Toparlayıcı Tayt

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
Toparlayıcı tayt almak istiyorum fakat merak ettiğim konu var kullananlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Görünüm olarak düzleştiriyor evet ama sürekli kullandıkça vücut yapısının şekillenmesini adında olduğu gibi toparlayıp mu gerçekten onu merak ediyorum. İncelme sağlamıyorsa yani kalıcı vücutta şekil verdirmiyorsa almak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tayt nasil incelme saglayabilir ki?
Tayttan mucize beklemiyorum zaten ama toparlayıcı olması acaba şekil verdirir mi sürekli kullanınca onu merak ediyorum. Sürekli rahat kıyafetler giydikçe vücut rahatlığa alışıyor acaba toparlayıcı tayt ile de toparlanma sağlar mı yani ?

Toparlayıcı tayt almak istiyorum fakat merak ettiğim konu var kullananlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Görünüm olarak düzleştiriyor evet ama sürekli kullandıkça vücut yapısının şekillenmesini adında olduğu gibi toparlayıp mu gerçekten onu merak ediyorum. İncelme sağlamıyorsa yani kalıcı vücutta şekil verdirmiyorsa almak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
hayır canım kalıcı bi şekil vermez giyince toparlar sadece o kadar

Evet Kocan Kadar Konuş filminde görmüştüm😂 o çok büyütür istemem, olanı spor yapmış gibi göstermesi yeterli 😉
O da alttan destekli lastik gibi iki yana acilmis serit gibi poponun altindan yanlardan yukari dogru kavrayan taytlar var o isteginizi karsilayabilir sanirim😂 ama ne diye satiliyo bilmiyorum trendyola bakmak lazim😂

Bir tayttan incelme ya da kalıcı vücut şekillendirmesi yapmasını beklemek saçma olur.

Yine de Oysho markasının taytlarına bakın bir isterseniz. Şekillendirici ve toparlayıcı özellikte olduğunu söyleniyor ama bana çok pahalı geldiği için hiç almadım.

Bir tayttan incelme ya da kalıcı vücut şekillendirmesi yapmasını beklemek saçma olur.

Yine de Oysho markasının taytlarına bakın bir isterseniz. Şekillendirici ve toparlayıcı özellikte olduğunu söyleniyor ama bana çok pahalı geldiği için hiç almadım.
Ben de o markanın ürünlerini beğendim oradan almak istiyorum kesinlikle ama dediğiniz gibi tayt için de pahalı almışken hakkını versin istiyorum. Spor yapamıyorum fazla zaten şimdiye kadar 20 kilo verdim. Kilom istediğim kiloya ulaştı fakat ister istemez biraz da olsa sarkma oldu yani az da olsa toparlama olur mu diye uğraşıyorum. Çok istesem de spor için fırsatım olmuyor maalesef

Elbette ki vücuda kalıcı şekil vermiyor. Giydiğiniz anda görüntüsü öyle sadece. Kıyafet giyince vücudumuz şekle girseydi keşke ama mümkün değil. Vücut sadece spor ve beslenme ikilisiyle şekle girer

Şuan kaç kilosunuz 2019temmuzda 58 yazmışsın kilo verirken 3litre su dışında birşey ictinizmi yesil çay olur tarçınlı limonlu yada maydonozlu su gibi

Belli bi markanın sıkılaştırıcı taytını almıştım düzenli kullanımda sezaryen göbeğimi dümdüz yapıp bacaklarım sıkılaşmıştı.Şimdi yine hamileyim bu sefer doğumdan bir ay sonra hemen giymeye başlayacağım daha çabuk etki edecektir diye düşünüyorum 🤔

Bence iyi bir korse tayt alırsanız şekillendirme yapar.. Ben denemedim ama bende almayı düşünüyorum şuan araştırma aşamasındayım.. Kullanıp fayda gören de duymadım tamamen kendi fikrim..

Şimdi düşünüyorum hep düşük bel pantolon ve aşofman giyen bir arkadaşım var ve yanlarında yani pantolonun bitiş noktasında çizgisi var etleri taşıyor üstünden.. Yani buna sebep olan şey tercih ettiği pantolon eşofman falann..

Başka bir arkadaşım var yüksek bel kilot tan başka bir kilot giyemediğini ve rahat hissetmediğini söylüyor.. Onun da kilodunun bitiş yerinde yani göbek deliği sanırım o civarlarda iz var resmen. Ayrı bir kat oluşturmuş vücudunda..

Ayrıca bu bahsettiğim arkadaşlarım kesinlikle kilolu kızlar değil.. Yani fazlalıkları varsa da 3 4 kilo kadardır diye tahmin ediyorum..

Tamamen bunlara dayanarak korse taytın düzenli ve sürekli kullanımında mutlaka vücut şekillendireceği sonucuna vardım.Artık bakalım deneyip göreceğim😂😂 Belki de umut fakirin ekmeği misali kendimi kandırıyorum bilemedim 😂😂😂

Back
X