hint yagi nedir arkadaslar,fisfisfishindistan cevizi yagiyla bi alakasi varmifisfisfis
yurtdisinda nasi bulunurki bu acepCADIARZU
lutfen bi yardim edin bu garibana
akşam bakıyorum annem güzel güzel yemekler yapmış dayanamıyorum hepsinden azda olsa yiyorumkendimi bi frenleyebilsem akşam bi kase yoğurtla veya 1-2 meyveyle geçiştirebilsem tam süper olacak:1rolleyes:
elis cim hint yağı hindistan cevizi yağı deyil güzelim,bu aynen bu ad altında aktarlarda da eczanelerde de mevcut.doğal müshil olarak da bilinir,saç bakımında da kullanılır.castor oil de ingilizcesidir,yurtdışındasın galiba,belki yardımcı olur.
fakat önemlisi bu uygulamanın akabnde sulu diyete devam etmek eğer kendine güvenmiyorsan yapma,çünkü bunu yapıb da ormal katı yemeklere devam ettiğin an tam tersi etki yapıyor.yani kabız oluyorsun ve kilo vermeyi bırak alıyorsun da.yerimseniben
gec oldu ama kusura bakma canim,cok tesekkur edrim,ingilizcesini aramak hic aklima gelmemisti dogrusu,peki yanlizca ictigim gunmu sulu diyet yapmam gerekiyo,her gun icsem olurmuki???
ay saçmalama,ne her günü,hatta bağırsakların hassas ise kaşık miktarını da düşürebilirsin.ne yapıyor biliyor musun,benim vücudumda bu kadar şey mi var diyorsun,tuvalete sık sık koşuyorsun ta ki tamamen boşalana kadar,peşinde en az 2-3 güb sulu dyet yapmalısın güzelimyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?