Canım ben kullanıyorum. Yorumlarımı solotica topiğinde yazmıştım. Buraya da aynen kopyalıyorum.
Arkadaşlar bende de topazio var arada sırada kullanıyorum her zaman değil. Solotica'nın en opak serisi topazio,quartzo ve esmeralda. Gözleriniz siyah bile olsa çok çarpıcı bir değişim sağlıyor. Fakat solotica'nın yarı opak olan öteki renkleri kadar doğal gözüktüğünü söyleyemeyeceğim ben kendi adıma. Ben sadece topazio kullandım solotica'dan gerçi ama fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla yarı opak olanlar özellikle açık kahve gözlerle harika kaynaşıyor. Tam opak lensler kendi göz renginizi tamamen kapattığı için iç mekanlarda doğal olsalar da gün ışığında kendilerini ele verdiklerini düşünüyorum ben. Eğer topazio düşünüyorsanız çarpıcılık ve belirgin değişim birinci planda gelmeli sizin için. Eğer herkes kendi gözüm sansın diyorsanız biraz riskli olabilir. Bunun istisnaları da var tabiki bal rengi gözleri olan arkadaşlarda bu tam opak lensler de kendi gözleri gibi durabiliyor. Ama gözleriniz benim gibi orta kahveyse topazio kullanmış biri olarak yorumlarımı kafanızın bir köşesinde bulundurabilirsiniz. Ama şunu da belirtmek gerekir ki piyasadaki diğer markalara ait opak lenslerle kıyaslandığında solotica'nın topazio,quartzo ve esmeralda'sı açık ara farkla ötekilere göre çok doğal diyebilirim.