• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

toplama öğrenci evimiz:) (:

eviniz çok güzel:)
sevdiğiniz de yanınızdaymış deymeyin keyfinize:nazar: :1:
bu kadar düzenli evde tek görülen kusura yorum yapmayın sevgili kk hanımları öğrenci evi diyoruz buna da şükür:)

canım benim çok saol..ewet sewdiğim yanımda bu yüzden çokk mutluyum:) yorumun beni o kadar mutlu etti ki anlatamam... düzen tertip konusunda elimden geleni yapıyorum işte:))))) tekrar teşekkür ediyorum tatlım... sewgiler:))

Bayıldımmm:))
benim de öğrenci evim var ama koysam beğeni almaz,seninki çiçek gibi vallahi...
geleneksel öğrenci evi posteri olan eyfel i görmesem inanmazdım öğrenci evi olduğuna :)))

Çok kıskandım bende döner dönmez kendi öğrenci evimi koyucum çekip, Buarada umarım güzel anılar biriktirirsiniz bu evde.

Bayıldımmm:))
benim de öğrenci evim var ama koysam beğeni almaz,seninki çiçek gibi vallahi...
geleneksel öğrenci evi posteri olan eyfel i görmesem inanmazdım öğrenci evi olduğuna :)))

canım benim yaaaa:))) çok çok saol...elimden geldiğince adam etmeye çalıştım...çalışmıyoruz çalışmaya başlayınca yeni eşyalar ve ilk olarak bir AYAKKABILIK alıcaz:DD sende ewinin fotolarını koy neden koymuyorsun ki..beğenide alır neden almasın...burda çok iyi niyetli çok alçak gönüllü insanlar war sağolsunlar..bende buna güwenerek koydum zaten...hem kimse beğenmezse ben beğenirim;))))) eyfel de nişanlımın isteği üzerine alındı:)) eksik kalmayalım bizim de ewimiz de eyfel olsun dedik ;))))

bende cok begendim ya :) valla imrendim de darisi benim basima :16: ogrenci evim olurda nisanli konusunda umidim yok su an icin:9:

canım benin daha daha iyilerin senin olsunn inşallahhhh....gönlüne göre bi sewdiğinde olur rabbim muradını werir seninde inşallah..:)) aşkın nezaman nerden çıkacağı hiç belli olmuyor inan... bu yüzden ümitsiz olma olurmu:))) inan bu küçücük derme çatma ew bana saray geliyor şimdi...:DDD bu duyguları bir an önce yaşaman dileği ile:) teşekkür edrim..sewgiler......:)

Çok kıskandım bende döner dönmez kendi öğrenci evimi koyucum çekip, Buarada umarım güzel anılar biriktirirsiniz bu evde.

canım benin kısakanma kıskanma:))...eminim senin ewinde çok şirindir... unutamayacağım anılarım olacaktır eminim...ac kaldığımız 10 kişi uyuduğumuz günleri ianan özleyeceğim... merakla bekliyorum ewini ;))) sevgiler(:

çelik kapıdaki mutfak önlüğü çok hoşmuş:))))

ahh ahh üni yıllarım geldi aklıma,tamı tamına 4+2 yıl öğrenci evim vardı,tabi içinde kocişimde:)))

Son düzenleme:
Çok şirin eviniz bir de temiz düzenli.

güle güle oturun.:16:

çelik kapıdaki mutfak önlüğü çok hoşmuş:))))

ahh ahh üni yıllarım geldi aklıma,tamı tamına 4+2 yıl öğrenci evim vardı,tabi içinde kocişimde:)))

önlüğümü 3 liraya aldım :))) bende çok sewiyorum...4+2 baya iyimiş yaaa:)) bizim 1+1 =) minicikk...:) en güzelide içinde kocişinin olması:))))ömür boyu aşkla yaşayın inşallah cnm..sewgiler:))

pek güzel, pek sıcak
benim de üni yıllarım geldi aklıma, bi sürü insan yemek yaypıp yeme telaşlarımız
ders çalışma çabalarımız (geyikle son bulurdu hep :27: )
sabahlardık ders çalışalım diye ama sonuç hüsran olurdu :9:
hüzünlendim, duygulandım şimdi
çok mutlu olun evinizde, çok güzel günleriniz olsun inşallah

Back
X