Kontakt Lens Topazio Kullananlar Baksın Lütfen !

SacDuzlestirici

Sabahın İlk Işıkları.....
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
2.430
3
konuyu duzenledım kızlar...çunku topazıolarım geldi...resımlerıme bakabılırsınız..dedıgım gıbı hareye cok alışkın oldugum ıcın bunun harelerı bıraz az geldı dolayısı ıle bıraz yadırgadım ama rengı çok hoş ..bu arada farkettım dunyaca unlu hıntlı guzel aisvarya rai nin gözlerıne cok benzıyor

Son düzenleme:
Canım ben kullanıyorum. Yorumlarımı solotica topiğinde yazmıştım. Buraya da aynen kopyalıyorum.

Arkadaşlar bende de topazio var arada sırada kullanıyorum her zaman değil. Solotica'nın en opak serisi topazio,quartzo ve esmeralda. Gözleriniz siyah bile olsa çok çarpıcı bir değişim sağlıyor. Fakat solotica'nın yarı opak olan öteki renkleri kadar doğal gözüktüğünü söyleyemeyeceğim ben kendi adıma. Ben sadece topazio kullandım solotica'dan gerçi ama fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla yarı opak olanlar özellikle açık kahve gözlerle harika kaynaşıyor. Tam opak lensler kendi göz renginizi tamamen kapattığı için iç mekanlarda doğal olsalar da gün ışığında kendilerini ele verdiklerini düşünüyorum ben. Eğer topazio düşünüyorsanız çarpıcılık ve belirgin değişim birinci planda gelmeli sizin için. Eğer herkes kendi gözüm sansın diyorsanız biraz riskli olabilir. Bunun istisnaları da var tabiki bal rengi gözleri olan arkadaşlarda bu tam opak lensler de kendi gözleri gibi durabiliyor. Ama gözleriniz benim gibi orta kahveyse topazio kullanmış biri olarak yorumlarımı kafanızın bir köşesinde bulundurabilirsiniz. Ama şunu da belirtmek gerekir ki piyasadaki diğer markalara ait opak lenslerle kıyaslandığında solotica'nın topazio,quartzo ve esmeralda'sı açık ara farkla ötekilere göre çok doğal diyebilirim.

579. Sayfaya da makro çekim kabında topazio fotosu eklemiştim. Buraya nasıl kopyalayacağımı bilemedim oradan bakabilirsin.

canım yanı dıyorsunkı ıddıalı ama dogal degıl kısaca buyanı sımdı ben makyaj yaptgm ıcın dogal durur dıye düşünuyorum tabıkı deişim şart ıddıada şart hıc bellı olmayan lensler zaten ela ve yesıl tonlarında oluo mavıler ıllakı bellı oluo yarın olsun bakalım neyapacagız bende meraktayım..sagol

canım lensler geldı ..açıkçası benı bl green ocean kadar şaşırtmadı ondan tek farkı haresız oluşu..ben galıba hareli lenslere çok alışmışım kendı gozum sıyah olunca sıyah harelerle dogal oluyordu...hanı vay be dıyecek kıvamda degılım..ama kötude dıyemem..şimdı en buyuk sorun gozumu acıp kapıyınca oynuyor olmaları..makyaj yapıyım cekıcem resmını

bende merakla bekliyorum fotoları yerimseniben
peki sence doğallık açısından nasıl?

bende merakla bekliyorum fotoları yerimseniben
peki sence doğallık açısından nasıl?

şöyle soylıyımkı bu rengı herkes taşıyamaz dedıgım gıbı ben bunun daha gosterışlısı olan green ocean kullandım ondan renkte sıkıntı yok ama ılkkez lens alıcaklara yada ılkkez solotıca alıcaklara bu rengı cok onermem..cunku ıddıalı ve açık bır renk zaten koyu gozluler ıcın tasarlanmış bana gore açık kahveler bıle almasın bu lensı ..benımkıler sıyah renkt dogal ..sadece ılkez solotıca kullandgmdan yadırgadım ama gozumde şuan hala alışmaya çalısıyorum ama makyajsz cok daha hoş geldı bana

bence cok güzel olmus siyaha yakın rengi bile nasıl değiştirmiş
koyu gözde topazio masmaviiiii güle güle kullan canım
zemuszemus

Bence yakışmış canım sana topaziolar. Makyajına da bayıldım bu arada. Makyajsız daha çok beğendiğini yazmışsın. Bende de tam tersi ancak koyu göz makyajıyla kullanabiliyorum. Şişesinden ilk çıktığı gün biraz fazla parlak oluyor zamanla solüsyonda dura dura tam oturur rengi. Güle güle kullan.

tatlı kızlar inceliğinize tesekkur ederım :kedi: kubra solotıca markadır topazıoda onun bunyesınde bı renktır ...solotıca marka renkte topazıo yanıkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…