Topuklu Ayakkabı

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Bu mudur derdin? Diyeceksiniz belki ama artık topuklu ayakkabı giyemiyorum.Hatta babette giyemiyorum. Her zaman en resmi yerlerde bile aynı tip ayakkabıları giymekten daraldim. Kiyafetlerin resmi havasını alıyor.
Sizce bu kilo almakla alakali olabilir mi? Ayaklarımin eskiden de süper bir şekli yoktu ama kilo alınca iyi bir tuhaflasti.
Sizce bu işin kilo ile alakası var mıdır? Yada siz bu topuklu ayakkabi işini nasıl çözdunuz?

kıloyla alakası var
ben normalde 39-40 gıyıyordum artık 41 gıyıyorum
dogum yaptım kılo aldımda

olabılıyor yanı

onemlı olan ayagınızın saglıgı bende hep klasık gıyerım su tıplerden

ben bu ayakkabılardan gıyıyorum

Kilo ile alakasi var elbet. Ayaklara fazla yuk biniyor. Yanlis ayakkabi ile de birlesince ayaginizin sekli degisebilir. Hamilelik de etkileyebiliyormus bu arada. Ne cok topuklu ne cok duz ayakkabilar saglikli degil. Cok guzel yuksek topuklu bir ayakkabi giymektense ortalama guzellikte bir ayakkabi giyerek ayak sagligimi korumayi tercih ederim.

Canım peki bu ayakkabıların bir markası var mı?
Hepsi birbirinden şık. Bayıldım :)

tabiki kiloyla acayip alakasi var bende cok sever giyerdim ama bi 10 kilo alinca artik topukluyla yuruyusum bile bi sacma olunca babet yada daha az topuklu ayakkabi giyiyorum

Bende ama nedense ben sadece 1 tip Ayakkabı giyebiliyorum.

taban kısmı onemlı
oyle rahat tabanlar var kı cok rahat gıyersın topuklu :)

bunu en guzel deneye deneye bulmak
hıc unutmuyorum bıkere topugum kırıldı hemen pazardan 10 tl ye bı topuklu ayakkabı almıstım
ay bı rahat cıktı resmen parcalanana kadar gıydım

stiletto olmaz bıze ayagımız genıs taraklı bıldıgın pence :) ona gore genıs kalıp olmalı

Ayağınızda fark etmeden bir sorun gelişmiş olabilir mi? Tek tip dediğiniz için sanki belirli bir model ayağınızı rahat ettiriyor diye düşündüm. Topuk dikeni vs gibi bir şey olabilir mi?

Valla gayet de dert bu. O topuklunun acısı var ya, ufff birçok acıyı sollar.
Bence kiloyla ilgisi var. Fakat birçok kilolu hanım, gayet rahat giyebiliyor, o nasıl oluyor bilemiyorum.
Şey ama şeffaf silikonlar oluyormuş, ayakkabı tabanına koyuyormuşsun az acıtıyormuş. :)
He ben nasıl çözdüm dersen, günlük hayatta dolgu topuklu, bağcıklı ayakkabılar giyiniyorum. O bile bir süre sonra acıtıyor, ama güzellik bedava değil. Başka nasıl uzayacağım 8 cm?

:) toplantıya bir gidiyorum yayla gibi ayakkabilarla.
Topuklu giysem dikkatim sadece ayaklarimda oluyor

Benim ayaklarım doğumdan sonra büyüdü ama hayret verici bir şekilde önceden giydiğim numarayı giyebiliyorum

Bende giymiyorum eskisi kadar topuklu,hamileyken babet,oxford vb ayakkabılar ile topukludan uzaklaştım,doğum sonrası spor ayakkabılarla can ciğer kuzu sarmasi oldum. Kızım 4 yaşına girdi girecek,ben hala topukluya dönemedim geri. 1.5 hafta önce akşam yemeğine giderksn giydiģim topukluyla düşüp parmağımı kırdım,korkarım artık hiç giyemeyeceğim.
Kilodan değilde bence yaş ilerledikçe,insan rahat alternatiflere alışınca kolayına geliyor,gözü kesmiyor.
Benim durumum bu şahsen,özel zamanlarda giyiyorum/giyiyordum (artık giyermiyim bilmem,hala canım acıyor)

bende çok severim topukluyu, giyenlere de acayip özenirim. 2 sene önce aldığım, topuğu 10 cm olan bi ayakkabı vardı, önü açık arkası da açık bantlı falan. hayatımda giydiğim en rahat ayakkabı diyebilirim, bildiğin koşuyorum falan hiçbir şekilde rahatsız etmiyo. kilo konusuna gelince bilemiyorum şuan standart kilom:) ama illaki etkisi oluyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…