Benim kızım 34 haftalık doğdu. Özelde Doğum yapmama rağmen, aile sağlığı aradı beni topuk kanının tekrarı için. Sebebini sordum, sağlık bakanlığından aradılar, dediler. Kızım gayet sağlıklı görünüyordu ama o kadar kedi yavrusu kadar küçüktü ki, hayır vermiyorum dedim. Sağlık Bakanlığına şikayet edicez sizi dediler. Ok edin dedim.
Sağlık bakanlığından bir kadın aradı. Sanki elleri belinde kavga İçin aramış gibiydi. Ben de yeni Doğum yaptığım İçin ondan deliyim. Başladı benle kavgaya. Vereceksiniz bu kanı 2. Ye. Neden diyorum. Kan az diyor yeterli değil diyor. Size ne ben özelde yaptırdım sorun yok diyorum. Hayır diyor vereceksiniz, çok kötü bir annesiniz, çocuğunuz gerizekalı olursa vebalini nasıl ödeyeceksiniz diyor. Yahu diyorum çocuk doğmuş artık, en güzel hastane sorun yok diye çıkış verdi bize. İnan’ın kadın iyice çirkefleşti. Suratına kapatmak zorunda kaldım. Hemen doktorunu aradım. Korkmayın, bebek sağlıklı, kan vermenize gerek yok, bu olay çok sık oluyor dedi.
Sağlık bakanlığından o Kadın evime personel gönderdi. Doğum belgelerimi inceledi , çocuğa baktı herhalde beni korkutmaya çalıştı. Sonuçta kızım şu an 5 Yaşında ve çok şükür
Sağlıklı. İnşallah sizde de böyle bir yanlışlık olmuştur. Dua edicem. Sonucu bize de bildirin lütfen. Allah’a emanet olun. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama bu konu benim için çok hassas.