toplama öğrenci evimiz:) (:

gamzeemrah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
223
1
46
Denizli
birsürü eksiğimizin olduğunu kabul ediyorum:) anca bu kadar adam ettik ewi..ama biz ewimiizi çokk sewiyoruz..biz derken nişanlım ve ben:) umarım ilerde benim de sizlerin ki gibi güzel evlerim olu... ve olduğunda buraya fotoğrafını koymak nasip olur:) birde şunu söylemek istiyorum arkadaşlar çekyatı açarak kullanıyoruz üzerine yayıla yayıla oturmak için :) :D

Eklentiler

• $Fotoðraf1437.webp
    $Fotoðraf1437.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 202
  • $Fotoðraf1438.webp
    $Fotoðraf1438.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 184
  • $Fotoðraf1439.webp
    $Fotoðraf1439.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 167
  • $Fotoðraf1440.webp
    $Fotoðraf1440.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 202
  • $Fotoðraf1441.webp
    $Fotoðraf1441.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 183
  • $Fotoðraf1442.webp
    $Fotoðraf1442.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 186
  • $Fotoðraf1443.webp
    $Fotoðraf1443.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 194
  • $Fotoðraf1444.webp
    $Fotoðraf1444.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 205
  • $Fotoðraf1447.webp
    $Fotoðraf1447.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 184
  • $Fotoðraf1448.webp
    $Fotoðraf1448.webp
    9 KB · Görüntüleme: 183
çok şeker umarım güze güzel dersler çalışırsınız :)

kardeşimded üni de ayrı eve çıkmış bu sene onun evini de merak ediyorumm... Resimleri çekmesini söyleryim bari :)

kardeşimded üni de ayrı eve çıkmış bu sene onun evini de merak ediyorumm... Resimleri çekmesini söyleryim bari :)

canım cok teşekkür ederim...bizde yavaş yavaş bişiler yapmaya çalışıyoruz işte...;)valla öğrenci ewi bile olsa insanın kendi ewi gibisi yok:DDD kardeşinin adınada sewindim tatlım ;)

canım cok teşekkür ederim...bizde yavaş yavaş bişiler yapmaya çalışıyoruz işte...;)valla öğrenci ewi bile olsa insanın kendi ewi gibisi yok:DDD kardeşinin adınada sewindim tatlım ;)

mutfak dolabında o ayakkabıların işi neeee hehehehhe :))

:) tatlım adı üstünde öğrenci ewi...ayakkabılığımız yok malesef ... aslında tam orada kapı war içeri girince heme oraya koyabiliyorsun rahatlıkla... bu seni neden rahatsız ettiki :D daha neler war bu ewde görüpte şaşırabilceğin;) inan bu hiç bişi diil ;) ikimizde çalışmıyoruz okuyoruz bu ew bile lüx aslında bize.. yine de teşekkür ederim ;))) sewgiler....

:) tatlım adı üstünde öğrenci ewi...ayakkabılığımız yok malesef ... aslında tam orada kapı war içeri girince heme oraya koyabiliyorsun rahatlıkla... bu seni neden rahatsız ettiki :D daha neler war bu ewde görüpte şaşırabilceğin;) inan bu hiç bişi diil ;) ikimizde çalışmıyoruz okuyoruz bu ew bile lüx aslında bize.. yine de teşekkür ederim ;))) sewgiler....

arkadaşın mutfak dolabında ayakkabı dikkatini çekmesi anormal bir durum değilki siz neden bu kadar garipsediniz
çünkü mutfak dolabında ayakkabı karşılaşmadığımız bir durumdur doğal olarak tepkiside normal yani:34:

arkadaşın mutfak dolabında ayakkabı dikkatini çekmesi anormal bir durum değilki siz neden bu kadar garipsediniz
çünkü mutfak dolabında ayakkabı karşılaşmadığımız bir durumdur doğal olarak tepkiside normal yani:34:

tatlım illaki normal;) yanlız biz dört dörtlük eşyalar alıp ewimizi düzenlemedik ki... öğrenci ewi die hep ikinci hatta 3. el eşyalar aldık...ayakkabılığa werecek paramız yoktu açıkcası;) sizin ewlerininizde böle bi manzara olmaması çok doğal ama kabul etmeliki öğrenci ewlerinde bu durum cok normal..öğrenci olmuş arkadaşlar bilirler..;) teşekkür ederim .. sewgiler:)

cok cici ve sade bir eviniz varmis... yanliz gözüme carpan mutfak dolabinin yan tarafinda duran ayakkabilar bence hos olmamis... ev ayakkabilari olsa bile mutfak dolabinda hic bir yeri yoktur diye düsünüyorum... Güzel günlerde oturun hep birlikte insAllah... Derslerinizde basarilar...

cok cici ve sade bir eviniz varmis... yanliz gözüme carpan mutfak dolabinin yan tarafinda duran ayakkabilar bence hos olmamis... ev ayakkabilari olsa bile mutfak dolabinda hic bir yeri yoktur diye düsünüyorum... Güzel günlerde oturun hep birlikte insAllah... Derslerinizde basarilar...

:D canım benim çok saol..amin hep güzel mutlu günlerde otururuz inşallah;) ayakkabılığımız malesef yok dışarda bırakmaktansa oraya koymayı tercih ettik;)çalınma gibi olaylar oluyormuş komşumuz uyardı;) çok teşekkür edrim tekrradan;) sewgiler..

Back
X