Terapistin dedigi seyi kafama taktim

Ben hic taktik yapabilen biri degilimdir , hayatımda hic de gizemli olmadim. Herkes herseyimi bilir , anlatirim , cekinmem insanlardan ama kadin erkek iliskisi farkli yani flort etmek istiyorsan farkli , biraz mesafeli durmakta fayda vardır ilk bulusmalarda , bu taktik degil kesinlikle
Karsi tarafi tanimak lazim bu yuzden sohbetin karsilikli olmasi lazim , bir taraf dakikalarca hic susmadan kendini anlatiyorsa olmaz o is
Sohbet etmek farkli , kendini anlatmak farkli ve bu taktik degildir
Sohbet esnasinda insan kendinden bahsedebilmeli

Aynen ben mesela birinden hoslaninca flort etme yontemim kendimi anlatmak hayatimi anlatmak sanki ruhumu soyup striptiz yapiyor gibi her seyimi bilsin istiyorum nedenini bilmiyorum neden boyle yaptigimi, ama bu yaklasimi baska birinde gorunce cok rahatsiz oldum.

Yok psikoterapi veren bir psikiyatrist tip mezunu uzun sure ruh sagligi kliniklerinde calismis egitimler almis makaleleri var kitaplari var vs sarlatan degil. Yani aslinda evet ben de yanlis anlamis olabilirim tam nasil soyledigini hatirlamiyorum su an. Normalde cok sevdigim ve bana iyi geldigini dusundugum biri.
Ben terapistinin biraz abarttığını düşünüyorum ama haklı olduğu taraflar da yok değil. Önceki konunda da yazmayı düşünmüş vazgeçmiştim. Karşımdakine kendimi çok anlatıyorum, tanımadan seviyorum yürüyorum, bi eziklik gibi veya aşağı görme vs demişsin ya. Burada anlatırken de kendini kilolarından vuruyorsun mesela. Yani kendini gerçekten sevip değer vermenle ilgili problem olduğunu düşündüm ben de. Kendinle ilgili sevmediğin şeyler gerçekten senin tahmin ettiğin kadar önemli konular değil ama buna kendini nasıl ikna edersin bilmiyorum

Herkes terapiste sinirlenmis ama o acik acik boyle dememis arkadas boyle yazmis belki o daha kibar bir dille uyardi
Seni taniyan terapist ve sende buna hak veriyorsun biz simdi buna ne diyelim

Senı cok tatlı buluyorum her konunu okuyorum denk geldıkce ama yanlıs anlamazsan konuyu okurken hıntlı adamın tavrı ıcın aha bızım kızı kendı silahıyla vuruyor dedım devamında aynı seyı okuyunca da sasırdım. Ama bunu duzeltebılırsın bence

Terapistinizin sizinle yaptığı konuşma her ne kadar canınızı sıkmış gibi olsada, aslında size ayna tutmuş.Biraz düşündükçe ne demek istediğini çok iyi anlamışsınız.Konuşma ve yaklaşımından hoşlanmadığınız bu adam, tabikide bire bir sizinle aynı değildir.Ama,terapistiniz sizin anlattıklarınızdan yola çıkarak, size sizi göstermek istemiş diye düşünüyorum.

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ama insan bunu der mi simdi aahhahahhahahah ama evet reddetseydi kesin buraya 3 konu acardim ne yalan soyliim. Var ya, Hindu bile olurdum, eti hayatimdan tamamen cikarirdim sabah aksam Bolivud filmleri izlerdim :KK70: :p

Bazen mesela Fransiza bakiyorum bakiyorum icimden "cok da ufak tefek be, sanki cok da yakisikli degil gibi?" diyorum sonra beni reddettigi aklima geliyor ve bu reddedilme duygusu adeta kulagima "seni reddettigine gore yakisikli" diye fisildiyor. Ruh hastaliklarina giris 101.

