- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- Konu Sahibi MinnakPortakal
Tatlı mı yedin yoksaaa !!!! Hoşgeldin canımkızlar beni de ciddi ciddi alın aranızaa...
beni durdurunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlı mı yedin yoksaaa !!!! Hoşgeldin canımkızlar beni de ciddi ciddi alın aranızaa...
beni durdurunn
Tatlı mı yedin yoksaaa !!!! Hoşgeldin canım
Hihhhhh !!!! Naptın canım ya neden ikisini aynı anda yedin ?? Ben bi anda yüklendim sana ama kaç kilosun ?holsculdum canım
pilav yedimmm ekmek yediim
hoşbuldum cnm
Hihhhhh !!!! Naptın canım ya neden ikisini aynı anda yedin ?? Ben bi anda yüklendim sana ama kaç kilosun ?
Bak yemişsin artık yapcak bişey Yok onlar mideye gitti ama birazdan evde müzik açıp dans edebilirsin yürüme imkanın varsa şöyleee bi 45 dk yürü gel en azından yediklerini yağa çevirmeden eritmiş olursun veya yarın daha az kalorili yersin88 canım. 89 bazen . hatta bazen 90,
Kız test yapmadın mı ? Yapabilirsin artık kıyamam ya ama ben sana dedim çok erken test yaptırdın doğru söylemiş arkadaşın
Bak yemişsin artık yapcak bişey Yok onlar mideye gitti ama birazdan evde müzik açıp dans edebilirsin yürüme imkanın varsa şöyleee bi 45 dk yürü gel en azından yediklerini yağa çevirmeden eritmiş olursun veya yarın daha az kalorili yersin
Canım daha günün geçmedi ayrıca sen yinede antibiyotiği kullanma kuzum yumurtan ayın kaçında çatlamıştı ?Yaptım canım yaaa ultra erken gebelik testiydi valla kalbim kadar beyazdı zaten erken mi regl olcam ne böyle kasıklarım sancıyor göğüslerim ağrıyor inşallah olurum da geçe kalmaz
Ohh maşallah maşallahKızlaaaaarrr 10 bin adımı tamamladim bugün bakalim yatmadan suyu da tamamlarsam ohh bugünü bitrdimEki Görüntüle 2196161
:)Ohh maşallah maşallah
Kızlaaaaarrr 10 bin adımı tamamladim bugün bakalim yatmadan suyu da tamamlarsam ohh bugünü bitrdimEki Görüntüle 2196161
Yok canım geçmedi ama erken gebelik testiydi bu aydan artık umudum hiç kalmadı :) artık sindirdim sanırım. testi de öylesine yapmıştım ileriki maçlara bakıcaz bize bişey olmasın kuzum.Canım daha günün geçmedi ayrıca sen yinede antibiyotiği kullanma kuzum yumurtan ayın kaçında çatlamıştı ?
Her gün fazladan 20 dk kilo vermeye yarıyormuş haberiniz olsun ins basarcazKız çok güzel olmuş bu bence bunu hepimiz yapabiliriz yaaa efsane.
Hayırlısı olsun sıkma canınıYok canım geçmedi ama erken gebelik testiydi bu aydan artık umudum hiç kalmadı :) artık sindirdim sanırım. testi de öylesine yapmıştım ileriki maçlara bakıcaz bize bişey olmasın kuzum.
Günaydııııınnnn kuzum ....Kızlarrre günaydınnn moralleeerrr nasılll. Nasıl gidiyorrr
Tühhh ben onu yapmayı unuttum yaaa bende yarın diyetisyenime gidicem bakalım ne diyecekGünaydııııınnnn kuzum ....
Bugün başlayan göğüs hassasiyetini saymazsak i iyiyim sen nasılsın sabahtan limonlu ılık suyumu icip baslicam güne ins
Yarın yap ben bekarken limonlu su aralarda yeşil cay yağsız gevrekle 18 kilo vermistim yediklerime de dikkat ediordumTühhh ben onu yapmayı unuttum yaaa bende yarın diyetisyenime gidicem bakalım ne diyecek