• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben bu kremi kullanmayı bırakıyorum hiç beğenmedim yaaa cildimi nemlendireceğine kuruttu sanki daha çok offf yine rosenseye devam en iyisi

dün gece anew in gece kremini sürdüm bide süt içtim şu an cildim bebek gibi kendinize bakın kızlar bakım herzaman iyidir sonra söylemedi demeyin

:(Üffffffff ya bende bu kremi kullanmayı bıraktım kıvılcım aaaaa moralimi bozdu yaaa bildiğin nemlendirici gibi hiç uğraşamıcam valla...

BarbieveKen canımm bende tam bu ürünü sizlere soracaktım tesadüfen gördüm fiyatı iyimiş ama etki gösterir mi bilmiyorum siteyide inceledim ne bir adres ne ayrıntılı bilgi var mail adresleri bile yok bir telefon numarası....

Genel şartlar falan hiçbir yazı yok o yönden biraz tereddütlüyüm ama bir bakalım, kızlarrr var mı başka bu tarz kullandığınız yada bildiğiniz aletler :Saruboceq:

ben kremi attım gmzlim benim cildime hiç yaramadı valla incelttiğide yok
ben yine rosenseme devam ediyorum valla en iyisi o

bir bardak kaynamış suya bir tutam papatya koyup kaynatın.Bunu buz kalıplarına koyup her sabah yüzünüzde ve boynunuzda gezdirirseniz yüzünüz sıkılaşır.Ayrıca papatya antiseptiktir.Cildi temizler ve sivilcelerin geçmesine yardımcı olur ve yüzünüzü beyazlatır,canlılık verir. Yani süper bişeydir papatya :D DENEYİN BENCE.Ben yapıyodum bi ara şimdi bıraktım zor geldi ama gerçekten işe yarıyor opuyorumnanaktan

arkadaşlar gıdı bölgesi için iki adet krem buldum. henüz hangisi alacağıma karar veremedim.
1- dior -cd capture cculpt 10 chin/throat
2-new peptin- reduchin double chin and neck cream

bu kremleri kullanan bilen var mı?

arkadaşlar gıdı bölgesi için iki adet krem buldum. henüz hangisi alacağıma karar veremedim.
1- dior -cd capture cculpt 10 chin/throat
2-new peptin- reduchin double chin and neck cream

bu kremleri kullanan bilen var mı?

Özlemcim ben yeni duydum isimlerini malesef bilemiyorum acaba işe yararlar mı ben kremlerden pek umutlu değilim de:(

Özlemcim ben yeni duydum isimlerini malesef bilemiyorum acaba işe yararlar mı ben kremlerden pek umutlu değilim de:(

canım ben "new peptin reduchin double chin and neck krem" i aldım..tekin acar daki uzman bu kremi tavsiye etti. dior sadece gıdıyı yok ediyormuş..bu krem ise hem gıdıyı yok edip hem de sıkılaştırıp toparlıyormuş..3 gündür kullanıyorum..sanki birazcık gelişme var gibi ama psikolojik olarak bana öyle geliyor da olabilir:) internetten kremi araştır istersen..çene altı yağları için özel bir kremmiş.

kızlar merhaba bende aranıza yenı katıldım ve o dedıgnız kremı aldım pazartesıyada salı elıme geçecek ben hep zayıfdım ve yanaklarım hep tombişdi inşallah işe yarar gelişmelerden haberdar ederım ve inş sivilce oluşmaz ve ayrıca sizi çok sevdim

canım o kremin adı ne bana da söyleyebilir misinizbilmiyorumkismile

ya arkadaşlar bende aynı dertlerden şikayetçiyim goldshape aldım bir ay falan oluyor alalı bi ton da para döktüm ama sakın almayın hiç bi etkisi yok sadece biraz gerginlik kazandırır uzun vadede diye kullanmaya devam ediyorum.kötükedihüso bu lifting cihazını bende alıcam ama şimdi alamam çok pahalı

Neckline Slimmer bu ürünü almayında ne yaparsınız yapın ben bu ürüne 50 tl para verdim şu anda kenarda atılı duruyor boyun kısmını acıtıyor ve sahte ürün gönderdiler sitesindede sahte ürünlere dikkat edin diye yazmışlar böyle şeylere inanıpta boşa para vermeyin

gold shape in yüz kremini 1 kere kullandım ama vücut kremini birkaç kez kullandım... her ikiside memnuniyet verici.. vücut kremini hele birde spor yaparak kullanınca göbeğin nasıl eridiğine inanamayacaksınız...
geçen sene gold shape e nazaran daha uygun fiyatta diye xtra gel almıştım ama sadece deriyi sıkılaştırmaktan başka bişi yapmıyor.

yüz kremini eltim kullandı.... çok memnun kaldı istediği sonucu almış bende onun üzerine vücut kremini almıştım geçen sene ve hakikaten işe yarıyor yani öyle geçici bir etkide değil ciddi anlamda yağ yakıyor.

kızlar yanak estetiği sayfasına yazmıştım .. burayada copy-paste yapıyorum ...çünkü bu sayfa tam yeri ...