Hehe az buçuk biz de senin ciğerini biliyoruz, reddettiyse vardır bi bildiği yürüdüyse vardır bi arazı tümden gelimiyle dalıyorsun kadın erkek ilişkilerine 😀

Kısa ve öz: terapistinizi değiştirin.
Sizin söylediğiniz şey ile karşılaştırdığı şeyin uzaktan yakından alakası yok.

Ben yorumlarınızdan tanıdıkça özgüvensiz olduğunuzu da düşünmüyorum, yalnız erkeklerle yaşadığınız kırgınlıklardan sonra ilişkiler konusunda kendinizi beceriksiz bulduğunuzu düşünüyorum. Bu enerji de karşı tarafa yansıdığı için itici gelebilir.

Psikiyatrist aslında kötü birsey dememiş ama sanırım siz burada ifade edemediniz . Neden dogru ilişki kuramadığınızi söylemiş yapmamaniz gereken seyi anlatmış. Ne guzel işte. Artik dikkat edersiniz. Söylediklerine katılıyorum bir kadın mutlaka sinsi ilerlemeli,gizemli olmalı. Hakkinizda hayırlısı olsun

Terapistine sende bak vermissin anlattiklarina
Gôre. Gercekler insanin gözunü acar.
Eger söylediklerinde hakliysa, bir düsün derim

Merhaba arkadaslar su aralar yalnizim yuzuyorum kitap okuyorum calisiyorum yuruyus yapiyorum bir arkadasimla bulusuyorum sikintidan Skype uzerinden terapistle konusuyorum ama buraya konu acmak kadar beni tatmin eden baska bir aktivite daha yok! :p Bazilarinizi biktirmis olabilirim, onlardan af diliyorum simdiden...

Bir haftadir yalniz basima tatil yapiyorum, bir otelde kaliyorum. Otelde Hintli bir adamla tanistim, kucuk bir otel ve sadece iki kisiyiz, terasta oturuyordu, beni de davet etti, ben de yirmi dakika yarim saat kadar oturdum onunla isim olmadigi icin. Adam orta yaslarda bir adam, gencliginde gemicilik yapmis, butun Afrika'da calismis, hemen hayat hikayesini anlatti bir cirpida, bu arada bekar ve yalniz oldugunu ama olse de Afrikaliyla cikmayacagini (irkci cunku, acik acik da bunu soyluyor) ekledi, bir yandan da bana yurudu hemen, diyor ki "sizi yuzerken izledim, saatlerce yuzdunuz, ne tukenmez enerjisi varmis bu kizin dedim, gozlukleriniz olmasa ne kadar guzel bir yuzunuz var, bekar misiniz?" bilmem ne. Konuyu 10. dakikadan aska meske iliskilere derin konulara getirdi yani. Ben de nisanli oldugumu ama nisanlimin su an ulkesinde oldugunu korona sebebiyle bana katilamadigini soyledim (tamamen yalan). Sonra da tesekkur ettim, calismam lazim diyip odama gittim.

Bunu terapiste laf arasinda anlattim, dedim ki "ay adam da susmak bilmedi, bir de irkci, ne kadar itici bir tip." Terapist dedi ki "sen o adami kendine benzetmissin cunku senin de begendigin karsi cinsle iletisimin aynen boyle." Dedim ne alakasi var ya? Ben de ozguvensizligimden oturu kendime cok odakliymisim, karsi cinsten gelen sinyalleri anlayamiyormusum, onlarin benden hoslanip hoslanmadigina bakmadan dogrudan butun hayat hikayemi anlatip karsi cinse yuruyormusum, gizemli degilmisim, ozguvensizligimden oturu spontan degilmisim, karizmatik degilmisim... O adam gibi bir intiba birakiyormusum hoslandigim insanlarda. Bunu duyunca basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Cok sinirlendim ve terapiste dedim ki "beni o zavalli itici yasli adamcagizla ayni kefeye koydugunuza inanamiyorum, bir de kendini sev diyorsunuz, bu mu kendini sevdirme yonteminiz???"

