu yıl eziyet oldu o ayakkabıyı giymek. Alakası olabilir.

Valla bugün ben 4-5 saat yürüdüm 8 cm dolgu topuklarla :) Gün geçtikçe alışıyor insan. Biraz kıyım olmadı değil ama idare ettim. Çıkarınca acısı geçti, stilettolarda çıkarınca da geçmiyor.

bence kaliteli deri ayakkabı almanız gerekiyor acele etmeden panik yapmadan dolaşın dükkanları üzerinde deri amble mi olnları bulup alın öyle pazardan vs almayın
hafif dolgu topuklar var onları tercih edebilirsiniz
benim ayağım 37 numara taraklı bu yüzden 38 giyerim çogunluk
ve yeni keşif yaptım bileği saran ayakkabılar daha rahat sanki önden koruyucu gibi ayakları
birde bende bel fıtığı var daha dikkat etmem gere çok topuklu giymiyorum
alırken deri olmasına dikkat ediyorum babet çorapları var arada onları giyiyorum
jel tabanlık ve parmaklarımı vurmasın diye ufak jeller aldım gratisten onları takıyorum en azından çok acı cekmeden dahada hafifletiyorum acımı deneyerek inşallaj en rahat ayakkabıyı bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…