Toksoplazma testi pozitif çıkanlar.

taniz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
13
3
34
Merhaba 15 haftalık hamileyim toksoplazma testim ıgm pozitif çıktı doktorum benden adivite testi istedi hastalığı şimdi geçirdiğim belirlendi 18. Haftada amniyosentez yapılıp bebekte olup olmadığına bakılacak pozitif çıkarsa gebeliği sonlandırabiliceğimiZi söylediler lütfen paylaşırmısınız böyle bir durum yaşayan gebelerimiz olmuş mu? Testi pozitife çıkıp doğum yapan var mı?

Ben de 9 haftalık hamileyim. Toksoplazma igm pozitif igg negatif çıktı. Avidite bugün verdim sonucu bekliyorum. Siz ne yaptınız?

Noldu acaba durumunuz? Benim de igm pozitif cikti korkuyorum testler tekrar yapilacak.
Merhaba henüz hiç bişi yapamadım tedavi devam ediyor 2 hafta sonra amniyosentez yapılacak umarım testleriniz negatif çıkar

Noldu acaba durumunuz? Benim de igm pozitif cikti korkuyorum testler tekrar yapilacak.
Başka bi hastanede testi tekrarladık. Toksoplazma igm negatif çıktı bu sefer de. İşk yaptırdığım eğitim araştırmada tekrarlatıcam testi bakalım ne çıkacak

Merhaba henüz hiç bişi yapamadım tedavi devam ediyor 2 hafta sonra amniyosentez yapılacak umarım testleriniz negatif çıkar
Sadece 1 kere mi test yapıldı size. Bende başka bi hastanede igm negatif çıktı bu sefer de

Sadece 1 kere mi test yapıldı size. Bende başka bi hastanede igm negatif çıktı bu sefer de
Evet pozitif çıkan hastanede iki defa başka bir hastanede bir defa daha test yaptırdım maalesef hep pozitif benimki 🥺

Başka bi hastanede testi tekrarladık. Toksoplazma igm negatif çıktı bu sefer de. İşk yaptırdığım eğitim araştırmada tekrarlatıcam testi bakalım ne çıkacak
Negatif cikar insallah. Saglicakla kucagimiza aliriz bebeklerimizi 🙏 igg yapildi mi size. İgm pozitif ise igg nin ne olmasi isteniyor sorun olmamasi acisindan acaba 🤔

Cok geçmiş olsun buna ne sebep olmuş olabilir dr bi bilgi verdi mi benim de başıma gelmişti çünkü:KK43:

Pozitifti canim benim bebeğimin kalbi 16 haftalikken durdu ama bir sebep bulamadı doktor malesef ben de acaba bundan mj oldu diye düşünüyorum ama sanırım bu olay kalp durması yapmıyor demi

Pozitifti canim benim bebeğimin kalbi 16 haftalikken durdu ama bir sebep bulamadı doktor malesef ben de acaba bundan mj oldu diye düşünüyorum ama sanırım bu olay kalp durması yapmıyor demi
Sız de kan pıhtılaşması vardır.
Toksoplazma neyden bulasıyor pekı

Merhaba 15 haftalık hamileyim toksoplazma testim ıgm pozitif çıktı doktorum benden adivite testi istedi hastalığı şimdi geçirdiğim belirlendi 18. Haftada amniyosentez yapılıp bebekte olup olmadığına bakılacak pozitif çıkarsa gebeliği sonlandırabiliceğimiZi söylediler lütfen paylaşırmısınız böyle bir durum yaşayan gebelerimiz olmuş mu? Testi pozitife çıkıp doğum yapan var mı?
Şüpheleriniz neydi peki neden test yaptırdınız? Umarım bebeğe geçmemiştir genelde ilk trimesterda düşükle sonuçlanıyor diyolar sobra tehlike geçiyormuş... ben de dışardan yemek yiye biriyim sık sık geçen köfte ekmek söyledim ve hafif pembeymiş içi eşim gördü dur yeme dedi ama ben bu sırada bir köfte yemiş bulundum... o an test yaptırdım negatif ama 4-6 hafta sonra testi tekrarlayacağım

Hangi doktordu inanın hatırlamıyorum ankarada kadın bir doktor doğum sonrası fotoğraflar paylaşıyolar ya hani bir kadının öyle paylaşmıştı kadına yüksek ihtimalle kediden bulaştığı düşünülüyor ve sapasağlam dünyaya getirmişti çocuğu birlikte fotoğraf çekilip altına yazmıştı bence umudunuzu kaybetmeyin ah hatırlasam bir ismini ....

Login • Instagram bunu okuyun kedi değil ettenmiş yanlış hatırlıyorum sağlıkla dünyaya gelmiş inşallah sizinki de öyle olur 🤲🏻

Iste onu soruyorum canim T taniz e dr u nerden bulaşmış bi açıklama yapmış mi merak ettim? Valla pıhtı testi yaptırdım bi dr temiz diyo bi dr önlem için igne diyo tam pıhtı var mi yok mu bilmiyorum
Canım bana resim at özelden ben anlıyorum yada sorayım heterezıgot mu cıktı mtfr yoksa homozigot mu

Negatif cikar insallah. Saglicakla kucagimiza aliriz bebeklerimizi 🙏 igg yapildi mi size. İgm pozitif ise igg nin ne olmasi isteniyor sorun olmamasi acisindan acaba 🤔
İnşallah teşekkür ederim .5 hastalıkken ikiside negatif çıktı şimdi 15 haftalık hamileyim ikiside pozitif. Normalde igm negatif igg pozitif olursa sıkıntı oluşturmuyor geçirilmiş bir enfeksiyon olduğu söyleniyor

Araştırmalarıma göre hem igm hem igg de pozitif olursa daha önceden bulaşmış, şuanda zararı olmasa da igm pozitif olan durumlar oluyormuş.
Benim igm pozitif igg negatif çıktı. Başka bi hastanede igm negatif çıktı. Rabbime sığındım

Yaptığım araştırmalarda kalp durmasına sebep olabiliyormuş.
Benim 6 ay önce 8 haftalık kalbi duran bebeğim var. Belki de onu da bu enfeksiyon yüzüne kaybettim

X