- Konu Sahibi MinnakPortakal
-
Gelll gelll hoşgeldiinnnn :) vercez hep birlikte el birliğiyle:) bu doktorların kiloyla ne alıp veremediği var acaba
Evet zaten kilo doğurganlığımızı etkilediği için zayıflamamız lazım malesef kilo etkili bizdeBAzı kadınlarda doğurganlığı etkilerken bazılarına etkilemiyormuş.
Pcos etkilerini düşürür dedi. Çevremde bir çok kadın var kilolu olmasına rağmen hamile kalan ama ben ne zaman gitsem tek söyledikleri "ZAYIFLA"
Evet zaten kilo doğurganlığımızı etkilediği için zayıflamamız lazım malesef kilo etkili bizde
Açıktıkça su icarada biseyler atistirmaya calisiyorum bende ama cogunlukla su icmeye basldim yine bugun odem var su an bende ayni kilodayim ama sis hissediyorum
Canım 4 saat sıvı almadan idrarını tut öyle yap çünkü daha adetin geçmediği için yanlış negatif çıkabilir
Evet zaten kilo doğurganlığımızı etkilediği için zayıflamamız lazım malesef kilo etkili bizde
Kız hamile miyim bilmiyorum ama bir arkadaşım benim için doktoruna sordu doktor 5 günde kanda beta hcg çıkmaz 9.gün tekrarlayın demiş.
Sen cok erken yaptrdın tahlili bekle bklmKız hamile miyim bilmiyorum ama bir arkadaşım benim için doktoruna sordu doktor 5 günde kanda beta hcg çıkmaz 9.gün tekrarlayın demiş.
Sen cok erken yaptrdın tahlili bekle bklm
Ben ne kadar belirti olursa olsun adet gününü bekliorum her zmn cunki dogru sonuc vermiyor gecikmeyi beklemek lazim hatta en az 7 gun geçsin diolar ama hadi biz 4 5 gun bekleyelim o kadar beklemek zorValla önümüzdeki ay asla ama asla peşine düşmicem regl olmadan. :)
Ben ne kadar belirti olursa olsun adet gününü bekliorum her zmn cunki dogru sonuc vermiyor gecikmeyi beklemek lazim hatta en az 7 gun geçsin diolar ama hadi biz 4 5 gun bekleyelim o kadar beklemek zor
OyyyÖnümüzdeki ay tövbe ölsem üzerine düşmicem araştırmıcam merak etmicem ilk deneme heyecanıydı hatta heyecanda değil direkt kamilliği olsa olsa
Eğer bi rahatsızlığın yoksa yumurtalıklarınla ilgili kilo zaten sıkıntı olmuyo istersen 150 kilo ol yine hamile kalıyosun ama bende pko olduğu için bizde kilo sıkıntı yaratıyor malesef o yüzden kilo verin diyorlar ki evet tüp bebekte falan (Allahım o zamana kadar sağlıklı bi gebelik nasip etsin ) ama verilen hormonlardan ötürü kilo alımından Ziya’da vücut ödem yapıyoBen aslında aynı fikirde değilim, daha zayıf olduğum dönemde de hamile kalamadım. Kilonun bu kadar etki edeceğini düşünmüyorum. Daha zayıfken yeni evli olduğum için hep "bir kaç sene denemeye devam et" dediler. Şimdi de her gidişimde kilo diyorlar. Eğer olur da tüp bebek vs yaptırmaya karar verirsem daha da kilo alırım diye onların söylediklerine uymaya karar verdim.
Olsun tut tut bişey olmazKız çok sıkıştım hadi su içmiyorum da daha anca 2.5 saat oldunasıl dayancam 1.5 saat daha bir de ofisteyim :) burada yapamıyorum da.
Kız test yapmadın mı ? Yapabilirsin artık kıyamam yaÖnümüzdeki ay tövbe ölsem üzerine düşmicem araştırmıcam merak etmicem ilk deneme heyecanıydı hatta heyecanda değil direkt kamilliği olsa olsa
Aynı kilodayız canım hadi inşallah bakalım gidicek bu kilolar tatlılara hayıırrrr !!! Bende öyleydim hatta ben tatlı krizine girerdim yemediğim zaman ama 1 aydın hiç bi şekilde yemiyorum bol su içiyorum fındık ceviz yiyorum öyle bastırıyom biraz isteğimiHoşbuldum canım
Tamam haklılar ama veremiyorum ne yapayım tatlılar beni çağırıyor resmen
İnsülin direncim normaldi fakat dr yine de glukofen al onunla zayıflamaya çalış dedi. Bu akşam alıp başlayacağım, Bat ile birlikte de (şayet olursa) eliptik bisikletle kilo vermeye çalışacağım. Şuan 83 kiloyum inşallah en azından 69'lara düşebilirim
Bebeğim öğlen birden beri tuvaletimi tutuyorum. Henüz eve gitmek nasip olmadı gider gitmez yapıcam ama başka bir doktorun görüşü ovülasyon testinde çift çizgi gördük ya o günü değerlendirmeliymişim ertesi günü değil. Ertesi gün geç olabilir sesi doktor. Bunlar da acemilikte öğrendiklerim. Önümüzdeki maçlarda daha bilgili oliciiimmmKız test yapmadın mı ? Yapabilirsin artık kıyamam yaama ben sana dedim çok erken test yaptırdın doğru söylemiş arkadaşın
Ah kıyamam kız nasıl tutuyon patlıcan şimdiAma
Bebeğim öğlen birden beri tuvaletimi tutuyorum. Henüz eve gitmek nasip olmadı gider gitmez yapıcam ama başka bir doktorun görüşü ovülasyon testinde çift çizgi gördük ya o günü değerlendirmeliymişim ertesi günü değil. Ertesi gün geç olabilir sesi doktor. Bunlar da acemilikte öğrendiklerim. Önümüzdeki maçlarda daha bilgili oliciiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?