Kontakt Lens Topazio Kullananlar Baksın Lütfen !

canım bencede cok yakısmıs yaa umarım alısırsın
hem b&l seviyorsun ona yakın hemde damarsız daha ne olsun yerimseniben

Çok yakışmış güle güle kullan canım. Çok çarpıcı olmuşsun :) Bence de gözünde hafif bir makyaj varken (sadece rimel mesela) daha doğal ve masum durabilir. Bir de öyle resim eklersen hoş olur :) iyi günlerde kullan tekrar..

hiç makyaj yokken daha dogal buldugumu yazmıştım zaten solotıca topıgıne..aynen hafıf makyajla resm koyarım bırde oldu olacak olumunekankayizsmile ..tesekur ederım cicimmmm zemuszemus

canım once ne renk ıstıyorsun onu soyle...bırde doğalmı ıstıyorsun ıddıalımı...fresh look pıyasada 30-45 ytl cıvarıdır..lens market comda 29 ytl..aylık lenstır ama ıyı bakarsan 6 ay falan kullanırsın

canım kredı kartıyla almak ıstersen sana numara verıyım yada odeme seçeneklerını onlara sor begenıcene emınım ablamında orta kahve arada ela oluyor onda cok guzel durdu..fresh look gümüş gri..

0212 444 53 67 ara bılgı versınler aklına yatarsada ıstet bı dene derım ben

internet siteleri var mı canım bi kurcalım
p.teside ararım ..
çok sağol tatlışım ..
bi dövme bide lens istiyom
kendimi değiştirmek istiyom eccügte zemuszemus

http://www.lensmarket.com/ al canım ıncele ben internet uzerınden getırtemıyorum hem beceremıyorum hem guvenmıyorum..yıne aynı net sıtesının telefonundan ulaşıp ıstetıyorum..kredı kartı nosunu verıyorum cekıyor onlar fişi ıle bırlıkte yolluyorlar adresıme hemde ıstetıgının ertesıgun kapında oluyor..cok memnunum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…