• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

toplama öğrenci evimiz:) (:

önlüğümü 3 liraya aldım :))) bende çok sewiyorum...4+2 baya iyimiş yaaa:)) bizim 1+1 =) minicikk...:) en güzelide içinde kocişinin olması:))))ömür boyu aşkla yaşayın inşallah cnm..sewgiler:))

canımm çok tşk ederim...:)
ev 4+2 değil hayatım..ben 2 üni bitirdim o yüzden öyle yazdım:)))
3+1 di bizim evimiz ahh ahhh özlemişim o zamanları:)

hep böle emin ol:)) şimdi daha özenliyim yeni yeni eşyalarımız oldu:)) ha bu arada Atatürk resmi olmaz sa olmaz tabii....dikkat etmene sewindim..

pek güzel, pek sıcak
benim de üni yıllarım geldi aklıma, bi sürü insan yemek yaypıp yeme telaşlarımız
ders çalışma çabalarımız (geyikle son bulurdu hep :27: )
sabahlardık ders çalışalım diye ama sonuç hüsran olurdu :9:
hüzünlendim, duygulandım şimdi
çok mutlu olun evinizde, çok güzel günleriniz olsun inşallah

ayyyy canım nede güzel anlatmışsın öle...öğrencilik başka bişi yaa...bizim de son yılımız...bende şimdiden hüzünleniyorum ilk yıllarımız gelince aklıma:((( güzel dileklerin için çokkkk teşekkür edrim canım:) umarım dediğin gibi çokk mutlu oluruz bu ewde, wede öle kalırız............

ayakkabilar yer yok diye utfak dolabinda olduguna gore kiyafet dolabida yoktu yoksa onlarda mutfak dolabindami (yanlis anlama espiri yapmak istedim):9:
cok guzel bir ev bence hic ogrenci evinde kalmadim ama eminim cok zevklidir herkesin dikkatini ayakkabilar cekmiste benimde dikkatimi kitapliktaki siseler cekti:9::9:

ev çok temiz toplu :) gule gule oturun şimdi o evde hersey daha bi lezeetli daha bi unutulmaz olcak ahh ögrencilik yılları unutulmuyor ..

ayakkabilar yer yok diye utfak dolabinda olduguna gore kiyafet dolabida yoktu yoksa onlarda mutfak dolabindami (yanlis anlama espiri yapmak istedim):9:
cok guzel bir ev bence hic ogrenci evinde kalmadim ama eminim cok zevklidir herkesin dikkatini ayakkabilar cekmiste benimde dikkatimi kitapliktaki siseler cekti:9::9:

:) yok tatlım çok şükür kıyafet dolabım var...ve artık ayakkabı dolabımda war;) ;) kitaplıktaki şişeler nişanlımın isteği üzere orada duruyorlar... ee sadece ben oturmuyorum bu ewde onunda isteklerine saygı duymalıyım... ve şuan o 3 bölümde şişelerle doldu...kitaplık yatak oadasında düzenlendi:)teşekkür ederim tatlım..sewgiler:)

ev çok temiz toplu :) gule gule oturun şimdi o evde hersey daha bi lezeetli daha bi unutulmaz olcak ahh ögrencilik yılları unutulmuyor ..

çokkk teşekkür ederim cnm...çok saol....aminn... gerçekten dediğin gibi hiç bir anı unutulmayacak...bunu öğrenci olanlar yada olmuş olanlar anlar...:/ sewgiler..

neydi o laf.. iki dirhem bir çekirdek miydi? cok sevdim, öğrencilik zamanlarıma götürdü evin beni, begendim acıkcası:)

yalnız o ayakkabıların mutfakta ne işi var anlamadım doğrusu....

benimde ilk gördüğüm mutfaktaki ayakkabılar oldu :44::44::44:

bu öğrencii evinden çıkmış bildiğin tam bir çiftin evi çok rahat ve huzurlu bir yer gibi duruyor tabi bunu sağlayacaklar içimndekiler güle güle oturun gayrii:d

bu öğrencii evinden çıkmış bildiğin tam bir çiftin evi çok rahat ve huzurlu bir yer gibi duruyor tabi bunu sağlayacaklar içimndekiler güle güle oturun gayrii:d

ahh tatlımmm gerçekten ölemi düşünüyorsun ;) ay çok mutlu oldum.. yeni fotolarda koycağım şimid dahada güzel oldu ewimis:)) ama yine eski püskü eşyalarla:DDDD

Back
X