- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 34
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
çok geçmiş olsunn.Bende giymiyorum eskisi kadar topuklu,hamileyken babet,oxford vb ayakkabılar ile topukludan uzaklaştım,doğum sonrası spor ayakkabılarla can ciğer kuzu sarmasi oldum. Kızım 4 yaşına girdi girecek,ben hala topukluya dönemedim geri. 1.5 hafta önce akşam yemeğine giderksn giydiģim topukluyla düşüp parmağımı kırdım,korkarım artık hiç giyemeyeceğim.
Kilodan değilde bence yaş ilerledikçe,insan rahat alternatiflere alışınca kolayına geliyor,gözü kesmiyor.
Benim durumum bu şahsen,özel zamanlarda giyiyorum/giyiyordum (artık giyermiyim bilmem,hala canım acıyor)
:) rahat ede ede bu hale geldim sanırım.Hayatımda birde hiç babet almadım. Tuhaf bebe ayakkabısı gibi. Kendime yakıştırmıyorum. Bir kere ayağıma denedim lap lap ayağımı yere vurdum. Dolgu topuğa alışmışım. İşin ilginç yanı spor ayakkabılarım bile yüksek tabanlı.
Büyük ablam 10 cmlik çivi topukla sabahı aksam ederdi. Ben hayret. Birde öyle 10 saat çalışıyor. Kıskanıyom mu ne
Yok ya... ne ile rahat ediyorsan onu giy.
Canım dolgu topuklu bile giyemiyorum. Böyle ayaklarım sanki dev ayağı gibi. 38 numara ama öyle her yere sığmıyor ön kısmı :)Bence kilo ile alakası yok. Çok zayıftım giyemiyordum. Şimdi orta halliyim yine giyemiyorum.
Önü kapalı, sivri burunlu, ince topuklu ayakkabı hiç almadım. Beni anca dolgu topuk paklar
Sitiletto mu ne, hiç giymedim giyemedim. Ama sorun da etmiyorum. Dolgu topuklar rahat. 10 cm lik bile giyiyorum. Boy uzun olsa bile topuk candır :)
Bunlara çok benzer geçen sene 2 tane aldım. ikiside kırmızı tonları ve dolapta bekliyorlar. Çünkü ne giysem serçe parmaklarımı yiyorKilolu değilim ama ayaklarım taraklı .Stiletto giyebilmeyi çok isterdim ama en fazla 1 saat dayanabiliyorum. Dolgu veya platform topuk giyerim .Çok rahat ediyorum.
canım spor ayakkabı bile giyemiyorum. sadece bir tür ayakkabı başka birşey giyince ayaklarım acıyor.Ben de rahatima duskunlugumden giyemem topuklu
Yazin sandalet severim kisin da kapali herhangi bir ayakkabi
Bence icinden gelmiyorsa zorla topuklu giyme
Ah kiyamamcanım spor ayakkabı bile giyemiyorum. sadece bir tür ayakkabı başka birşey giyince ayaklarım acıyor.
Ayaklarin hakliEki Görüntüle 1856835 arkadaşlar işte böyle bir ayakkabım var 2 senedir sadece bunları giyebiliyorum.
canım spor ayakkabı bile giyemiyorum. sadece bir tür ayakkabı başka birşey giyince ayaklarım acıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?