• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toparlayıcı Tayt

Bu benim kullandığım.Normal taytlar gibi değil.Korse tayt olarak geçiyor.
Edit;Ürünün bana tanıtım ücreti vermesi farz oldu bu saatten sonra 😂😂🤣
Ahh süpersiniz yaa fotoğraf yüklemişsiniz gerçekten çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak size kendi bedenimi mi alayım yoksa bir beden küçük mü ? Siz nasıl tercih etmiştiniz ?

Ahh süpersiniz yaa fotoğraf yüklemişsiniz gerçekten çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak size kendi bedenimi mi alayım yoksa bir beden küçük mü ? Siz nasıl tercih etmiştiniz ?
Ben bu ölçülere göre m beden almıştım.Mezura yardımıyla ölçebilirsiniz

Eklentiler

• 0B8AE6E9-5E26-4FFB-A9CF-D3784C72DDF5.webp
    0B8AE6E9-5E26-4FFB-A9CF-D3784C72DDF5.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 157
Bu arada aklıma gelmişken taytımdan önce missbelt diye bi korse almıştım beş para etmez kendisi.Boşuna bi sene oyaladı beni iğrenç bi ürün aman ha uzak dur.

Yaa işte benimle aynı fikirde bir insan buldum 😃 İşte ben de aynı sizin gibi düşünüyorum sürekli evde eşofman rahat giyimden vücudun kendini saldığını düşünüyorum yani en azından korseye alışınca o şekilde kalır mı mantığı bendeki de kesinlikle 😊
Kalır kalır.. En azından ben öyle düşünüyorum 😂🙈 inşallah diyelim ve kesinlikle deneyelim 👍😁

Ben biraz baktım şimdi en 70 80 tl civarındaydı.. Tabi o da ucuz değil ama etkisine göre uygun geldi bana.. Acaba çakma mı baktım.. Siz ne kadara aldınız?? Yanlış olmasın ondan soruyorum🙈😂
Benim aldığımda bile o fiyat bandında değildi.Geçen bi baktım fiyatları 170-200 arasında değişiyor ben indirimle 150 den 120 ye almıştım iki sene önce
[/QUOTE]
Ben hiç o fiyata bulmadım yaa.. En pahalı trendyoldaydı sanırsam o da 110 tl gibi birşeydi.. Demek ki çakma bakmışım hay Allah.. Biraz daha bakayım bari.. Halbuki aynı dediğiniz gibi yazıp arattım 🤔

Benim aldığımda bile o fiyat bandında değildi.Geçen bi baktım fiyatları 170-200 arasında değişiyor ben indirimle 150 den 120 ye almıştım iki sene önce
Ben hiç o fiyata bulmadım yaa.. En pahalı trendyoldaydı sanırsam o da 110 tl gibi birşeydi.. Demek ki çakma bakmışım hay Allah.. Biraz daha bakayım bari.. Halbuki aynı dediğiniz gibi yazıp arattım 🤔
[/QUOTE]
Zaten şuan 120 tlye bulmanız mümkün değil dediğim gibi iki sene önceki fiyattı bu.Kadınlar gününde çok güzel indirimler yapmışlardı kaçırmasaydınız keşke

Bacaklarinizda gevsek gevsek deriler yoksa yağlı bir doku varsa toparlanmaz diye dusunuyorum.
Bu arada Zeki Kayahan Coşkun💙
Çok teşekkür ederim. Yani çok yağlı sayılmaz bana göre bacaklarım normal tek sıkıntım özellikle göbeğim diyebilirim.
Kesinlikle Zeki ❤️

Yaa çok yardımcı oldunuz gerçekten çok teşekkür ederim. 😊

Bu arada aklıma gelmişken taytımdan önce missbelt diye bi korse almıştım beş para etmez kendisi.Boşuna bi sene oyaladı beni iğrenç bi ürün aman ha uzak dur.
Dikkate alacağım kesinlikle çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim ☺️

Back
X