Bir yandan da hakli oldugunu hissediyorum. Dusununce o adam da irkci olmasini bir yana birakirsak, aslinda cok cirkin degil, hayat deneyimi var, kucuk yastan beri kendi ayaklari uzerinde durmus ve bir suru ulke gormus, isinde basarili, yasi biraz fazla ama tipi duzgun, fizigi fena degil. Davranislari, konusmalari azicik farkli olsa, yasina ragmen begenebilecegim de biri, herhangi bir kadinin begenebilecegi biri. Yani kagit uzerinde bir kadini cekmek icin bir eksigi yok ama hali tavri kac benden diyor adeta. Cok ama cok sikici bir tip. Yani bir sey var onu benim gozumde itici yapan. Ben de cok guzel degilim ama cok cirkin de degilim, isimde basariliyim, 14 yasimdan beri neredeyse yalniz yasadim, 20 ulke gordum, komik biriyim, ama begendigim erkekleri kaciran bir tavrim var. Ne oldugunu bulamiyorum. Mesela bu adamda o karsisindakini dinlemeden etmeden kendi hakkinda 1908637 bilgiyi ard arda siralamak. Beni henuz tanimadan dumduz yurumek, depar atmak. Kendini nedense asagi bir konumda konumlandirmak. Yani bir gizemsizlik, bir karizmasizlik, bir eziklik var ama tam betimleyemiyorum. Ben de belki de ayni seyleri yapiyorum. Mesela yeni tanistigim insanlara her seyi bir anda anlatiyorum. Onlari tanimadan hoslaniyorum ve bunu cok belli ediyorum. Yani o caresizligin kokusunu elbette aliyorlardir.

Sizce bir kadini itici yapan ne? Psikiyarist rol yapmanin uzun vadede bir ise yaramayacagini, tek carenin uzun vadede kendini sevmekten ve kendine deger vermekten gectigini soyluyor.
Terapiste herkes laf ettiği için bir de ben eklemeyeceğim. Benim asıl değinmek istediğim ne yani siz gizem katınca insanlara bu sayede sizi seveceklerini mi sanıyorsunuz. Sizi siz olduğu için sevsin bırakında, kendinizi kimse için değiştirmeyin. Fakat kadın olsun erkek olsun yeni tanıştığınız birine tüm hayat hikayenizi anlatmayın çünkü güvenliğiniz açısından hiç iyi bir durum değil.

Terapistin söylediklerini kendinizin anlamak istediği gibi anlayıp yorumlamissiniz..

Yani aslında kendinizde gördüğünüzü sanki terapistiniz soylemis gibi yazmışsınız.

Belki uzman çok farklı cümleler kurmuş ancak aynaniz bunu yansıtmış size.

Bana böyle geldi kurduğunuz cümlelerle.

Daha önce de yazmıştım kendinizi fazla yalnız hissettiğimiz ve fazla tek başına ayakta kalmaya çalıştığınız yıllar geçirdiğinizden dolayı çabuk kaptiriyorsunuz kendinizi karşınıza çıkan kişilere.

Yavaş yavaş sevin, yavaş yavaş açın içinizi , yavaş yavaş hareket edin, benim tavsiyem bu.

Terapistin açısından çok şanslısın. Sana net böyle açıklama yapan birini bulmak bu camiada zor. Genelde terapilerde bu sonuçlara senin ulaşmanı sağlamaya çalışırlar. Sen yaşlı Hintliyi çok yakışıklı biri olarak düşün. Kendinle adam arasında benzerlik duymak istemiyorsun ama anlattığın hikayelerde yaklaşımın adamın sana yaptığı gibi. Ama tel farkınız sen uzun sürede adamın kısacık zamanda yaptığını yapıyorsun. Azıcık samimiyet kurduğunda da bir anda hayat hikayeni anlatıyorsun. Terapistinle devam et. Değiştirme. Hintli adamla tabi ki bir değilsin. Ama çok yakışıklı ve çekici bir erkek de olsaydı kendinden sürekli bahseden, cinsel anlamda saldırganlık sergileyen biri itici gelir.

