- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Canım peki bu ayakkabıların bir markası var mı?kıloyla alakası var
ben normalde 39-40 gıyıyordum artık 41 gıyıyorum
dogum yaptım kılo aldımda
olabılıyor yanı
onemlı olan ayagınızın saglıgı bende hep klasık gıyerım su tıplerden
ben bu ayakkabılardan gıyıyorum
Eki Görüntüle 1856740
Eki Görüntüle 1856742
Eki Görüntüle 1856743
Eki Görüntüle 1856745
Eki Görüntüle 1856746
Eki Görüntüle 1856747
flo dan alıyorum geneldeCanım peki bu ayakkabıların bir markası var mı?
Bende ama nedense ben sadece 1 tip Ayakkabı giyebiliyorum.Kilo ile alakasi var elbet. Ayaklara fazla yuk biniyor. Yanlis ayakkabi ile de birlesince ayaginizin sekli degisebilir. Hamilelik de etkileyebiliyormus bu arada. Ne cok topuklu ne cok duz ayakkabilar saglikli degil. Cok guzel yuksek topuklu bir ayakkabi giymektense ortalama guzellikte bir ayakkabi giyerek ayak sagligimi korumayi tercih ederim.
Bende 57 den 75.8 :)Evet alakası var . .
Ben eskiden topuksuz giymiyordum. .
Artık onlar raf bekliyor. .
Kilo aldıkça insan rahatına düşüyor. .
25 cik kilo aldım da . .
Off canim kiyamam yaOff off bende topuklu giyemiyorum artık varislerim yüzündengiydiğim gun bacaklarım çok ağrıyor
:) toplantıya bir gidiyorum yayla gibi ayakkabilarla.Valla gayet de dert bu. O topuklunun acısı var ya, ufff birçok acıyı sollar.
Bence kiloyla ilgisi var. Fakat birçok kilolu hanım, gayet rahat giyebiliyor, o nasıl oluyor bilemiyorum.
Şey ama şeffaf silikonlar oluyormuş, ayakkabı tabanına koyuyormuşsun az acıtıyormuş. :)
He ben nasıl çözdüm dersen, günlük hayatta dolgu topuklu, bağcıklı ayakkabılar giyiniyorum.O bile bir süre sonra acıtıyor, ama güzellik bedava değil. Başka nasıl uzayacağım 8 cm?
Bilirim o acıyı ya :):) toplantıya bir gidiyorum yayla gibi ayakkabilarla.
Topuklu giysem dikkatim sadece ayaklarimda oluyor
Offfff aynı benBende 57 den 75.8 :)
Bende giymiyorum eskisi kadar topuklu,hamileyken babet,oxford vb ayakkabılar ile topukludan uzaklaştım,doğum sonrası spor ayakkabılarla can ciğer kuzu sarmasi oldum. Kızım 4 yaşına girdi girecek,ben hala topukluya dönemedim geri. 1.5 hafta önce akşam yemeğine giderksn giydiģim topukluyla düşüp parmağımı kırdım,korkarım artık hiç giyemeyeceğim.Bu mudur derdin? Diyeceksiniz belki ama artık topuklu ayakkabı giyemiyorum.Hatta babette giyemiyorum. Her zaman en resmi yerlerde bile aynı tip ayakkabıları giymekten daraldim. Kiyafetlerin resmi havasını alıyor.
Sizce bu kilo almakla alakali olabilir mi? Ayaklarımin eskiden de süper bir şekli yoktu ama kilo alınca iyi bir tuhaflasti.
Sizce bu işin kilo ile alakası var mıdır? Yada siz bu topuklu ayakkabi işini nasıl çözdunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?