• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toparlanamiyorum

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11.263
Puanlar
208
Kizlar iyiaksamlar hepinize.
Direk konuya girecegim. Dogum yaptim bebegim 1 yasina girmek uzere. Psikolojik olarak iyiyim sikinti yok cok fazla. Ara ara tabiki geliyorlar ama depresyona filan girmedim suana kadar bosanmama ragmen bu surecte. Ama goruntu olarak fiziksel olarak felaket zayifladim .bilen bilir gecmisimde kanser oykum var atlattim hamdolsun ama malesef etkileri var tabiki.asiri kilo verdim ustune bide emzirme. Evet her bebek emmek zorunda degil ama sut geliyorsa ve bebekte emiyorsa yariyorsa emzireyim en azından bir bucuk yasina kadar dedim yakin zamanda birakacagim. Simdi dertlerimi açıklıyorum ne olur yardimci olun su kardesinize. Emzirmeyi en kisa surede bebegimi uzmeden nasil birakabilirim.
İkincisi tum vitaminleri almama ragmen tirnaklarim kiriliyor. Saclaeim asiri dokuldu. Kucuk kucuk saclarim cikti ama goruntu korkunc ne uzaliyor ne kisaliyor saclar. Ne zaman duzelir. Ucuncusu lekelenen yuzum coluntu olan yuzum emzirme bittikten sonra kilo alsam duzelirmi. Bebegime tum ilgimi alakami veriyorum ama ister istemez kendimden memnun degilim bebegim buyudukce annesi guzel olsun istiyorum mutlu bir bebek. Anneside oyle olsun istiyorum simdiden tesekkur ederim hepinize ❤️

Direk konuya girecegim. Dogum yaptim bebegim 1 yasina girmek uzere. Psikolojik olarak iyiyim sikinti yok cok fazla. Ara ara tabiki geliyorlar ama depresyona filan girmedim suana kadar bosanmama ragmen bu surecte. Ama goruntu olarak fiziksel olarak felaket zayifladim .bilen bilir gecmisimde kanser oykum var atlattim hamdolsun ama malesef etkileri var tabiki.asiri kilo verdim ustune bide emzirme. Evet her bebek emmek zorunda degil ama sut geliyorsa ve bebekte emiyorsa yariyorsa emzireyim en azından bir bucuk yasina kadar dedim yakin zamanda birakacagim. Simdi dertlerimi açıklıyorum ne olur yardimci olun su kardesinize. Emzirmeyi en kisa surede bebegimi uzmeden nasil birakabilirim.
İkincisi tum vitaminleri almama ragmen tirnaklarim kiriliyor. Saclaeim asiri dokuldu. Kucuk kucuk saclarim cikti ama goruntu korkunc ne uzaliyor ne kisaliyor saclar. Ne zaman duzelir. Ucuncusu lekelenen yuzum coluntu olan yuzum emzirme bittikten sonra kilo alsam duzelirmi. Bebegime tum ilgimi alakami veriyorum ama ister istemez kendimden memnun degilim bebegim buyudukce annesi guzel olsun istiyorum mutlu bir bebek. Anneside oyle olsun istiyorum simdiden tesekkur ederim hepinize ❤️
bebeğinizle mutlu mesut yaşayın ve güzel anılar biriktirin. kendinizi sevin, size göre saydığınız kusurların hepsinin çözümü var. uç öneri olarak mesela saçı kazıtmak. yapın demiyorum :D
yüzünüze hiçbir şey olmasa bbl lazer falan var. çeşitleri de bol en son aşamada bir lazer tak geçer hepsi. sağılığınıza ve bebeğinize odaklanın bir güzel. doğum sonrası 2 senede komple beden kendini onarıyor. acele etmeyin süreç içinde mutlu mesut güzelleşin.moralinizi yüksek tutun.
oram öyle, buram şöyle değil!!

hastalık atlattım ve doğum yaptım vücudum da etkilendi ama düzelecek deyin kendinize biraz da. geçecek hepsi.

Oğlum dört yaşında üç yıl emdi ne zaman emmeyi bıraktı kilo almaya başladım emzirmek kilo aldırmıyor bende çok zayıflamıştim yeni yeni toparladım kilo alınca biraz kendime geldim önce hazırsanız emzirmeyi bırakın sonra kan tahlili yaptırın eksiklerinize göre vitamini alırsınız

dediğiniz her şeyin çaresi var
vitamin alın ve sebze ve protein ağırlıklı beslenin
yüz için lazer
tırnak için de jel tırnak düşünebilirsiniz.
saçlara da ayda bir keratin bakım yaptırın
en önemlisi moralinizi yüksek tutun
hepsi geçecek

Sürecini hatırlıyorum, bak sana bişey diyeceğim ya hu sen kanseri atlatmış, sorunlu bir evlilikten kurtulmuş çok güçlü bir kadınsın ve bir mucize getirmişsin dünyaya, acilen ayağa kalk , kendini toparla , bebeği sütten kesmen gerekiyorsa sağlığın için yap bunu, sakin ol önce, beynini bir boşalt, kaç ya da savaş modundan çıkman lazım, tekrardan hasta olmamak için bedenine iyi bakmalısın, önceliğin kendin olsun , sen iyi olmazsan bebeğin asla iyi olamaz , mutlaka dahiliyeye git ve değerlerine baktır buna göre gerekli takviyeleri al , psikolojik yardım da alabiliyorsan süper olur , oruç iyi gelmiyorsa tutma ( eğer tutuyorsan) , beslenmene dikkat et , bol protein odaklı beslen ve çocuğu bırakacağın birileri varsa onlardan destek almaya çalış, bu günler geçecek yeter ki bu süreçte kendine iyi davran , rabbim seni evladına bağışlasın inşallah...

Bende çok kilo vermiştim, vitamin takviyesi kullandım. Emzirmeyi bıraktım ama çocuk aktifti. Sonradan kilo aldım. Şimdi de bir iki kilo versem iyi olur diyorum 😁

Geçecek yani. Ben 34 aylıkken emzğrneyi bıraktım, konuşa konuşa bıraktım diyebilirim. Ama büyümüş ve anlıyordu 😁

kan tahlili yaptırıp takviye kullanınca düzelirsiniz.

Sağlık sorunları olan anneler için geçerli değildir bu ...
Aynen, Annenin de psikolojisi önemli. Bebek her türlü büyüyor. Anneye emzirmek yaramıyorsa emzirmez…

Süt bitmek üzere gibi konuşmayı anlarsa olur. Yoksa taş vardı tadı çirkin olmuş vs diyen de oluyor. Tercih sizin. Özellikle gündüz oyalayın.

Back
X