"kızlar aynı durum bende de var .. tombul yanaklıyım , ve ince bir yüz istiyorum .. yıllardırda hep istedim :) bide benim yüz seklim hafif köşeli o yüzden daha geniş duruyo gibi geliyo , özellikle resimlerimi begenmiorum başkaları gayet güzel bişey yok diyo gerci de..

şimdi size bazı önerilerim olucak cünkü bende bu işle kafayı bozmuş biriyim .. ama kesinlikle ameliyat düşünmeyin .. bencede yanaklardaki hücreler alınmamalı kesinlikle .. onun yerine daha zararsız belki ameliyat kadar etkili degil ama yinede iş görücek farklı yöntemler var ..

ben bi tane masaj aleti almıştım 1,5 yıl önce falan .. öyle bir kenara attım üşengecimdir çünkü .. neyse bu yaz sonunda kullanmaya basladım ve gercekten işe yarıyor .. özellikle gıdık bölgesinde farkı hissettim ( bu arada benimde vücudum zayıf ).. adı face roller zaten artık internette satısı baslamış .. ben yurt dısından getirtmiştim .. basit bir alet zaten .. öyle yogun bir titresim özelliği yok yani zararsız oldugu kanısındayım .. bide ben 2 yıl önce bir krem kullanmıştım .. oda güzel etki göstermişti ..'Methode Jeanne Piaubert Visagist Soin ' kremin adı ..yüz yağları için özel bir krem .. cilde gayet güzel bakım yapıo ayrıca .. kremi tekrar almayı düşünüyorum bence face roller la beraber kullanırsam maksimum etki elde ederim .. işte böyle sevgiyle kalın.. "

kızlar yanak estetiği sayfasına yazmıştım .. burayada copy-paste yapıyorum ...çünkü bu sayfa tam yeri ...

"kızlar aynı durum bende de var .. tombul yanaklıyım , ve ince bir yüz istiyorum .. yıllardırda hep istedim :) bide benim yüz seklim hafif köşeli o yüzden daha geniş duruyo gibi geliyo , özellikle resimlerimi begenmiorum başkaları gayet güzel bişey yok diyo gerci de..

şimdi size bazı önerilerim olucak cünkü bende bu işle kafayı bozmuş biriyim .. ama kesinlikle ameliyat düşünmeyin .. bencede yanaklardaki hücreler alınmamalı kesinlikle .. onun yerine daha zararsız belki ameliyat kadar etkili degil ama yinede iş görücek farklı yöntemler var ..

ben bi tane masaj aleti almıştım 1,5 yıl önce falan .. öyle bir kenara attım üşengecimdir çünkü .. neyse bu yaz sonunda kullanmaya basladım ve gercekten işe yarıyor .. özellikle gıdık bölgesinde farkı hissettim ( bu arada benimde vücudum zayıf ).. adı face roller zaten artık internette satısı baslamış .. ben yurt dısından getirtmiştim .. basit bir alet zaten .. öyle yogun bir titresim özelliği yok yani zararsız oldugu kanısındayım .. bide ben 2 yıl önce bir krem kullanmıştım .. oda güzel etki göstermişti ..'Methode Jeanne Piaubert Visagist Soin ' kremin adı ..yüz yağları için özel bir krem .. cilde gayet güzel bakım yapıo ayrıca .. kremi tekrar almayı düşünüyorum bence face roller la beraber kullanırsam maksimum etki elde ederim .. işte böyle sevgiyle kalın.. "

bende aynı durumdayım. bu face rooleri bende düşündüm gerçekten faydası oluyorsa bende alayım bari.sen sonucu paylaşırsan bende senin yöntemi uygulayaım bekliyroum.

Kzlr yüzüm yuvarlak ve rahat gülemiyrm yanaklarım cok cıkıyr ve eyelinerde kuyruk yapıln yer ve onun cvresi burusuyr,iğrenc oluyrm.Yüzümü egzrsiz ile incltir ve özlem yılmaznki gibi yapabilirmiyim:uhm::uhm::uhm:

Back
X