Valla kk sen sendeki artıların da eksilerin de farkındasın aslında, çözümlemelerin falan, terapistinin ekolünü bilecek kadar herşeyin farkındasın. Sana bişey demeye pek gerek kalmıyor o yüzden boş yapacam. Beyince muazzam olsalar da fiziki görünümleri itibariyle pek de şanslı olmayan bilim insanları arasında gustav dedeyi boylu poslu heybetli olması nedeniyle yakışıklı bulurum :KK53: hatta kişilik tipleri falan diyen de o değil miydi. Ama öte yandan o alıştırma yapmalı yazmalı terapiyi ben daha etkili buluyorum kendim de zamanında denemiştim, niye sevmiyon onları sıkılıyon diye mi

Ben sizi; zeki, duyarlı, empati duygusu olan, analitik düşünebilen, sense of humor dedikleri şeye sahip, biraz da impulsive bir insan olarak tanıyorum burada. Ama bildiğiniz gibi insanlar, bizce bilinir olmayan, sadece kadın-erkek ilişkilerinde ortaya çıkan bazı davranış kalıplarına sahip olabiliyorlar. Karşı cinsle olan ilişkilerinizdeki sizi, terapistiniz biliyordur, ben değil.

Çok kaba hatlarıyla konuşursak, bir grup psikoterapist hastaya ayna tutulmaz derken, diğer bir grup buna katılmıyor. Karşı cinsin size yaklaşımında sizi rahatsız etmiş şeylerle, kendi yaklaşım biçiminiz arasındaki bir takım paralellikleri size gösteren, bunu da "kafanıza takmanızı" sağlayabilecek şekilde yapabilen ve böylece artık bu tip durumlarda kendinizi izlemeniz/görmeniz yolunda size adım attıran terapistinizi, kendi adıma, beğendim ben. Umarım bu etki sürekli olur. Sizi, işittiklerinizi "kafaya takmanız" akabinde, şu cümleye ulaştırabilen bir seansı, başarılı bir seans olarak görmeye meyilliyim ben:
Onlari tanimadan hoslaniyorum ve bunu cok belli ediyorum.

Bir kadını itici yapan ne sorunuza cevaben söylenecek temel şeyler vardır illâki. Ama bence, esasen sorunuzun kendisi pek yeterli değil. Bunun yerine, örneğin; bir kadınla bir ilişki kurmaya/bir ilişki sürdürmeye niyetlenilmesini/karar verilmesini sağlayan ne diye sormayı tercih ederdim ben olsaydım. Buna verilecek cevaplar nispeten daha doğru bir yere varırdı sanki... Çünkü erkekler -derli toplu erkekler-, itici bulmadım, hatta çekici buldum, e o zaman haydi ilişkiye koşayım diye bakmıyor açıkçası. Erkeklerin de sair kriterleri, beklentileri var.

Ya bence taktik olmadam bam bam olmali.ben ne zaman kendim olsam rahat olsam adamlar en bakimsiz halime bile geliyolar
Ne zaman taktik yapsam yurumuyo o is
Icten ol gitsin ya sen niye bu kadar didikliyosun ki ben hic anlamiyorum.
Rahat davran,bosver taktigi gizemi falan.

Merhaba kizlar cok ozur diledim her yorumu okudum ama telefondan cevap veremedim.

