Topuk Sertleşmesine, Kalınlaşmasına Bir Çözüm

Harika bir formül! Banyoda topuk rendesi yüzünden çok kalınlaşmıştı tabanlarım, devamlı yapmam gerekiyordu, 5 gün sonra yine aynı dert.

3 defa yaptım şimdiye kadar, inanamadım gözlerime ölü deriyi ne kadar güzel çıkardığına. Hiçbir sorunum kalmadı artık ayaklarım pamuk gibi. opuyorumnanaktan 15-20 günde 1 yapsam yetecek gibi.

Rende gibi olanlar yerine törpüye geçtim bir de.

Ay çok mutlu oldum, çok teşekkürler bunu bizimle paylaştığın için.
:dance:

su dolu leğene saç kremi koyarak yapıyordum oda gerçekten yumuşatıyor topukları, birde sirkeyi denicem şimdi :)

bi leğene su ve sirke koyup bekletin az sonra da ayağınıız topuk taşıyla törpüleyin ve vazelin sürüp çorap giyin tamamdır yumuşacık oluyo en sertleri bile tek seferde:sm_cool:

Çatlamaya ve nasırlaşmaya meyilli olan ayakların günlük bakımı için geliştirilmiştir.

Etkisi: Benzersiz formülü sayesinde, her gün düzenli olarak kullanıldığında 7 gün içerisinde ayaklardaki kuruluk ve çatlakları giderir. Kremin bakım yapan formülü, çatlakların oluşumunu önler, tahrişleri yatıştırır, cildin yenilenmesini hızlandırır ve kalıcı rahatlık ve ferahlık sağlar. Zengin formülü cilt yapısını geliştirir ve yeni nasır ve çatlak oluşumunu önlemeye yardım eder. Cilt yumuşak ve pürüzsüz olur ve yenilenir.

Aktif Bileşenler: Buğday tohumu yağı, üre, betaine, papatya özü, vitamin kompleksi (A, E, F, H), mentol, kafur.

Kullanım: Temiz ve kuru ayaklarınıza günde iki kere masaj yaparak yedirin. ıki haftalık kullanımdan sonra mevcut durumu korumak için günde bir kere olmak üzere kullanmaya devam edin. Açık yaralara ve iltihaplı bölgelere uygulamayın.
Dermatolojik olarak test edilmiştir.

merhaba.ayaklarımda çok kalın nasır oluyor.kazımadan geçmiyorlar.kazıyınca 1 ay gitmiyor bile.sanki kirli gibi duruyorlar..en etkili çözüm ne acaba?

Bende aynı sorunu çekiyorum sıcak suda bekletmeler topuk taşlar topuk rendeleri vazelin sürüp çorap giymeler hepsi kısa süreli geçici çözümler oluyodu bu umarım kalıcı olur deniyeceğim ve dediğiniz gibiyse şimdiden bi teşekkür borçluyum :)

ya bende öyle aman aman bi değişiklik olmadı
normal sıcak suda bekletip ponza taşıyla temizlediğimden daha fazla temizlenmedi yani

Düzenli olarak lapitak kullanın.Pamuklu çoraplarınızı da giymeyi unutmayın.bayanssulusmile

bende ılık suya kekik ve tuz atıp yapıyorum.derilere pek etkisi olmuyor ama müthiş yorgunluk alıyor,sonra da ped egg le temizliyorum süper işe yarıyor,kullanımı pratik her banyoda tekrar temizleyip krem sürüp yünlü çorap giyiyorum ama herşeye rağmen 1 ay bıraksam bakım yapmayı eskisi gibi oluyor.sirkeyle bu süre ne kadar gidiyor?

arkadaşlar yazmadan edemedim.an itibariyle sirkeli su uygulamasını yapmış bulunmaktayım ve sonuç süper.yarım saate yakın içinde üzüm sirkeli su içinde (bende üzüm sirkesi vardı) durdu ayakklarım sora da ponza taşıyla ovaladım.inanılmaz yumuşamış ben banyoda ponza taşıyla törpülerdim ama pek işe yaramaz gene pütür pütür kalırdı ama suan pürüzsüz.vazelinimi de sürdüm çoraplarımı da giydim ohhhhhhhh mis gibi bu arada bence yorgunluğu da alıyor bende aldı en azından.deneyin kesinlikle.

Son düzenleme:
Ben her sabah kayısı yağı sürüyorum, hem yumuşatıyor hem de harika kokuyor. Arada da gliserin yağını sürüp ponzalıyorum =)

kızlar topuk rendesini sakın kullanmayın,ilk önce işe yarıyor sonra dahada berbat oluyor.araştırdım meğerse ayak kendini korumaya almak için daha sert bir tabaka geliştirmeye çalışıyormuş.ponzada aynı şekil.en iyisi keseyle ovalamak...

bende katılıyorum size kesinlikle ne kadar kullansam o kadar kötü sonuç alıyorum:

her akşam ayaklarınıza bepanthene krem sürün. eşimin ayak tabanları çok sert ve nasırlıydı sürekli topuk kremi ayak kremleri sürerdik bir türlü geçmedi. bir gün parmak araları yara olmuş bepanthene sürdük geçsin diye o günden beri tüm ayaklara sürüyoruz hem yumuşacık yaptı hemde yaraları giderdi.

ayak topuk çatlakları için benim bi önerim olucak cam bi kapta benmari usulu 3-4 kaşık vazelin 3 asprin bi giripin bi kaç damla limon isteğe göre deniz tuzu badem yağı gliserin veya kokulu yağlar katılabilir. eritilip ağzı kapalı saklacak. her akşam ayaklara sürülüp çorap giyilecek. 3 gün içinde iyileşmeyi göreceksiniz. çok derin yarık şeklinde çatlaklarda bile olumlu sonuç veriyo denendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…