- 13 Eylül 2009
- 5.522
- 7
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
Bu flaşlı bir resim yalnız. Normalde bu kadar açık renk durmuyor frshlook gri.
aynewn katılıyorumj bende kullandım hatta resim vermiştim buralarda biyerlerde vardır. kara kara duruyo.
lensaatı.com da b lomb aylık lensler 25tl.... ılk defa kulanacaklar ordan alabılır lens... ben de b lomb green ocean aldım avatarımdakı lenz o.. ama cok battı yanma yaptı ..kullanamadım elegance sky blue aldım 30tl ye lenssaatınden.. arkadasım senı tanımasam gercek goz zannederm cok dogal dedı..... pekı topazıolar rahatmı............netmı batma yanma varmı... kac saat rahat bı sekılde takabılıosun..bende almayı dusunuorm topazıo ..ıceya da quartzo karar veremedım renkte.. ama batma yapar dıede korkum var bı yandan
cnm freshlook yakından kendini belli ediyor ama
miriana canm sen soloticada hiç pörtlek durması gibi bi sorunla karsılastınmı ?
freshlook pörtlek duruyordu az.. bnm gözüm iri olmasına ragmen akannehir
akitra cnm ben sofistik kullandim uzun yillar bir ara freshlook uygun fiyati bir deniyim dedim. inanilmaz kalin ve plastik gibi geldi dokusu bana ve gozum portlek gibi ondan dolayi. paylasiyim dedim ben sahsen sevmiorm freshlooklarin yapisini. gozumde cok kaydi oynadi rahat deildim. ama freshlook kullanan ve rahat eden memnun olan arkadaslar var. ama benm gozumde rahat olmadi. simdi solotica siparis verdim iste :)
freshlook kalın mı akannehir aksine incedir..batması yanması bıse dıyemem bende hıc olmadı rahat bır lensttı.ama solotıca yada raınbowlar gıbı aşırı dogal durmuyor..bıldıgın lens işte