Yorumlari tek tek alintilamak yerine affiniza siginarak genel cevap vereyim:

Terapistle olan 45 dakikayi tabi burda tam ozetleyemedim ve genel hatlariyla kendi anladigim sekliyle aktardim. Aslinda bu kadar kati dan dun konusmadi, sey dedi, iste kim kime cekici gelebilir belli olmaz, bazen ozsevgi eksikligi bile bazi insanlara cekici geliyor, senin anlattiklarindan yola cikarak genel olarak iliskilerinde cekmek istedigin insanlarla bir uyumsuzluk goruyorum vb. Ben tabi burda cok cok basite indirgeyerek anlattim ozur dilerim. Iste demek istedi ki benim bu adamdan bu kadar irrite olmamin sebebi kendi iletisim tarzimi bana andirmasiymis. Yani birini etkilemek icin cok konusmak, karsi tarafin dediklerine tam dikkat ederek spontan olmamak, yani tum amacimin birini tanimadan onu etkilemek olmasi... Dedi ki anlattigina gore adamda kendini farkindalik yok, sende de asiri var "acaba karsi tarafi sikiyor muyum, acaba beni seviyor mu, begeniyor mu" ve bu ayni icsel durumun iki uc tezahuru gibi, bu yuzden bu kadar itici bulmus olabilirsin.

O oyle diyince benim taciz ettigim ev arkadasima olan davranislarim aklima geldi, basindan beri onun nasil bir insan oldugunu onemsemeden onu elde etmeye takinti gelistirmis olmam, basindan beri konuyu onunla surekli aska meske getirmem, surekli bir etkileme cabasi icinde butun duygularimi ona gostermem, surekli aktif bir "lutfen beni sev" hali... Ve bu hallerim gozumun onune geldi ve Hintli adamin bende uyandirdigi ofkeyi hatirlatti... Ben de oyle mi davrandim diye bu hallerimden asiri bir utanc duydum ve "beni nasil o adamla ayni kefeye koyarsiniz?!!!" diye cikistim terapiste. O da hatta "bu sekilde ofkelenmeni ve kendini savunmani, bana olan kizginligini ifade etmeni olumlu buluyorum" dedi.

Terapistim nasildir bana yarari var midir bilemiyorum, 2 sene once Ankara'da gidiyordum, 3-4 ay gittim sonra buraya tasindim, 1 aydir tekrar baslamak istedim, cunku bana dedigi seyleri bazen hala hatirliyordum ve benim de dunya gorusumle cok uyumlu seyler soyluyordu ve metaforlari cok hosuma gidiyordu. Mesela gordugum bir ruyayi yorumlamistik beraber ve bende o cok buyuk bir "aaaaaa cidden ya!" duygusu yaratmisti boyle anlar cok fazla oluyor. Jung'un metodlarini izleyen biri ama bir akima siki sikiya bagli degil. Bundan once cok fazla bilissel davranisci metodlarla calistim, odev vermeler vs ve o yontemleri cok sevmiyorum, bu adam biraz daha psikodinamik (?) bir yaklasima sahip sanirim, kusura bakmayin cok bilmiyorum terimleri, bu yaklasimi filan, elektrigimiz hosuma gidiyor, tabi ki degistirebilirim de ama daha yeni basladim bir sans da vermek istiyorum sanirim. Bir de ben herkese, psikologlara dahil, cok ama cok yapmacik kibar olan biriyim, surekli kusura bakmayin, ozur dilerim filan derim, cok sirin bir ses tonu kullanirim, 1 ayda ne olduysa bu adama bunu yapmiyorum mesela, kendimi sasirtacak kadar maskesiz tepkiler veriyorum o da hosuma gidiyor. Yani savunmak icin yazmiyorum bunlari ama konumda anlatirken ofkemle ve bende yarattigi hislerle adama biraz haksizlik yaptim sanirim...

