• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuklu ayakkabı ve ayak bileklerim :(

kkebelekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
46
0
36
Ankara
Napmalıyım ayak bileklerim kalın oldugu için topuklu ayakkabı giydiğimde hiç estetik durmuyor.Zaten hep pantolon giyorum çünkü alt bacaklarım kalın çizme bile giyemiyorum topuklu ayakkabı giymek istiyorum boyum 1.60 bana yardımcı olun :14:

hiç canını sıkma, boyun aşırı kısa değil babetler, kalın bilek ve bacak için birebir. bende de aynı dert var. babetler kurtarıcım. bazı babetlerin biraz topuğu oluyor hatta, onları tercih edebilirsin. bunun dışında bacağı saran çizmeleri de ilk giydiğinde kapanmayacaktır ama, azuz kapanan birisini kalıba verirsen işini görür.

hiç canını sıkma, boyun aşırı kısa değil babetler, kalın bilek ve bacak için birebir. bende de aynı dert var. babetler kurtarıcım. bazı babetlerin biraz topuğu oluyor hatta, onları tercih edebilirsin. bunun dışında bacağı saran çizmeleri de ilk giydiğinde kapanmayacaktır ama, azuz kapanan birisini kalıba verirsen işini görür.

ama babetde yakıstıramıyorm kendime ayaklarım taraklı oldugu için ayagımda yayılıo resmen :///

babetin uç kısmının çok yüksek ver geniş olanını tercih etmemelisin. yani mesela yarın bir bak; ayak parmaklarını kapatacak kadar önü olan bir babet bileklerini ve bacaklarını geniş göstermeyecektir. biraz köşeli veya çok sivri olmayana bir uç ise diğer durumu toparlar sanırım.

hmm teşekkür ederim denicemm mutlaka peki aynı şekilde topuklu ayakkabı üstüne kot pantolon faln giysem olur mu ??

canım bnm ayak bileklerim ince. boyumda 1.62. fakatt topukluu ayakkabı yakışmasınaa rağmen hiç sevmiyorum ve giymiyorum. kadınsı şeylre gerek yok. boyunu o kadar dert etme tatlım bnce o kadar kısa değil aynı boydayız şahsen ben hiç takmıyorum ve gayt memnunum

Back
X