Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım o deil. Aramaya yazarsan bildiğin tekerlek. Egzersiz tekeri. İki kolundan tutup dizlerinin üstünde ileri geri hareket ediyorsun. Çok iyi çalıştırıyor bence denemelisin.Tekerlek ne onu bilmiyorum twister var o mu
Alpim gelmiyormusun kilo bildirmeye tatlım?Ben doğum yaptığımda 100 kiloydum 40 kilo verdim veriliyor merak etme
Ben sabahları normal.kahvalti yapıyorum öğle yemeği yemiyorum aksama salata sebze yoğurt yada et yapıyorum bir tanede günde meyve ama sen emziriyorsun biraz daha zengin olmalı menun. Öğle yemeğini istahim olmadigi için yemiyorum ben. Normalde yenmesi lazim. Aşırı aciktiigmda peynir yiyorum yada yumurta haşlayıp yiyorum benim 17 kilo var verilecek . Gece bile aciksam aç durmakmyerine peynir yiyorum
Benimki dukan ve Karatay karışımı bişey oldu
Bildirim fakat benim tartı bozuk keşke sporda tartilsaydim unuttum neyse 3 kilo eksikmis zaten taryilayim geliyorumAlpim gelmiyormusun kilo bildirmeye tatlım?
Merak ettim ne bu yontemBen burda kendimi buldum resmen benimle aynı şeyleri yaşayan insanlarla arkadas olmak harika.
Çok hızlı zayıflatan bi yöntem biliyorum fakat çok zararliymis daha önce bi kez denemistim daha yapmam
nasıl tüketiliyor ki ??? kilo verdirdi mi sana????Tere tohumu metabolizmayı hızlandırıyor ben kullanmıştım ise yaratmıştı sonra çok. Zararli olduğunu öğrendim.
Verilir bence istikrarlı olursan kesinlikle verirsin sağlıklı olur biraz daha uzun sürer ama sağlam olurKizlar merhaba ben de uc gundur hamurisi ve tatliyi kestim ama yemegimi yiyorum sizce bu sekilde kilo verilirmi
Sabahları aç karnina cigniyorsun suyla içiyorsun. Tadı çok acı buruk. Bütünün ağzın kokuyor. Fırçalasanda kokuyor . Troidi hizlandiriyormus. Veriyorsun kilo ama miden sürekli boş gibi oluyor.nasıl tüketiliyor ki ??? kilo verdirdi mi sana????
İnsallah bugün tartıldm bir kilo vermisimVerilir bence istikrarlı olursan kesinlikle verirsin sağlıklı olur biraz daha uzun sürer ama sağlam olur
Süper ya tebrik ederim cokmu kıstın yeme icmeniBen 72 ile başlamıştım geçen perşembe tartilmistim. Şimdi 67 olmuşum 10 günde 5 kilo vermişim gibi gorunuyor. Şaka gibi
Süper ya tebrik ederim cokmu kıstın yeme icmeni
Hiç canını skmayacaksin ve devam edeceksin. 75 kilo çok değil boyunda uzun normaldenCanım bu harika bişey tebrik ediyorum seni. Keşke bende kararlı olabilsem senin gibi. Hafta sonu nihayet tartıldım. Çöktüm resmen. 1.68 boya 75.300 gr. Düşünebiliyormusun alt üst oldum. Napıcam ben yaa.