Hintli konusunda sekilcisin denmis, ama fizigini filan basta begenmistim, o konuda asla millet ayirmam, 1. 2. 3. dunya ulkesi ayrimim asla olmadi hatta en cok pesinde kostugum top exlerim: Gana, Fas, Bosna oyle soyliim. Adama zavalli filan deme sebebim tamamen bana depar atmasi, ve evet zavalli demem cok ayip ama onu da yukarda acikladigim gibi ev arkadasimi taciz etmemden sonra yasadigim utancla dedim... Bir de psikiyatr o kismi cok anlamadi ama Hintlinin asiri irkci olmasini da cok itici buldum. Surekli black people soyledir boyledir, ben asla black bir kizla yatamam bana guzel gelmiyorlar filan dedi. O kadar gezmis etmis dunyayi gormus bir adamin bunlari boyle rahatca demesi de beni cok irrite etti. Yoksa hani yasi veya milliyeti veya gorunusu degildi konu.

Konuyu anlatis tarzim baya daginik ve yaniltici olmus tekrar ozur dilerim herkesten.
Biraz düşününce sana yeni kapılar actiysa demek ki verimli bir seans olmuş. Bazen yaşarken rahatsız olduğumuz , begenmedigimiz şeyler uzun zaman aklımızda kalır ve bizi rahatsız ettiğini sandığımız şeyin aslında bizi etkiledigini farkederiz.
Geçen hafta 'beş sevim apartmani' isimli bir tiyatroya gittim. Oyun gerçekten rahatsız ediciydi. Anlatılan şeyler, çığlıklar... Alkislarken bile yalandan alkişladim . Hatta beni eken bebe iyi ki gelmemiş diye düşündüm. Ama sonrasında sık sık bazı sahneleri aklımi kurcalamaya basladi, oyun hakkında birileriyle konuşma -anlatma isteğim oluştu. Anladım ki aslında rahatsız olmamişim,sadece etkilenmişim.
Senin seans da böyle olmuş. Öyle ya da böyle etkilemiş demek ki seni... Lucifer da ne zaman terapisine sinirlenip yükselip ortamı terketse bir süre sonra duyduklarina hak verir yine o koltuğa otururdu. Terapisti de böyle aşırı tepki verdiği bir davranıştan sonra 'insanlara karşı (gerçi luciferin durumunda her türlü varlığa karşı😁) ördüğün bir duvar var ve geçen terapide bunu biraz yıktığını hissediyorum' gibi seyler söylemişti. Senin terapistinin "bu sekilde ofkelenmeni ve kendini savunmani, bana olan kizginligini ifade etmeni olumlu buluyorum" demesini oradaki terapist Linda'ya benzettim :cool:

Aynen ben mesela birinden hoslaninca flort etme yontemim kendimi anlatmak hayatimi anlatmak sanki ruhumu soyup striptiz yapiyor gibi her seyimi bilsin istiyorum nedenini bilmiyorum neden boyle yaptigimi, ama bu yaklasimi baska birinde gorunce cok rahatsiz oldum.

Bende kendimi cok anlatirim , yengeciz biz normalimiz bu ama sen zamanlamayi yanlis yapiyorsun
Mesela ben balayimizin ilk gecesinde sarhos olup kocama tum eski sevgililerimi , eski kocami falan anlatmıştım, senin deyiminle baya bi striptiz yapmisim sabah uyandigimda bile adam mosmordu 😁😁

Merhaba arkadaslar su aralar yalnizim yuzuyorum kitap okuyorum calisiyorum yuruyus yapiyorum bir arkadasimla bulusuyorum sikintidan Skype uzerinden terapistle konusuyorum ama buraya konu acmak kadar beni tatmin eden baska bir aktivite daha yok! :p Bazilarinizi biktirmis olabilirim, onlardan af diliyorum simdiden...

