- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.794
Tebrik ederim gidecek işte bu kilolarİnsallah bugün tartıldm bir kilo vermisim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim gidecek işte bu kilolarİnsallah bugün tartıldm bir kilo vermisim
Tamam canım sıkmıycam canımı. Ve devam. Daha tam başlamış sayılmam zaten. Şu tekerleğimi falan yapsam biraz daha kısıcam biliyorumda. Offf çok negatifim yaaa( şu tere tohumunu denesemmi. Özelden yazmıştım sana ama görmedin sanırım. Bebişe zararı olurmuki?Hiç canını skmayacaksin ve devam edeceksin. 75 kilo çok değil boyunda uzun normalden
Tamam canım sıkmıycam canımı. Ve devam. Daha tam başlamış sayılmam zaten. Şu tekerleğimi falan yapsam biraz daha kısıcam biliyorumda. Offf çok negatifim yaaa( şu tere tohumunu denesemmi. Özelden yazmıştım sana ama görmedin sanırım. Bebişe zararı olurmuki?
Çok saol canım. Sabah evden çıkmadan önce dar bi kot giymiştim. Eşim gördü tepkisini sölememe gerek yok sanırım. Çok sinirlendirdi beni. Göbeğim çok şişmişşşş. Evet istiyorum. Ben zayıflamak ve kotların üstüne uzun hırkalar giymek istemiyorumm. En çokta onun yüzünü merak ediyorum. Bikinimi giyinceNegatif olma zaman ihtiyacın var bekle ve gör sendeki değişimi bir andazayiflanmiyor ne yazıkki ama istersen yaparsın. Gerçekten istemiş olman gerek yoksa yarım kalır. Yanındayım.
Çok saol canım. Sabah evden çıkmadan önce dar bi kot giymiştim. Eşim gördü tepkisini sölememe gerek yok sanırım. Çok sinirlendirdi beni. Göbeğim çok şişmişşşş. Evet istiyorum. Ben zayıflamak ve kotların üstüne uzun hırkalar giymek istemiyorumm. En çokta onun yüzünü merak ediyorum. Bikinimi giyince
Bişey sorucam canım ya. Kendi yaptığın yoğurdu mu tüketiyorsun yağsız yoğurtmu nasıl yoğurt??Çok saol canım. Sabah evden çıkmadan önce dar bi kot giymiştim. Eşim gördü tepkisini sölememe gerek yok sanırım. Çok sinirlendirdi beni. Göbeğim çok şişmişşşş. Evet istiyorum. Ben zayıflamak ve kotların üstüne uzun hırkalar giymek istemiyorumm. En çokta onun yüzünü merak ediyorum. Bikinimi giyince
Ben kendimde yapıyorum normal ev yoğurdu na benzeyen birmarkaninkini de alıyorum yogurdun yagsindan bişey olmaz canım ne bulursan yeBişey sorucam canım ya. Kendi yaptığın yoğurdu mu tüketiyorsun yağsız yoğurtmu nasıl yoğurt??
tamam canım. Bu akşam sadece kısır yapıp yoğurtla bol yeşillikle yiyeceğim.Ben kendimde yapıyorum normal ev yoğurdu na benzeyen birmarkaninkini de alıyorum yogurdun yagsindan bişey olmaz canım ne bulursan ye
Valla çok aşırı değil bence alpim. Biz napalim kız 72 kiloyla! :)Işte bu benim ilk halim spora başladığım gün çektim bakın ve ibret alın. Şekerli şeyler yerseniz benim gibi basenleriniz olurEki Görüntüle 1703307
Canm bi baden var oda korksun sendenIşte bu benim ilk halim spora başladığım gün çektim bakın ve ibret alın. Şekerli şeyler yerseniz benim gibi basenleriniz olurEki Görüntüle 1703307
Günde kaç saat spor yapıyorsunIşte bu benim ilk halim spora başladığım gün çektim bakın ve ibret alın. Şekerli şeyler yerseniz benim gibi basenleriniz olurEki Görüntüle 1703307
Hergün başka bişey Zumba plates step aerobik haftada 6 ama.5 gün gidiyorum 1saatGünde kaç saat spor yapıyorsun
Hangi günler spora gidiyorsun
Hoca hepsini yaptırıyor bu bitince power plate yapıcamSadece basen hareketlerine mi ağırlık veriyorsun.
Orda bende 72 kiloyu kizValla çok aşırı değil bence alpim. Biz napalim kız 72 kiloyla! :)