- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Toplumda dini baskı oluşmadığını söylemek çok tatlı pembe bir yorum olur xperiacım. Ama anlatmak istediklerini anladım, hak veriyorum sana. Nedense herkes birbirine fikirlerini kabul ettirmeye çalışıyor...İki tane oda arkadaşının sözünü topluma mal etmişsin ya çok ilginç, buna konu mu açılır o da ayrı ilginç. Benim oda arkadaşlarım da canlı müziğe içmeye gittiklerinde bana emrivaki yapmaya kalkarlardı "ay ne desem" diye düşünmedim bile, siz gidin gelmiyorum dedim oldu bitti. Sen de ben tutmuyorum diyeceksin bu kadar.
Bayılıyorsunuz toplumda dini baskı oluştu imajı vermeye!
İki tane oda arkadaşının sözünü topluma mal etmişsin ya çok ilginç, buna konu mu açılır o da ayrı ilginç. Benim oda arkadaşlarım da canlı müziğe içmeye gittiklerinde bana emrivaki yapmaya kalkarlardı "ay ne desem" diye düşünmedim bile, siz gidin gelmiyorum dedim oldu bitti. Sen de ben tutmuyorum diyeceksin bu kadar.
Israr zaten yanlis birsey.Haklısınız ters cevaba zaten gerek yok ama ben yapım gereği biri benim üstüme geldiği zaman ya da böyle şeyleri ısrarla sorguladığı zaman ters konuşuyorum, törpüleyemiyorum onu bi türlü.
Belki sen yapmıyor veya yapanlara maruz kalmamış olabilirsin fakat ciddi bir toplum baskısı var maalesef..İki tane oda arkadaşının sözünü topluma mal etmişsin ya çok ilginç, buna konu mu açılır o da ayrı ilginç. Benim oda arkadaşlarım da canlı müziğe içmeye gittiklerinde bana emrivaki yapmaya kalkarlardı "ay ne desem" diye düşünmedim bile, siz gidin gelmiyorum dedim oldu bitti. Sen de ben tutmuyorum diyeceksin bu kadar.
Aynen aynen.Benim çalıştığım kurumda da böyle, devlet dairesi, ben izindeyken bi abla tesettüre girmiş, neyse ben başladım bir kere yakışmış abla vs dedim geçtim ama istisnasız her gün odada beylerin konusu bu oldu,olmasi gereken bu, doğrusu bu, her kadına farz, ama her gün,her lanet gün...odada ben ve başka bir kadın tesettürlü değiliz alenen bize gönderme
Başka bi gün bi adam geldi, bizim odadaki arkadasa cart diye hatimlerini anlatmaya başladı, 5 kere hatim etmiş kutsal kitabı,herkes yapsa bu dünyanın ötesi de var,vıt vıt vıt...
İnsanların sendikalar çerçevesinde bütünleşmesi var bir de, falanca sendika falanca partinin kimsin necisin anlaşılıyor yani sendikana göre
Det dairesi burası gerisini siz düşünün gidişat hiç iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?