Bir haftadir yalniz basima tatil yapiyorum, bir otelde kaliyorum. Otelde Hintli bir adamla tanistim, kucuk bir otel ve sadece iki kisiyiz, terasta oturuyordu, beni de davet etti, ben de yirmi dakika yarim saat kadar oturdum onunla isim olmadigi icin. Adam orta yaslarda bir adam, gencliginde gemicilik yapmis, butun Afrika'da calismis, hemen hayat hikayesini anlatti bir cirpida, bu arada bekar ve yalniz oldugunu ama olse de Afrikaliyla cikmayacagini (irkci cunku, acik acik da bunu soyluyor) ekledi, bir yandan da bana yurudu hemen, diyor ki "sizi yuzerken izledim, saatlerce yuzdunuz, ne tukenmez enerjisi varmis bu kizin dedim, gozlukleriniz olmasa ne kadar guzel bir yuzunuz var, bekar misiniz?" bilmem ne. Konuyu 10. dakikadan aska meske iliskilere derin konulara getirdi yani. Ben de nisanli oldugumu ama nisanlimin su an ulkesinde oldugunu korona sebebiyle bana katilamadigini soyledim (tamamen yalan). Sonra da tesekkur ettim, calismam lazim diyip odama gittim.

Bunu terapiste laf arasinda anlattim, dedim ki "ay adam da susmak bilmedi, bir de irkci, ne kadar itici bir tip." Terapist dedi ki "sen o adami kendine benzetmissin cunku senin de begendigin karsi cinsle iletisimin aynen boyle." Dedim ne alakasi var ya? Ben de ozguvensizligimden oturu kendime cok odakliymisim, karsi cinsten gelen sinyalleri anlayamiyormusum, onlarin benden hoslanip hoslanmadigina bakmadan dogrudan butun hayat hikayemi anlatip karsi cinse yuruyormusum, gizemli degilmisim, ozguvensizligimden oturu spontan degilmisim, karizmatik degilmisim... O adam gibi bir intiba birakiyormusum hoslandigim insanlarda. Bunu duyunca basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Cok sinirlendim ve terapiste dedim ki "beni o zavalli itici yasli adamcagizla ayni kefeye koydugunuza inanamiyorum, bir de kendini sev diyorsunuz, bu mu kendini sevdirme yonteminiz???"

Bir yandan da hakli oldugunu hissediyorum. Dusununce o adam da irkci olmasini bir yana birakirsak, aslinda cok cirkin degil, hayat deneyimi var, kucuk yastan beri kendi ayaklari uzerinde durmus ve bir suru ulke gormus, isinde basarili, yasi biraz fazla ama tipi duzgun, fizigi fena degil. Davranislari, konusmalari azicik farkli olsa, yasina ragmen begenebilecegim de biri, herhangi bir kadinin begenebilecegi biri. Yani kagit uzerinde bir kadini cekmek icin bir eksigi yok ama hali tavri kac benden diyor adeta. Cok ama cok sikici bir tip. Yani bir sey var onu benim gozumde itici yapan. Ben de cok guzel degilim ama cok cirkin de degilim, isimde basariliyim, 14 yasimdan beri neredeyse yalniz yasadim, 20 ulke gordum, komik biriyim, ama begendigim erkekleri kaciran bir tavrim var. Ne oldugunu bulamiyorum. Mesela bu adamda o karsisindakini dinlemeden etmeden kendi hakkinda 1908637 bilgiyi ard arda siralamak. Beni henuz tanimadan dumduz yurumek, depar atmak. Kendini nedense asagi bir konumda konumlandirmak. Yani bir gizemsizlik, bir karizmasizlik, bir eziklik var ama tam betimleyemiyorum. Ben de belki de ayni seyleri yapiyorum. Mesela yeni tanistigim insanlara her seyi bir anda anlatiyorum. Onlari tanimadan hoslaniyorum ve bunu cok belli ediyorum. Yani o caresizligin kokusunu elbette aliyorlardir.

Sizce bir kadini itici yapan ne? Psikiyarist rol yapmanin uzun vadede bir ise yaramayacagini, tek carenin uzun vadede kendini sevmekten ve kendine deger vermekten gectigini soyluyor.
[/Q
terapistinizlekendim için iletişime geçmem mümkünmü ? konuşmaları mantıklı

X