• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

toplama öğrenci evimiz:) (:

Ögrenci evinden cok cift evi gibi duruyor bi onu yadirgadim aslinda.. :D
Ben o pembeli odayi senin odan sanmistimda sonra arkadas odasi diyince tuhafima gitti..
Devir degisti artik sanirim, bizim zamanimizdaki gibi degil hicbirsey. Gerci bende 2 bucuk yillik evliyim ama olsun :D

Mutfaktaki ayakkabilar göze carpiyor ama koyacak baska yer yoksa yerde durmasindan iyidir bence.
Eviniz tertemiz miss gibi..
Cicek gibi evinizde güle güle oturun allah mutlulugunuzu arttirsin:)

Son düzenleme:
sen buna ögrenci evi diyorsan bizim kaldıgımız ev neydi acaba:27:

Ögrenci evinden cok cift evi gibi duruyor bi onu yadirgadim aslinda.. :D
Ben o pembeli odayi senin odan sanmistimda sonra arkadas odasi diyince tuhafima gitti..
Devir degisti artik sanirim, bizim zamanimizdaki gibi degil hicbirsey. Gerci bende 2 bucuk yillik evliyim ama olsun :D

Mutfaktaki ayakkabilar göze carpiyor ama koyacak baska yer yoksa yerde durmasindan iyidir bence.
Eviniz tertemiz miss gibi..
Cicek gibi evinizde güle güle oturun allah mutlulugunuzu arttirsin:)

uzun zaman oldu bu konuya msj yazmayalı:) bu ewi çok sewiyorum ben... güzel yaşanmışlıklar war:)) her oda bizim aslında her oda dostların...az ama öz insanlarla her anımızı dolu dolu ve kahkahalarla geçiriyoruz....zaman değişti derken neyi kastettiniz bilmem ama...size şunu söleyebilirim ki bizim karşımızdaki daireye giren çıkan belli değil..8anlamaışsınızdır siz) ben bu ewe nişanlandıktan sonra geldim....yaza düğünümüz war nasipse....iki kira wereceğimize birlikte kalıp birikim yapmayı tercih ettin nitekimde öle oldu dün beyaz eşyalarımız geldi yeni ewimize...hepsini biz eldık:))) kendi paralarımızla:DDDD herneyse ben kendimi müdafaa etmek için yazmadım aslında...kötü bişi yaptığımı sanmıyorum... teşekkürler...

sewgiler....

Yo yanlis anladin ben kötü anlamda yazmadim.
Nisanlin oldugunuda biliyorum, garipsedim sadece cok farkli bir cevrede büyüdügüm icin.
Kendini mudafa etmene gerek yoktu yani. Ayrica evinide cok begendim.
Suanki evinide gördüm cok güzel, allah mutlu mesut yasamayi nasip etsin insallah.

Lütfen yazdiklarimi yanlis anlama devir degisti derken bundan bir kac yil önce
cok garipsenirdi artik öyle degil onu demek istedim.
Hani benim cevreme uygun degil bende anca ona göre yorum yapabilirim, kusura bakma.

Allah mutlulugunuzu daim etsin.
Yeni evinin düzülmüs halinide paylasirsin insallah..
Sevgiyle Kal.​

Yo yanlis anladin ben kötü anlamda yazmadim.
Nisanlin oldugunuda biliyorum, garipsedim sadece cok farkli bir cevrede büyüdügüm icin.
Kendini mudafa etmene gerek yoktu yani. Ayrica evinide cok begendim.
Suanki evinide gördüm cok güzel, allah mutlu mesut yasamayi nasip etsin insallah.

Lütfen yazdiklarimi yanlis anlama devir degisti derken bundan bir kac yil önce
cok garipsenirdi artik öyle degil onu demek istedim.
Hani benim cevreme uygun degil bende anca ona göre yorum yapabilirim, kusura bakma.

Allah mutlulugunuzu daim etsin.
Yeni evinin düzülmüs halinide paylasirsin insallah..
Sevgiyle Kal.​

teşekkür ederim...yeni ewimi herşeyim tamamlanınca paylaşıcam inşallah:)
sewgiler...

Back
X