- 13 Mayıs 2008
- 2.238
- 2
- 41
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
canım şöyle hak verebılırımkı lense sof. ile başladı ısen zaten cok zor dokusuna alışman...ben freshle başladıgımdan yanı en adisinı bıle takabılıyorum sempatiksalakcinni bıde ben goz makyajı falan yapıom hanı bol rımel surme falan kullandıgımdan lenste benı ancak o derece rahatsz edıo belkı solusyonundan olabılır cnm dıkkat et ha.grı bende kullandım ama tabı grı bırazcık bellı bı renktır..bl den grı aldım oda hemen hemen aynı gbı renk olarak ama bl kalınlıgını gorsen freshe dua edersın vetman bana fresh kullananlar solotıcaya kolay alışır demiştı umarım ole bı çelişkı yaşamazsın bende şuan topazıo var sankı ara ara baş agrısı yapıo gbıme geldı ama stres lı bı donemdeyım ondandır dıyorum..
cnm evt belki de sofistik e cok alistigindan bir de son zmnlarda daha cok seffaf takmaya basladim. sofistiklerin tarihi gecti de nese belki ondan gozum freshlook a alismadi, takamadim. ama eskiden b&l mavi kullaniordum. 2 yil kullanmistim hatta. nasil kullanmisim bilmiorm bi gozumu hep kasindirirdi ara ara :1shok: bu arada bende de hep makyaj olur ona aliskin gozum. soloticayla sorun umarim olmaz. bana olmicak gibi gelio. bi arkadasta sofistikten gecmisti memnundu. bi de durusu doal gelmediginden aslinda freshlook icin inat edip cok takmadim belki bikac gun taksam gozum alisirdi. bilmiyorumkismile hareli benmkiler istedigim kdr renk deisimi olmamisti belki yannis bi lensini secmisimdir o da olabilir. bas agrisi illa ki yapio bazen lensler bi tek seffaflar yapmio valla. dierleri bazen yapabilio ama dedigin gibi stresin etkisi malesef daha buyuk bilmiyorumkismile umarim bu donemi hemen atlatirsin cnm benm.