Topuklu Ayakkabı

Eki Görüntüle 1856835 arkadaşlar işte böyle bir ayakkabım var 2 senedir sadece bunları giyebiliyorum.

Buna benze benim de var da
Bunlar rahat derisi yumuşak sa bide baska ayakkabı giyememen normal.
Ben de sevmiyorum ama babetle çalışıyorum malesef.

Topuklu çok giyemem onu arkasi arasinda az mesafe olani secerim.

Stiletto giyen kadını ayakta alkışlarım

Uzun süre duz giyen kadınların zamanla alt baldir aşil kası da uzun oluyor topuklu giyince agriyor.
Surekli yüksek giyenlerde ise kas kısa kaliyor babette acitiyor.
Çok kilo aldıysanız dizlere de etki eder ilerde dikkat edin derim.
Sürekli aynı ayakkabı giymeyin bir gun başka bir gün başka olsun enazindan biraz toparlar.

Bir de taban cukurunuz normalden kavisli yada daha düz mu?

artık daha düz canım

Ben genelde spor ayakkabı gıyıyorum.. Cok resmı gıyınmem gerekırse olurya topuklu gıymek durumunda kalırsam yanımda mutlaka babetlerim oluyor.. Ayagımla ılgılı bı rahatsızlıgımda cıktı ya artık hıc zorlamam kendimi.. Ben nasıl gıyılır bılemedım.. Ayakkabılarım muzede gıbı aklıma gelınce uzuluyorum ..

Kilo almayla alakası var tabi. Su an hamileyim ayaklarım zaten sisiyorda kilo da aldım. Şimdi ayakkabılarım zor oluyor. Allahtan kısa denk gelmedi.

Kasın uzun olması mı kısa olması mı iyi o zaman

Ahh canımm o ayakkabılar gördükçe vicdan azabı sebebi zaten .

topuklu ayakkabıda nispeten en rahatı dolgu topuk. ama böyle çok yuksek olanından değil, ortalama bir yüksekliği olcak. resimdeki gibi mesela. hem şık, hem rahat.

bende topuklu ayakkabı giyemiyorum ama nedeni geniş ve taraklı bir ayağım var 38 giysem parmaklarım sıkışıyo 39 giysem ayaklarım ayakkabıdan çıkıyo. kısın sorun yok ama yazın ya spor ayakkabısı giymekten sıkıldım. sandalette her yere giyilmiyor

canım bir sure sonra ben sporda giyemiyorum, diğer sayfaların biriisnde paylaştığım bir ayakkabı var ondan baska birsey hiç olmuyor, sandaletlerde serce parmaklarımı rahat bırakmalılar yoksa dayanılmaz bir acı hıssetmeye baslıyorum

Ben de topuklu giyemiyorum. Kaç tane ayakkabı aldım tonlarca paraya, en fazla 1 saat giyebiliyorum sonra çıkarıp çıplak ayakla yürüyecek kadar acı çekiyorum. Kiloyla ilgisi yok benim tamamen rahata alışmışlığımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…