Kzlr yüzüm yuvarlak ve rahat gülemiyrm yanaklarım cok cıkıyr ve eyelinerde kuyruk yapıln yer ve onun cvresi burusuyr,iğrenc oluyrm.Yüzümü egzrsiz ile incltir ve özlem yılmaznki gibi yapabilirmiyim:uhm::uhm::uhm:
her insanın derdi farklıymış
ben de tombul yanak istiyorumm:sinifsinif:
angel 24 'Methode Jeanne Piaubert Visagist Soin' bu ilacı önermişsin ama internet baktığımda bunun iki çeşiti var biri Minceur diğeri roll hangisi kullanmıştın sen birde bunu eczane yada kozmetikçilerde bulabilir miyim internette satılanlara pek güven olmuyo..inşallah faydası olur.Kullanan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun.
bence konu tombul yanak ıstemek yada yanak yağını aldırmak ıstemek değil.Sonuç olarak bir orantı vardır kiminin cok dolgundur kiminde hiç yoktur.Benimde çok dolgun yandan cok guzel gozukmeme ramen onden cok ıyı sonuc alamıyorum fotoraflarda.işte bu yuzden kesinlikle estetik düşünüyorum.
bende doktora gıtmıstım.Asıl riski ben size anlatayım.Bu operasyon agzın ıcınden gırılerek yapılıyor ordan delik acıp yağı cekıyorlar o sırada ust sınır gerılebılıyor.Bı sure uyuşma vs oluyor yuzde.Sinir hasar gorurse tabı durum kotu ama bole selere pek sık rastlamadım.Bu yaygın değil cunku bu operasyon bısuru estetık operasyonuın arasına karısıyor tek yaptıran fazla yok.elmacık kemıklerıne dolgu yaparken bunu da alıverıyorlar yani.
ben bikaç gün içinde araştırmaya başlayacağım ve kesin ameliyata giriyorum bu aylarda.sonuçları paylaşırım ama bence isteyen herkez yaptırmalı.içinde kalıcak yoksa ömür boyu,guzel olmayan bişeye alışmaya çalışmamalıyız bence.daha guzel olmak elimizdeyse neden yaptırmayalım?niye kendimizi avutalım dimi kızlar?
kızzlarr lıftıng cıhazını bende aldım daha bugun geldı bı 10-15 dk denedım kapattıktan sonra bı baktım yanaklarımın bazı yerlerı kızarmıs işe yarıcak galıba gercı benım cıldım cok hassas ondanda olabılır tabı gerı gectı yarın denıldıgı gıbı uygulucam cok umutluyum:)
nur_bozkurtttt arkadaşımm hangi lifting cihazını aldın acebaa söleyebilirmisin nerden aldın nekadara nolur yardımcı ol bana artık kafaya taktım bende alıcam bu cihazdan bi yararını gördünmü aceba nolur bişiler yazbende ankaradayım ve bu tombul yanaklardan bıktım zaten çok fazla erisin istemiyorum resmen yanagımın arasına şeker koymuş gibi duruyo gülünce canımı sıkıyo artık yaa (( nolur yardımcı olursan çok sevinirimmm..
canım benım ınternetten aldım pahalı tabı ama artık yetti dedım aldım 287 tl ye işe de yarıyomus bu sefer ınanıyorum olcagına ama etkılerı bı aya kadar bellı olur mus tabı hemen pat dıye erımez bı de yuz olunca zaten ben kılo verınce yanagım cok az erır gene tombık durur anca bı aya etkısını gosterır ,ılk gun bır suru resım cektım gıdıdan tombul yanaklarımdan bı ay sonra bı daha cekcem bakcam yaramıs mı dıye yaradıysa buraya da koymayı dusunuyorum,ben daha baslayalı 3 gun oldu bu arada tatlım ,senı cok ıyı anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?