Topuklu Ayakkabı

Kilolu değilim ama ayaklarım taraklı .Stiletto giyebilmeyi çok isterdim ama en fazla 1 saat dayanabiliyorum. Dolgu veya platform topuk giyerim .Çok rahat ediyorum.

Eklentiler

• 2015-Dolgu-Topuk-Sandalet-Modelleri1.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 197
Bence kilo ile alakası yok. Çok zayıftım giyemiyordum. Şimdi orta halliyim yine giyemiyorum.

Önü kapalı, sivri burunlu, ince topuklu ayakkabı hiç almadım. Beni anca dolgu topuk paklar

Sitiletto mu ne, hiç giymedim giyemedim. Ama sorun da etmiyorum. Dolgu topuklar rahat. 10 cm lik bile giyiyorum. Boy uzun olsa bile topuk candır :)

Hayatımda birde hiç babet almadım. Tuhaf bebe ayakkabısı gibi. Kendime yakıştırmıyorum. Bir kere ayağıma denedim lap lap ayağımı yere vurdum. Dolgu topuğa alışmışım. İşin ilginç yanı spor ayakkabılarım bile yüksek tabanlı.

Büyük ablam 10 cmlik çivi topukla sabahı aksam ederdi. Ben hayret. Birde öyle 10 saat çalışıyor. Kıskanıyom mu ne

Yok ya... ne ile rahat ediyorsan onu giy.

şuna benzer bir tanecik ayakkabım var
gideceğim yere kadar babetle gidiyorum
soonra bunları giyiyorum
işim bitince geri değiştiriyorum
yoksa resmen ayaklarım uyuşuyor parmaklarımı hissetmiyorum

Eklentiler

• image.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 109
çok geçmiş olsunn.

:) rahat ede ede bu hale geldim sanırım.

Canım dolgu topuklu bile giyemiyorum. Böyle ayaklarım sanki dev ayağı gibi. 38 numara ama öyle her yere sığmıyor ön kısmı :)
İşin ilginci eskiden de önü genişti ama ne bulsam giyiyordum böyle bir sıkıntısı yoktu. :)
Dolgu topukta şahane birşey cidden

Kilolu değilim ama ayaklarım taraklı .Stiletto giyebilmeyi çok isterdim ama en fazla 1 saat dayanabiliyorum. Dolgu veya platform topuk giyerim .Çok rahat ediyorum.
Bunlara çok benzer geçen sene 2 tane aldım. ikiside kırmızı tonları ve dolapta bekliyorlar. Çünkü ne giysem serçe parmaklarımı yiyor

Stiletto'lar inanılmaz şık duruyor ama o kadar yorucu ki normalde yüksek topukla çok rahat hareket ederim ben zorlanmam ynai hatta 8 cm olanları ile falan baya koşarım hoplarım zıplarım ama onların verdiği acı başka ön kısmı bir zaman sonra artık yürüyemez hale sokuyor Kalın topuk ayakkabılar harika yeni favorilerim dolgular da güzel tabi ama oldum olası sevemedim pek :)

Bu tarz bişey aldım en son tüm gün hiç ağrımadan ayakta durabiliyorum

Eklentiler

• uma-taba-suet-kalin-topuklu-ayakkabi-884-360x360.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 81
Ben de rahatima duskunlugumden giyemem topuklu
Yazin sandalet severim kisin da kapali herhangi bir ayakkabi
Bence icinden gelmiyorsa zorla topuklu giyme

Ben de rahatima duskunlugumden giyemem topuklu
Yazin sandalet severim kisin da kapali herhangi bir ayakkabi
Bence icinden gelmiyorsa zorla topuklu giyme
canım spor ayakkabı bile giyemiyorum. sadece bir tür ayakkabı başka birşey giyince ayaklarım acıyor.

canım spor ayakkabı bile giyemiyorum. sadece bir tür ayakkabı başka birşey giyince ayaklarım acıyor.
Ah kiyamam
Kilodan oldugunu sanmam, yani kac kilo fazlan olabilir ki ayaklari etkileyecek?
Belki dolgu topuk deneyebilirsin. Al yeni bir ayakkabi evde kendini alistir, sonra disari cikarsin belki olur

Ben espadril tipi dolgu topuklularla iyiyim de o kadar yani. 3 çeşit aldım. Yaz günü kurtarıcım oldular. Babet asla giyemiyorum. Yere basıyomuşum gibi dolgu topuk daha rahat yine. Onun dışında tabi ki o topuklara mecbur değilsem skechers sadece. Kiloyla ilgisi var. Ayağa binen yük arttıkça ayak genişliyo uzuyo malesef.

Ay o ayakkabılar çok yerde dümdüz rahat edebiliyo musun gerçekten? Ben de tam tersiyim tamam topuk da rahatsız ama ayakkabılarımın altı biraz yüksek olmalı benim. Belim de ağrıyo tabanım da. Spor ayakkabı giyememen çok enteresan. Başka bi sıkıntı olmasın? Ortopedi doktoruna görünsene. Tabanlık falan verir bi sıkıntı varsa.

Kilo etkili tabii ki , kilo alınca eller ayaklarda irileşiyor . Mesela ben henüz eski kiloma hala dönemediğim için bazı yüzüklerim parmağıma olmuyor . Ayakkabı numaram da kiloyla beraber büyüdü . Bu aralar biraz verdim o nedenle eski numarama yaklaştım ama hala eskisi gibi ince değil ayaklarım .

bence kiloyla alakalı.kilolu ve topukku giymiş birini görünce her an düşebilcekmiş gibi geliyo bana.denge daha zor sağlanıyo sanki.bir de topuklu ayakkabı giyince özellikle stilettoda bütün vücudun yükü ön ayak kemiğine yükleniyo.ne kadar kilo o kadar yük demek fazlasıyla acıtıyo tabi.dolgu topuklar rahat oluyo birde bantlı,ön ve arka yüksekliğinin farkı az olursa çook iyi olur.en rahatı hangisi dersen loaferlar.ne babet ne sandelet ne de spor ayakkabıya değişirim onların rahatlığını ayağından çıkarmamakta haklısın :)

Bende topuklu ayakkabı giyemiyorum
İşin kötüsü babette giyemiyorum.
Topukluyla dengemi sağlayamıyorum ,babettede ayak parmaklarım uzun olduğu için rahat edemiyorum

Kısaca spor ayakkabı candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…